Пълнолуние

Discussion in 'Отзиви за играта' started by mushnuk, Oct 23, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Гайденов

Гайденов Подрастващ автор

15:00 ще започне
    в такива ситуации е хубаво да проверявате в един два пет други форума да видите дали не е направена грешка в обявяването

tanyamery likes this.
  2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

В 15:00 ч. ще започне. Коригирано е инфото.
    Моя грешка, извинявам се.
    :oops:

3. .water.

.water. Обсебен

Не знам дали тук му е мястото да пиша,но при положение,че освен в момента през останалото време пълнолунието е по един ден в новите куестове в читалището да се искат над 870бр. гаргойл е меко казано безумие без да коментирам колко много продукти се искат за един обор ....

4. tanyamery

tanyamery Адмирал

Съгласна съм с теб, но нека не забравяме, че има играчи на които читалищата са празни.

.TAINNA. likes this.
  5. buba62

buba62 Главен болярин

Ох, тъкмо днес ще преборя последния страховит куест и нови се задават.
    Материал само за 4 къщички за гаргойли имам :cry:.
    Но нека игра да става и когато стане тогава. То и с многото кървав дъб и какво още беше там си мислех, че до пенсия ще го играя, ама не бях права xD.

Last edited: Oct 12, 2021
    .TAINNA. and tanyamery like this.
  6. .water.

.water. Обсебен

Това значи ли ,че трябва да се искат почти хиляда бройки от ново животно и то на поле ,което ползваш да кажем два месеца в годината освен това нямаш и шанс да си помогнеш с пазара.

7. tanyamery

tanyamery Адмирал

С нововъведенията дърветата стават 14 вида, а оборите 8. А освен да си ги "произведем" трябва и да ги храним, като гледам след лакомата зомби овца, първи подгласници са тролослона и новият гаргоил.

П.П. Би било страхотно ако в бъдеще разработят възможност, по време на хелоуинските събития, по желание цялата ферма да преминава на пълнолунен режим. Така и така са се захванали с развиване на пълнолунният свят, а разработването на тази или сродна възможност, ще създаде адекватен компесаторен механизъм за изпълнение на нарастващите изисквания.

Last edited: Oct 13, 2021
  8. petruhka

petruhka Подрастващ автор

ще е добре ако могат да се купят продукти, макар и само по пълнолуние

9. tanyamery

tanyamery Адмирал

Дали цъкалките "Арт със спрей за цветя" и "Плевачка" влияят и на пълнолунните обори ?

Bamze and .TAINNA. like this.
  10. mushnu4ka

Би трябвало. Но ми дай малко време за всеки случай да проверя на тест, за да не те подведа.

П.П. Проверено и на тест - действат, т.е. първото намалява времето, второто увеличава бройката.

Last edited: Oct 15, 2021
    Bamze, .TAINNA. and tanyamery like this.
  11. tanyamery

tanyamery Адмирал

Благодаря.

-----
    Сега покрай ферм.експрес забелязях аномалия - оранж. обор на котка фея има по-ниска стойност от базовия обор, а обикновено е обратното.

Last edited by moderator: Oct 17, 2021
    Bamze, .TAINNA. and mushnu4ka like this.
  12. staneli

staneli Старши болярин

Пашкул на неоновата пеперуда също влияе на пълнолунните обори. Може да се ползва и бустер за прибиране на пълнолунната реколта, a ако има свободен златен слот може и бонус приходи от обори.
    Пиколото от гаргойлите вече зрее редом до другите 2 от Зловещата стъпка. С една менажерия гаргойли, подсилване на бройките с 3 плевачки, пашкул и 2 бр. бустер си помогнах по-бързо да ги събера, сега остана само да запълня дупките по куеста.

Last edited: Oct 17, 2021
  13. tanyamery

tanyamery Адмирал

Много благодаря за споделеният опит.

Bamze and staneli like this.
  14. mushnu4ka

За +бройка от пълнолунни неща може да се ползва и Син домат на прилеп „Страховита нощ“, който го има.

.TAINNA., Bamze and tanyamery like this.
  15. troi333

troi333 Активен автор

Т.е. Пещера на тиквата полтъргайст ?

16. staneli

staneli Старши болярин

И това става, но Муши има пред вид това

Яйце на прилеп „Страховита нощ“

[​IMG] [​IMG]
    • Когато след 168 ч. домашният любимец се излюпи, ще се превърне в Син домат на прилеп „Страховита нощ“
      и ще получите еднократно 50 000 ТО;
    • След 72:00 ч. той отново ще е готов за обиране и ще получавате:
      • 15 000 ТО;
      • +1 бр. за категория Пълнолунни продукти (растения, дървета, обори и производства), за 8 ч.;
      • 1 Изобилие от лакомства за прилепи;
    • Може да се поставя в обитаваното от духове имение и на игрището за любимци;
    • Достъпност: от 3-то ниво.

17. troi333

troi333 Активен автор

Ха, вярно имало и такова! БП ме изненадват отново и отново..xD

18. staneli

staneli Старши болярин

Съвсем скоро го предлагаха наред с други ретро любимци - 8-11 октомври, обаче 149 ЛГ ми се досвидяха и си рекох, че при необходимост бустерите ще ми вършат в пъти по-добра работа :). Въпрос на гледна точка :).

.TAINNA. and kakata13 like this.
  19. tanyamery

tanyamery Адмирал

Аз пък бях решила да си купя и 4 предложения, но не получих достъп, понеже вече ги имам. Това е странно защото така или иначе от някой любимци отдавна имаме по повече от един.

.TAINNA. and Bamze like this.
  20. buba62

buba62 Главен болярин

Нямам си яйцата за + животни, но въпреки всичко до сандъка Пиколо ще стигна тази вечер, днес реших да активирам всичките ми налични бонуси за повече пълнолунни продукти, шест се събрали от някакви сандъчета, още активирах +100% за всякакви животни от сандъчетата с бонуси, валентинска саксия, извадих всевъзможни пълнолунни обори, не че имам много, но колкото имам. И действам. Къщичките ми за гаргойли вече са 5, днес ще станат 6. Само на гаргойлите давам супер храна и то днес, на другите животни не се полага. А сандъците Пиколо още няма да ги отварям, засега са ми 6, надявам се да устоя на изкушението да видя какво има в тях и да ги направя 10 и тогава да си пробвам късмета.
    Приятна вечер, фермери!