Пълнолуние

Discussion in 'Отзиви за играта' started by mushnuk, Oct 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

.TAINNA. likes this.
  2. sco

sco Велик майстор

3. mushnu4ka

Моля, няма за какво, на всеки може да се случи.
    :)

4. adibobi

adibobi Напреднал

Някой може ли да ми каже, дървото надгробен кактус от къде мога да го взема?!? Извинявам се, че не е по темата, но ми трябва за двата нови куеста.

.TAINNA. likes this.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

стар играч, а не знае къде да попита за надгробен кактус o_O Пусни си питанката в Общи проблеми :p
    А по темата? до къде стигна?

6. mushnu4ka

Падаше се от загадъчни пълнолунни стръкчета, имаше го в Избери дърво, във Фермерския магазин срещу фермерски монети и в едно временно събитие като награда.
    Към настоящия момент - като подарък/размяна по време на Подарък и търговия.

Last edited: Jun 21, 2019
    .TAINNA. likes this.
  7. adibobi

adibobi Напреднал

благодаря

mushnu4ka and .TAINNA. like this.
  8. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

що не казвате пълнолуние ималоxD

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  9. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

заключила си сигнализацията няма с какво да ти свирнем xD

10. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Като влезеш , правиш проверка къде какво има и копаш, аз също не се усетих навреме за пълнолунието, добре, че комшийката ме светна:oops:xD.

dedoto and .TAINNA. like this.
  11. ТИН

ТИН Обитател

Пълнолунието вече трябва да бъде по цял месец ,
    при всички тези бройки .

.TAINNA. and FrozenKiss like this.
  12. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

В астрономическия календар пълнолунието се отбелязва в три последователни дни. Преди доста време правих предложения за пълнолунието в играта и взеха, че ме послушаха :D
    Бройките се постигат. Трябва само да си направиш стратегия и да обмислиш кога какво ще сееш ;)

.water. likes this.
  13. .water.

.water. Обсебен

Постигат се , ама малко се оливат с тая надробна свещ дето се бере един път в месеца направо се чудя как нея направиха веднъж на високосна година.И тази тенденция е гадна сееш във фермата ,а изскачащите от мрачните полета да направят тогава бустера +2 бр. за пълнолунните продукти да важи и за изскачащите.

14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

това са техни измишльотини. Моите предложения бяха да удължат времето на пълнолуние, да стане 3 дни, както е в астрономическия календар и ако може да стане циклично както луната - да расте и намалява :) не помня още какво - беше отдавна. Ама наистина взеха да се оливат. Много се чудя дали да го играя сегашното. Полетата ми трябват за друго.

15. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Този път ще се изгубя в сметки и размишления, в правене на стратегии, но май ще сложа поредните дебели катинари и ще си сея за читалището :)

16. mushnu4ka

Тъкмо утре ми е денят за обиране на един разсадник със свещи.
    Не ми достигат към момента 184 броя. Но ще ги измисля - бустер +100 общи приходи S и бонус +100 приходи от дървета (които иначе за какво са ми) и за останалото количество ще прежаля някой и друг бустер +2 за пълнолунна реколта.
    Някакви свещи няма да ми спънат поредното опразване на читалището.
    ;):p

kakata13 and .TAINNA. like this.
  17. galinad12345

galinad12345 Активен автор

Как мога да си имам пълзящия храст Кърваво око? В магазина на Джак го няма. И още други дървета няма в този магазин.Как мога да ги имам?

18. mushnu4ka

Има го като награда в куеста в читалището Градска градина.
    Друг начин - когато има Подарък и търговия да го търсиш.

19. galinad12345

galinad12345 Активен автор

Градска градина? Аз не намирам в читалището такъв куест.

20. mushnu4ka