Пълнолунна приказка

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 17.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

На мен пък най ми харесва пълнолунния календар - няма копане, няма садене, само цък - и подаръче! Ей на това му се казва събитие!:inlove::inlove::inlove:

shiky, pepa551, MARV3000 и 6 други харесват това.
  2. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Тези календари ни връщат към игратаxD, мислят за нас хоратаxD.

3. arseniq1

arseniq1 Обитател

Ами и аз да се изкажа....Да не остана по назад винаги съм харесвала Пълнолуние...преди години го играх с кеф зарязах играта защото ми писна да цъкам и да си седя на едно и също място...Три години не играх и сега когато почнах пак не виждам никакъв ефект..както каза БашФермера...няма никакво развитие и всичко е само машина за пари...не стига че понякога искаш да ги дадеш ами ако си в чужбина и искаш да заредиш през тел ти искат хиляди данни...все едно ще крада от банка...а сега с това пълнолуние направо ми скапаха желанието за игра...Кое да цъкаш по напред и кое да купуваш...:sleepy:Може да го пропусна ще си цъкам ей така за кеф...И каквото сабя покаже...

shiky и FrozenKiss харесват това.
  4. scaregrowII

scaregrowII Старейшина

Фантази рама бе неуспешно копиране на фермата.Същността и по нищо не се различаваше от това на фермата./Просто взимаш един кон,боядисваш го в бяло,слагаш му един рог и започваш да произвеждаш -Еднорог. Разликата бе само в наименованието им.Същото бе и за полета,вода,тор,дървета....Задачите пак така.Нямаше различна игра! Имаше ГРИМИРАНА ферма или по-точно някакъв неуспешен клонинг, прикрит неуспешно и без никаква ФАНТАЗИЯ за "нова игра". Това бе причината за изчезването и. Играчите бързо се ориентираха и предпочетоха да не си развалят -"Лева на стотинки". Е,за да бъдем честни имаше и хубави нововъведения във фермата,които бяха експериментирани във фантазито.Разделянето на пълнолунното поле от основното.Въвеждането на парти билетите при "Колелото на късмета".
    За сегашните нововъведения, ще видим.Колкото и лошо да е,ако е веднъж месечно, не ми е проблем.Аз и сега пренебрегвам пълнолунието и нещата свързани с него.Дали ще пренебрегвам нещо с едно поле,или същото с три полета/за 24 часа/,все ми е едно.В досегашния си вид "пълнолунието" за мен бе,като тясна в раменете дреха.И не си заслужаваше и минута отделено време. Ще видим.....

shiky и arseniq1 харесват това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Питане към екипа:
    Яйце от врана ще може ли да се постави на новото цъкалково поле?
    (Че да се възползвам от възможността да го взема срещу ФМ :D.)

Пума~` и [[Fermerkaa]] харесват това.
  6. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Да, както и нощната мора.

7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Де да имаше откъде да се вземе :D. Но пък временно може да бъде дислоцирана някоя там, а на нейното място да има друга цъкалка.
    Благодаря, Диваненце.

8. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Имам същото питане и за яйцето от сова. Тъй като го нямам имам питане също относно "72-та часа". На всеки 30 мин (като го цъкнеш естествено) за 10 мин. дава 10% повече ТО. Това ясно, но какви са тези 72 часа?

arseniq1 харесва това.
  9. arseniq1

arseniq1 Обитател

Аз да питам един път излюпило се яйце може ли да си го изместя в друга ферма...И ако съм го сложила на Баха за вс полета от бахата ли важи или само за това на която е поставено...:)Извинявам се че се измествам от темата...:p

10. arseniq1

arseniq1 Обитател

Фермерка...72 часа му баеш да се излюпи:D:D:D:D

[[Fermerkaa]] харесва това.
  11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

72 часа минават докато се излюпи. И после всеки 30 мин. можеш д го ползваш.
    Не можеш да го местиш в друга ферма нито излюпено, нито неизлюпено.
    Действа на всички полета във фермата.

Пума~` и [[Fermerkaa]] харесват това.
  12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Тръгна играта. Успех, фермерчета!
    ПП1 Цели 5 страховити цъкалки наредих :D. И малко черепи и тикви.
    ПП2 17 изскачащи от цяло поле сумрачен цвят :mad:.

Последна редакция: 18.10.17
  13. Пума~`

Пума~` Ветеран

А това поле където ще редим цъкалите за постоянно ли ще остане или когато свърши пълнолунието ще се маха ?

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Постоянно ще е отключено.
    (Пенчо, бре чети! ;))

Пума~` харесва това.
  15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

15 изскачащи от светеща плесен, 3 тъмнобляскащи, 4 тинести чудовища и 3 светулки. :cry:

16. Пума~`

Пума~` Ветеран

добре, последен въпрос. Кой цъкали ще можем да слагаме вътре ?
    ясно разбрах вече.. вчера съм забравил да прочета xDxD

Последна редакция: 18.10.17
  17. dia11170

dia11170 Стажант

От къде се взима това листо от страховита върба?

18. staneli

staneli Старши болярин

От дървото страховита върба от магазина на Джак.

19. Самардапа

Самардапа Главен болярин

и котките и тях от там(магазина на джак)

20. БашФермер

БашФермер Генерал

то е ясно, че винаги може да му биеш хикса, проблема е друг. влагат се работа, ресурс, време от страна на бп в такива тъпанарщини вместо в нещо съществено за самата ферма, а в нея определено има какво да се прави. това ме дразни мен, е вместо да си развиват играта и великите умове да бъдат насочени в тази посока те просто прешиха една овехтяла кръпка.

shiky харесва това.