Пълнолуние- "Страховита вечеря"

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by Каспаретка, Apr 30, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 0246

0246 Обитател

Бройките се правят с две обирания (след пълно разсяване) на малки полета с ЯМЧ. Не е толкова страшно. Чатнито при мен е около 70 000 и, ако съдим по опита от последния сходен куест, при който се падаха основно точки и пенита - ще си върнеш пенитата без проблем. А ако си ниско ниво - някой ценен обор или дърво ти е в кърпа вързан (извинете ме за сарказма, но не можах да се сдържа xD )

-helixme4o- and AIDA_78 like this.
  2. milkoga1

milkoga1 Господар

Пък аз имах надеждата да взема поне петдесетина обора и още толкова дръвченца.....тц,тц,уви,убихте ми надеждите xDxDxD

3. vida_bl

vida_bl Обитател

от 5 храни -2обора

4. desi232

desi232 Посланик

е нали знаеш за най- малките всичко най- хубаво,а за по големите тъпотии xDxDxD:cry:

5. milkoga1

milkoga1 Господар

ми то големите си имат всичко......хехе

6. desi232

desi232 Посланик

е не всичко

7. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Истината е, че по - големите сме тъпи и упорити и сме съгласни и на трошици.:D
    По темата - бройките на растенията ги направих, сега меля и утре ме очакват изненадииии!!!

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

От 3 дена пълнолуние ще може и човек да си приготви нещата който ще се искат за постоянния куест в читалището като го пуснат:):):)

черешка likes this.
  9. desi232

desi232 Посланик

м да така е,но също е важно да имаш страст към играта и на ниско и на високо ниво не влизаш ли в играта редовно,нищо няма да се постигне

айде първия купон за техника от 3ч :)

Last edited by moderator: May 4, 2015
    MARV3000 likes this.
  10. -melani14-

-melani14- Подрастващ автор

уф,аз си издумках октоподите в мелницата и сега чакам да ми пуснат 5 бройки....

11. desi232

desi232 Посланик

трябвало първо да направиш бройките,гледай никога да не оставаш без бройки за полето

12. -Ivo89-

-Ivo89- Подрастващ автор

Ако питаш за куеста " клетвата на мумията" ,то той е пуснат заедно с временният !

MARV3000 likes this.
  13. AIDA_78

AIDA_78 Главен болярин

Аз съм с връзки в БП и, ме-ме, на мене ми го пуснааахааа :D

MARV3000 likes this.
  14. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

Добре де чудно ми е ония лабавите у немско не пробват ли даден куест преди да го пуснат....ае тез прилепи дето летят то от тях нито може да се сее нито полива нормално а си чукнал пернатия звер и иска да го храниш,изчезва ти и бързо засаждане и поливане и давай сначалам,или пък то май тестват нещата и като видят че е трудно ги оставят с цел да си купуваме техника...........!!!

15. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Аз лично, като нямам храна за прилепите ги изключвам да не ми се моткат в краката и нямам проблем. :)

MARV3000 likes this.
  16. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

След 3-4 години игра, просто вече е като да се измиеш сутринxD, за изненадите: 50 нахранени прилепа-- 2 стръкчета, един обор, саксия, ужасяващ букет, купони за техника и мнооооого то и мп, особено се радвам на трто, ще успея да мина ниво:p.
    Успех на всички!

17. sahara83

sahara83 Познавач

2 стръкчета, 1 обор, 3 чатнита, 1 ужасяващ букет, купони за техника и много точки за острова .

18. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Наградите са доста по-добре, точките и пенитата са поразредени. При мен се паднаха доста чатнита, ужасяващ букет, 4 стръкчета (не че се падна нещо хубаво от тях), един обор и 2 купона.... определено са поотпуснали малко стиснотията xDxDxD

19. Angrybird

Angrybird Прохождащ

Хубав е евента. Аз съм доволна!

rumito1989 likes this.
  20. Торнадо73

Торнадо73 Пазител

куестът вече е в историята,сега да го превъртим няколко пъти ...........

-helixme4o- and Valkaaa76 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.