Пълнолуние

Discussion in 'Отзиви за играта' started by mushnuk, Oct 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

а бустерите за кво полваш:eek:те за друго не стават

milena7004 and .TAINNA. like this.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Събирам ги за черни дни.;)
    Трябва да избирам ,бустер за реколта ли да активирам или за ТО.

.TAINNA. likes this.
  3. Бисквитка-ММ

Бисквитка-ММ Кандидат за признание

Какво има да избираш, бустера за реколта не е на слот. Ама ти си знаеш.

.TAINNA. and mushnu4ka like this.
  4. -niksan-

-niksan- Обсебен

ЯМЧ също ми дава плюс 2 бройки от растение,бустера също,разликата е че не действа върху всичко ямч то.Това че не заема слот не ме бърка.В заден пост съм писал че имам два любимеца който ми дават плюс 1 бройка,значи имам две бройки от всичко,това са обори дървета растения.Единия любимец всека сутрин е готов,действа 10 часа тъкмо за през деня когато сея го използвам,Другия любимец е на 72 часа,преди всяко пълнолуние е готов.Нямам смисъл да активирам бустерите .С ямч аз отглеждам 6 бройки от растение на пълнолуните полета.Както писах събирам ги за черни дни.

Last edited: Jul 6, 2022
    .TAINNA. likes this.
  5. staneli

staneli Старши болярин

Според мен няма по-подходящо време /или черни дни, както искаш, така го разбирай/ за използването на бустерите от това, при което се въвежда ново растение, животно или дърво при пълнолунието. А пък и като са накуп трите, придружени с куестове в читалището - още по-добре. За какви други черни дни да се пазят? 40 броя са ми в килера, за къде да ги пазя? За друго не стават.
    Един бустер дава +2 бр за 24 часа, без слот. Ползването им е с натрупване. Като активирам например 6 наведнъж, това са 12 бр. отгоре за всички пълнолунни продукти. Сам сметни колко падат от една менажерия и от един разсадник. А ЯМЧ-то си е ЯМЧ...
    Нарочно не ги купих тея любимци, че сравнени с бустерите, ми се сториха гулдени на вятъра, ама всеки си знае играта, де...

6. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

6 един подир друг все пак, че да се натрупа бройката, а не да се удължи времето.
    (Сигурна съм, че си наясно с тази "технология" на активиране на въпросните бустери, заради другите играчи го пиша.)
    ;):)

7. -niksan-

-niksan- Обсебен

За теб може да е удобно,предимно през деня играя най много.За 10-12 часа ми е достатъчно.Само когато ми се налага да пътувам давам зор да е завърша преди 22.00 часа.Предимно играя с цъкалки ,сутрин сядам за 10 минути и си обирам фермата,когато няма задачи.в събота през деня играх и на плантацията и на пълнолуното задачите,активирах 3 пакета ,пакети бол при мен от сандъци.
    Всеки играе според времето което разполага от 10 до 14 часа след като не влизам да сея всичко което активираш е ресурс който е загубен за мен.
    Всеки има тактика на игра.Сега почва днеска задача,никога не сея от вечерта дълги за изкачащи,сутрин след като си обера цъкалките слагам полетата сея дълго намалям му времето и слагам супер тор и преди 15 часа е готово за обиране.Ако задачата е изиграя до 22.00 или 23.00 загубата на точки ми са само 1 милярд за ден от поле както в момента във фермата ще играем на едно поле.

Last edited: Jul 7, 2022
    .TAINNA. likes this.
  8. staneli

staneli Старши болярин

Под "наведнъж" имах наистина предвид активирани един след друг и действието им да е по едно и също време, но мисля, че дори и активирани наведнъж, не се удължава времето им, а се натрупва бройката. Можеш все пак да провериш на някой тестови акаунт.
    Аз за всеки случай си ги актвирам един след друг. :)

Last edited: Jul 7, 2022
    .TAINNA. likes this.
  9. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Действието им е за 24 чАса, независимо дали са активирани наведнъж или един след друг. Не се натрупвава времето на бустера, а се увеличават бройките.

10. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Това за мен е новост. И нямам идея откога е така.
    Но ще си карам по изпитания начин, за да избегна евентуални неприятни изненади.

.TAINNA. and [[Fermerkaa]] like this.
  11. tanyamery

tanyamery Адмирал

Това 12 часово пълнолуние, заради ПиТа ли се пуска?

12. Кобрелия

Да, за да може да се използват и предметите от пълнолунието на ПиТ.

tanyamery likes this.
  13. buba62

buba62 Главен болярин

Добре ми дойде пълнолунието. Успях да приключа куеста с младите кракени, бях се подготвила с какви ли не обори, че да използвам най-ефективно активираните боонуси за +2 пълнолунни глупости.
    Приятна вечер, фермери!

.TAINNA. likes this.
  14. ka-linka

ka-linka Посланик

Пълнолунието свързано ли е с някакво събитие, та е толкова дълго? Пропуснала ли съм нещо?

15. червената_шапчица

червената_шапчица Старши болярин

След мнооого четене, защото и аз имах същото усещане като теб, установих, че няма нищо свързано. Просто БП са решили да пуснат Пълнолунието по-рано от обявеното в календара. :)

kakata13, ka-linka and tanyamery like this.
  16. tanyamery

tanyamery Адмирал

Да.... сега обаче се надявам, че предстои цял месец пълнолуние и хелоуински календар......харесвам пълнолунието.:inlove::inlove::inlove:

01.10.2022г. Гледам календара, еха още нововъведения в пълнолунния свят, супер. А каква ли ще е тази пълнолунна мания за животни? Като нищо ще започнем да селектираме гаргойли, адски кучета и тинести чудовищаo_O.Дали пък няма да оставят пълнолунието за постоянно в играта ?

Last edited: Oct 3, 2022
    Bamze likes this.
  17. maimunka-1

maimunka-1 Прохождащ

не може ли да е потояно палнолунието

tanyamery likes this.
  18. Кобрелия

Не може, както и реалното не може да е за постоянно. А и би се изгубила тръпката...;)

.TAINNA. and DILQNADELI like this.
  19. buba62

buba62 Главен болярин

И аз се замислих над това и за всеки случай попълвам запасите от пълнолунни животни.

tanyamery and .TAINNA. like this.
  20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Утре ще добавят нови растения и дърво.
    Другата седмица да очакваме ново животно и нова работилница.

.TAINNA. and tanyamery like this.