Пълнолунна приказка

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 17.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

нека да посля,дръж се здраво,истински перфекционист,омайна зима,страховита врана призначно наметало, къде ми е главата и другите са нищожни по точки като например призрачен пунш,,издигане нагоре,цветно очарование и още някоя др

2. kakata13

kakata13 Старши болярин

от нахранените феи котки-6 дъги и един път къде ми е главата

3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Не успях да отворя нито едно поле:mad:, за съжаление, само с феите се справих, дори и след края ги храних, не че ми дадоха нещо съществено.
    С една дума, с тоз евент съм, до под крушатаxDxDxD.

4. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ама вие какво така приказвате - все едно утре няма да отворят пълнолунното поле пак за 1 седмица заради хелоуин-а. Според мен ще има 2 куеста един стандартен и 1 на онова смотаното поле. Аз съм се заел да си садя тревички за да си отворя 2 рецепти и селекцията на врани. Само 2 дена садих растението на събитието, не нахраних и 30 котки, ама съм доволен.