Пълнене на чорапи

Discussion in 'Архив на всичко останало' started by –divane-, Dec 13, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

То не се знае. Аз смятам че с 1 обиране без да бърникам водопадите и имам достатъчно лаленца за ново засаждане и за производството на 1 кутия. Така че 3-4 обирания на ден и за 2-3 дни ще съм готов.
    Виж за кутиите не е ясен номера как и дали ще падат, От 1 поле с дървета на водопадите само 1 кутия падна.
    Спечелих първите си съндъци с фермерски пенита, 2 по 10 000, 1 по 1000, 1, 100 000.

Last edited: Dec 14, 2017
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Пиши на кирилица:p

Не е натоварваща задачата;):)

Last edited: Dec 15, 2017
    milena7004 likes this.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Добре върви за сега, растението изпревари кашоните, довечера ще сея дългоxD.

eva-mina and johnnie75 like this.
  4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Растението го направих още снощи, остава близо 600 кутии да изскочат. Някой подарявал ли е вече подаръци?

procter and eva-mina like this.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Мда, с две от животинчетата съм готова. Сърце не ми даде да подаря на мама Бени играчка. Коледният дух ме е обзел.

fermer4etoo1970 likes this.
  6. terazinni

terazinni Кандидат за признание

Половината, за толкоз ми стигат за сега кашоните.

eva-mina and fermer4etoo1970 like this.
  7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Айк Хорн и Елена Рудолф вече получиха всичките си подаръци, ноооо останалите животинки ще се наложи да почакат, че толкова народ се е юрнал да подарява подаръци, че не мога да ''докопам'' дифицитните кашоните....иначе имам какво да сложа в тях....ама така насипно, как да им ги подаря...?:pнякак си...неудобно е:)

8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И при мен кашотите са рядкост. И аз ще трябва да почвам да сея див джинджифил и карамфил.
    Иначе с 4 обирания от вчера до днес - 4 подаръка - на всяко животно по 1.

9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Колкото повече, толкова повече... За съжаление едва ли някой тук може да ти даде верен отговор. Това знае единствено БП.

10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

На мен най полезните дългорастящи в момента са ми облагородения карамфил и дивия джинджифил, затова тях споменах.
    А и джинджифила го ползвам за храна за омари и за стойност за кристалните водопади. По-добро е от Гуараната.

krassimira likes this.
  11. staneli

staneli Старши болярин

Всички подаръци са подарени, редицата наредена и активирана.
    Сигурно това е първият евент, в който не съм вложила и 1 бр. супер тор, и процент реколта от колелото даже не се падна.. Вземах предимно комбинираната награда с безплатното завъртане и парти врътката...
    Сега бучкам загадъчните, но нямам големи очаквания от тях.

procter, Malena and eva-mina like this.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Е че много бързо. За 24 часа някъде.

13. staneli

staneli Старши болярин

А, бързо, сигурно още сума ти фермери са го завършили, ама не го отразяват във форума....:).
    Стартирах с 3 полета хортензия, а бахамата, дъждовната гора и водопада с ХХЛ дървета и малко медена роса. Заедно с куеста в читалището ги докарах до 802 кашона /а има колеги, на които много повече изскочиха, щото ме мързеше ХХЛ-ите да махам и да слагам обикновени/. Без да разсявам, само с растението от читалището, използвах целия капацитет на цялата ферма, т.е. сях на малки поленца на 6-те полета и докарах бройките, а с тях се събраха и изскачащите - даже са с 51 отгоре, а за деня само 6-7 от подаръци са дошли.

пп. с 22 харита

ппп Някой беше споменал, че само който не го почне, няма да го завърши и съм абсолютно съгласна с изразеното мнение.

procter, eva-mina and tani1980 like this.
  14. bruk67

bruk67 Стажант

Искам да попитам-дава ми че съм получила като подарък 2 обора хром ,а има само 1 ид 24022849 Моля за проверка ! Благодаря Май е грешка !

15. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

При Айк Хорн имаш завършен само 1 подарък, т.е. 1 обор. Ако търсиш от друго място, моля да ме насочиш.

16. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Явно Харито си е казало думата, защото за едно от полетата само с дървета имах 36 изскачащи, а за сравнение от карамфила 52...

17. tani1980

tani1980 Полубог

Всичките 6 полета ми бяха с дървета без ъпгрейд от загадъчните и да харитата си оказаха влиянието разбира се.

Malena likes this.
  18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Опаковах подаръчетата.
    Успех с опаковането, фермерчета!

ПП1. Не се съгласявам с мнението, че който не се е хванал, той няма да го изиграе. Мисля, че за част от играчите изскачащите няма да достигат, събитието е само 5 дни, няма много време за сеене на дълго растение за допълване на необходимата бройка изскачащи. Дано не съм права.
    ПП2. Играх на 893 малки поленца, без бонус за повече реколта и без супер-тор. От читалището взех само 15 изскачащи. Благодарение на взвода Хари К. с началното обиране и отглеждането на лалетата се събраха останалите изскачащи. Хареса ми, че разсяването можеше да се спести срещу разумно количество предадена стока.

eva-mina, procter and Malena like this.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И аз подредих подаръците. Прилично събитие, за мен поне приключи бързо.

eva-mina, procter and Malena like this.
  20. bim177

bim177 Обитател

5 кутий имам да отворя още , надявам се да успея за тези 80 часа

eva-mina likes this.