Пълнолуние

Discussion in 'Отзиви за играта' started by mushnuk, Oct 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. DAN63

DAN63 Обитател

Ами на мен от 9 стръкчета (от куестите) ми се паднаха 5 ябълки на черната кралица , 2 маршмелоу и 2 надгробни кактуса , които ще бера на следващото пълнолуние:cry: Не знам доколко е читаво , ама съм доволен , можеше да е и по зле..

2. tani1980

tani1980 Полубог

Ами късметлия си значи.Надгробните кактуси се падат много по-рядко в сравнение с другите.

DAN63 likes this.
  3. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Джакпот :)

DAN63 likes this.
  4. staneli

staneli Старши болярин

Читаво, и още как... Браво! Нали видя при мен от 16-те какво се падна...., по-зле няма на къде просто. С каръщината кафето си пием от край време....xD

DAN63 likes this.
  5. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

;)

6. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Деветте стръкчета от "Голямата треска" излязоха 3 тъмнобляскави и едно кърваво око / станаха ми 3 броя / другите пипаловидни и на кралицата.

DILQNADELI likes this.
  7. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Няма и няма надгробен кактус :cry:.
    13 стръкчета бях събрала за излюпване, ама късметът отново не ме споходи. Основно пипаловидни върби и едно кърваво око за разнообразие, но кактусът не ще и не ще да се пръкне.
    И само 157 котки феи още... Пробвах се на колелото за бонус плевня, профуках доста врътки без резултат. Прерязването на лентата на последната зона се планира за след месец, може и два xD.

Last edited: Jan 2, 2018
    krassimira likes this.
  8. фермерчетовики

фермерчетовики Професионалист

Имам си надгробен кактус вече.:music::music::music: Бях сложил миналия месец стръкчета и сега ми се отвори късмета. Сложих още няколко и довечера ще се надявам на още късмет. Последната зона ще я отворя догодина в най-добрия случай.:oops::cry:xDxD

staneli, Az2 and mushnuk like this.
  9. Az2

Az2 Напреднал

Имам два надгробни кактуса. :inlove: След 227, 29 часа ще имам и плодчета. :)

Останали са ми още две зони на последна стъпчица - кротичко ще си събирам ресурс и за тях.

Last edited: Jan 2, 2018
    staneli likes this.
  10. amira

amira Обитател

И от втората доза 12 тайнствени стръкчета не се пръкна надгробен кактус. Надявам се да пуснат още някакъв евент с награда надгробен кактус. Иначе ще си остана с недовършената задача. :(

11. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

от 22 стръкчета - 10 ябълкови дървета, 6 пипаловидни и останалите - тъмнобляскащи. все пак добрата новина е, че няма да чакам 227 или колкото часа са за да цъфне надгробен кактус!xD:cry::p

12. milkoga1

milkoga1 Господар

Ам честито, няма си под напрежение поне. xD

[[Fermerkaa]] likes this.
  13. staneli

staneli Старши болярин

Айдеее и аз най-накрая след 227, 30 часа ще бера плода на надгробния кактус xD.
    Имах 8 страховити, от които излезе още - 1 саркофаг и 1 кърваво око...

Az2 likes this.
  14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ми то и моите се появиха - Tъмнобляскаво,Пипало,Ябълка на черната кралица х4, маршмелоу х2.

15. milkoga1

milkoga1 Господар

Мога ли да отварям "Гора от гъби IV " ако не съм отворил предишните 1,2,3 ?

16. dedoto

dedoto Адмирал

без проблем Милко

lubo1967 and milkoga1 like this.
  17. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

2 пипаловидни (едното XL), 3 ябълки (едната XL) и Маршмелоу. И после защо съзнателно избягвам да печеля тея стървета. Еми е за това!

18. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

а аз мога да се похваля с вторият си надгробен кактос вече

19. choko_59

choko_59 Знаменитост

здравейте.здрава работа ме чака.на предното събитие се запознах с обстановката.пълна скръб.полето с декорации е празно.има само една незнайно от къде попаднала.от растенията по пет шест от вид.бая супер храна отиде но си направих по няколкостотин от всяко. успях и пет обора мрачни светулки да си купя.сега взех още едно и два обора с тинесто чудовище.до края на събитието съм планирал две страховити върби и поне една къщичка на котка фея.все е някакво начало.запретнал съм ръкави.следващия път започвам да работя за разширяването. хубав ден на всички.

20. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Аз вече изобщо няма да си губя времето да печеля/слагам да растат тайнствени Призраци - щом има кактус за 500 ФМ, давам ги и не ми пука. Дърветата да си прашасват.