Пълнолунна приказка

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 17.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Doremi харесва това.
  2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Уж така, ама да видим.

Doremi и mushnuk харесват това.
  3. .water.

.water. Обсебен

Ясно и това ще е безполезно поне за мен и предполагам и за други потребители.Не виждам с тези нововъдения как ще стимулират играчите и да имах хъс и цел за нещо тотално ми убиха ентусиазма.Може би искат да върнат старите играчи,които отдавна са приключили всичко да придизвикат някакъв интерес у тях да ги задържат в играта.Както каза един мой съсед всяко писание има отклик от БП .Сега очаквам да вдигнат нивата и в основната ама този път да не е с по 20мил на ниво ами с по 1 милиард точки.

pepa551, fermer4etoo1970, -dd76- и 3 други харесват това.
  4. Doremi

Doremi Старши болярин

Да вдигат каквото искат. Аз си вдигам гълъбите. Началото на края.

DILQNADELI, bubolina_8 и FrozenKiss харесват това.
  5. tani1980

tani1980 Полубог

Ако беше 200% да се замисли човек, да се излъже да даде пари ама то само +2.Губи се желанието....Що им трябва да създават ново Фентъзи във фермата?:(

-dd76-, FrozenKiss, ..koni.. и още 1 човек харесват това.
  6. Doremi

Doremi Старши болярин

Точно фентъзито ще ме изгони от фермата. Не, че е лошо, просто концепцията на фермата БЕШЕ друга, харесваше ми. Вече не. Сори. Соу сори. Жалко.

DILQNADELI, shiky, -dd76- и 4 други харесват това.
  7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

т.е. на пълнолунните полета ще действа ли ЯМЧ, както до сега?

8. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Да, както си е било до сега.

9. DAN63

DAN63 Обитател

От твойта клавиатура в БИГпойнтовите уши :) Така вече ще върнат живеца във фермата , а не с тия безсмислени и недомислени нововъведения . . .

eva-mina и Пума~` харесват това.
  10. БашФермер

БашФермер Генерал

набутаха си и така трагично загиналата фентазирама. да ни е честита. :wuerg:
    и какъв ми е стимула да купя рецепта за лг +2 реколта, като си имам чатни и не мога да ги комбинирам заради слота? великите умове в бп пак са се окъкали. ще си карам на чатни, безсмислени неща правят, пак не могат да си сметнат нещата, за да предизвикат интерес. същата работа е и с останалите рецепти. ако бяха в други словете и подлежаха на комбинации бих ги купил, но при това положение с лг хвърлени на вятъра.

Последна редакция: 17.10.17
    MARV3000, arseniq1, eva-mina и 5 други харесват това.
  11. .water.

.water. Обсебен

Не знам тази фентъзирама дето пишете за нея ,но нещата наистина не отиват на добре ама хич.

FrozenKiss и -dd76- харесват това.
  12. БашФермер

БашФермер Генерал

по фермата има толкова неща, които могат да се развият и да й се вдъхне живот, 1001 идеи можем да им дадем, а те летящи котешки феи ще ми рисуват. тук ми иде да поздравя майките им. все пак сме се регистрирали във ферма, а не във фентази. участта на фентазито е ясна за старите, ако я искахме и имаше интерес нямаше да говорим за нея в минало време.

MARV3000, sabchooo, Пума~` и 9 други харесват това.
  13. Doremi

Doremi Старши болярин

Точно така, регистрирали сме се във ферма. Да не стане така, че фентъзито да потопи фермата...
    Не могат да напипат какво ще е интересно, имат си план явно, не ги вълнува интереса. За всяко нещо ще ни наредят кошници, кошнички, кошове и какво ли не...

DILQNADELI, MARV3000, Пума~` и 4 други харесват това.
  14. kakata13

kakata13 Старши болярин

общо взето тъпня се задава:cry::cry::cry:

FrozenKiss харесва това.
  15. Valkaaa76

Valkaaa76 Знаменитост

Пропускам го с най-голямо удоволствие. Не ме заинтересува с нищо.

16. milkoga1

milkoga1 Господар

:eek::eek::eek:Предполагам,че на следващото пълнолуние ще преследваме Джак Изкормвача,Ержебет Батори,и други подобни мили личности.Ще им подаряваме пълнолунни цветенца,и малко кръвчица от Прилеп Вампир.

bubolina_8 и eva-mina харесват това.
  17. .water.

.water. Обсебен

Като гледам куестовете в читалището при положение ,че пълнолунното поле се отваря за 24 часа в месеца или ако е няколко дни има безумен евент как се събират 1200–1300 плодчета ,за да отвориш гъбестата гора и една камара светулки и тинести чудовища да не говорим пък за растенията.Тва за кога е запланувано да се отвори в навечерието на 2027 година.И това поле за цъкалки,че кога ще смогнеш да отовориш гората,че и цъкалки да вземеш от магазина на Джак да го напълниш.Не знам ,кой е великия мозък измислящ бройките в тези евенти ама ако не се поспрат май ще има отдих.То е безумие след безумие .

MARV3000, bubolina_8, shiky и още 1 човек харесват това.
  18. Самардапа

Самардапа Главен болярин

БП инати - ние 2 пъти повече, като има полета, няма да ги оставяме празни и като не играя събитие, което не си струва усилието ще се сдобия с ресурс за куестите от читалището и те така - всяко поле в повече е добре дошло - все пак ще се качи КПД двойно за пълнолунието - така и така трошим техника, поне да има какво да се коси с нея, ползваме ЯМЧ, поне да го ползваме за още 1 поленце....а в крайна сметка може да заредиш полето само с дървета и обори и да го зарежеш....аз споделям философията на Мечо Пух - колкото повече, толкова повече.......нека да го има това поле, пък аз ще си реша дали да го ползвам и до колко, стига да може да се сее всичко от пълнолунните треволяци

eva-mina харесва това.
  19. Пума~`

Пума~` Ветеран

аз с 6 полета не мога да се оправя, камо ли с още 3 xDxDxD

MARV3000 харесва това.
  20. bilq76

bilq76 Познавач

ммдаа определено ще внедрят фентъзито във фермата, което е отчайващо поради факта, че това беше една доста несполучлива игра на БП:cry::cry::cry:, успокояващото е че ще и се "наслаждаваме", само 2 дни в месеца по време на пълнолуние, това което аз успях да разбера е: 3 полета за пълнолунни растения, обори и дървета / двете напълно отворени, третото частично и го отваряш напълно след приключване на куестовете в читалището/, които ще се ползват само по време на пълнолуние, и едно четвърто поле само за пълнолунни цъкалки, което ще може да се бере както всички останали, само че не мога да се сетя кои са те, за 8 години толкова много евенти минаха през ръцете ни, че справката ще е дълга.......:oops: