Пълнолуние- "Страховита вечеря"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Apr 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. desi232

desi232 Посланик

на мен ми се падна още 1 купон от 48ч.станаха общо 3-48ч 3-3ч 4-1ч продължавам,явно и при мен е няква компесация от предния пътxDxDxD

Торнадо73 and fermer4o888 like this.
  2. fermer4o888

fermer4o888 Кандидат за признание

:DАз вече имам 6 обора,5 стръкчета,много то,трто,купони за техника,9 букета,4 саксии,3 с.храна,4 ямч. Този път куеста е върха :p:p:pОставям постоянния и се фокусирам върху временния:p:p:p.

desi232 likes this.
  3. *iovana*

*iovana* Стажант

Не само се изцъклих, ами помислих че виждам двойно- имам два обора за киви :eek: и дърво ковхай :eek:xDxDxD! Невероятен късмет , не мога да повярвам ! Продължавам с храненето на прилепи до края на ивента !

-helixme4o- and MARV3000 like this.
  4. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

бе бананите не бяха ли по 2 на награда,бас ловя че ти е дало 2 бр. и като си качила ниво от троп. то ти е изписало че печелиш 5 банана,хех

5. desi232

desi232 Посланик

аз два пъти вдигнах ниво на острова

6. pineapple87

pineapple87 Майстор

Евента е страхотен. Наградите са хубави, лесно изпълним. Дано го реализират по на често. Един много позитивен глас от мен. :)

7. desi232

desi232 Посланик

:cry: пак на оборите ми се падат простотии>:(от 5 обора ,гълъбчета,котенца,зайчета дайте нещо по хубаво:mad:

mianst and sahara83 like this.
  8. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

на мен ми се паднаха два обора:таралеж и енот,от дърветата -трънка и бъз ххл
    обора за киви все още е мираж8)

черешка likes this.
  9. sahara83

sahara83 Познавач

Аз почнах да правя постоянните куести защото само глупости на оборите и дърветата-оранжев овчарник ,енот, бобри класик и стръкчето направо ме довърши ябълка хл.-.-

черешка and desi232 like this.
  10. desi232

desi232 Посланик

а на мен слива xxl ,дюла,единственото хубаво нещо от дърветата е ковхай,ама па обрах купоните за техника:Dще имам за цял месец:music::music::music::music:

Мариана07 and Valkaaa76 like this.
  11. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Киви, жаба и къртик:music:, не мога да повярвам:p.

12. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

При мен също много купони се паднаха, от което съм много доволна. Много саксии, букети и ЯМЧ. Паднаха ми се 5 майстора и 6 стръкчета - от цялата работа ме зарадва само трънката. Лично аз ще продължа до края да храня прилепите, харесват ми наградите и ще се възползвам до последно.

13. [gabi]04

[gabi]04 Младши експерт

Честито:)

14. 0246

0246 Обитател

На мен също нищо ценно не ми се е паднало от оборите и от дърветата, но като се замислите ценни след ПиТ останаха 2 обора и 2 дървета. Това, което ми прави впечатление, е че вероятностите за хубави награди определено този път са по-високи, което е голяма стъпка в положителна посока от страна на екипа. При мен от 150-200 прилепа вече се паднаха 2х2 златни банани, 3 дървета, 6 обора, много чатни и купони. Това е голяма разлика спрямо предното сходно събитие, от моя гледна точка. Тогава златни банани въобще не видях. Така че съм доволна и продължавам да гоня прилепите.

15. pif4o335

pif4o335 Кандидат за признание

Киви, жаби и петли :) Киви си имам, жаби също, а таман разкарах петльовите обори на ПиТ и ето ти нов дерт - ще ми изядат ушите :) Всичко заминава в менюто :)

16. черешка

черешка Старши болярин

Този път куеста бе доста разнообразен, падна ми се по много от всичко. :)

17. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Благодаря, да ти се връща, ако нямаш.

Мариана07 and FrozenKiss like this.
  18. MARV3000

MARV3000 Ветеран

Най-хубавото от моите 115 опита - 1 обор - червен рибарник, 3 дървета - ковхай, 2 бъз XXL, 10 купона за техника.

Valkaaa76, desi232 and черешка like this.
  19. -niksan-

-niksan- Обсебен

Ако си бяха удържа ли на думата,както бяха казали че ще сеем на две полета,щяхме да ги угоим тези прилепи с тази храна ,нямаше да може да летат,щяха да лазят по нивите ни xDxDxD.Но не си одаржаха на думата :cry::cry:

20. -sindi9-

-sindi9- Кандидат за признание

от временния куест много то за бахама ми даде и една птицечовка :)

Thread Status:
Not open for further replies.