Пълнене на чорапи

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от –divane- на 13.12.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

То не се знае. Аз смятам че с 1 обиране без да бърникам водопадите и имам достатъчно лаленца за ново засаждане и за производството на 1 кутия. Така че 3-4 обирания на ден и за 2-3 дни ще съм готов.
    Виж за кутиите не е ясен номера как и дали ще падат, От 1 поле с дървета на водопадите само 1 кутия падна.
    Спечелих първите си съндъци с фермерски пенита, 2 по 10 000, 1 по 1000, 1, 100 000.

Последна редакция: 14.12.17
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Пиши на кирилица:p

Не е натоварваща задачата;):)

Последна редакция: 15.12.17
    milena7004 харесва това.
  3. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Добре върви за сега, растението изпревари кашоните, довечера ще сея дългоxD.

eva-mina и johnnie75 харесват това.
  4. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Растението го направих още снощи, остава близо 600 кутии да изскочат. Някой подарявал ли е вече подаръци?

procter и eva-mina харесват това.
  5. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Мда, с две от животинчетата съм готова. Сърце не ми даде да подаря на мама Бени играчка. Коледният дух ме е обзел.

fermer4etoo1970 харесва това.
  6. terazinni

terazinni Напреднал

Половината, за толкоз ми стигат за сега кашоните.

eva-mina и fermer4etoo1970 харесват това.
  7. Самардапа

Самардапа Главен болярин

Айк Хорн и Елена Рудолф вече получиха всичките си подаръци, ноооо останалите животинки ще се наложи да почакат, че толкова народ се е юрнал да подарява подаръци, че не мога да ''докопам'' дифицитните кашоните....иначе имам какво да сложа в тях....ама така насипно, как да им ги подаря...?:pнякак си...неудобно е:)

eva-mina, kakata13, fermer4etoo1970 и 2 други харесват това.
  8. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

И при мен кашотите са рядкост. И аз ще трябва да почвам да сея див джинджифил и карамфил.
    Иначе с 4 обирания от вчера до днес - 4 подаръка - на всяко животно по 1.

9. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Колкото повече, толкова повече... За съжаление едва ли някой тук може да ти даде верен отговор. Това знае единствено БП.

procter, Malena, gradinar4eto и още 1 човек харесват това.
  10. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

На мен най полезните дългорастящи в момента са ми облагородения карамфил и дивия джинджифил, затова тях споменах.
    А и джинджифила го ползвам за храна за омари и за стойност за кристалните водопади. По-добро е от Гуараната.

krassimira харесва това.
  11. staneli

staneli Старши болярин

Всички подаръци са подарени, редицата наредена и активирана.
    Сигурно това е първият евент, в който не съм вложила и 1 бр. супер тор, и процент реколта от колелото даже не се падна.. Вземах предимно комбинираната награда с безплатното завъртане и парти врътката...
    Сега бучкам загадъчните, но нямам големи очаквания от тях.

procter, Malena и eva-mina харесват това.
  12. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Е че много бързо. За 24 часа някъде.

13. staneli

staneli Старши болярин

А, бързо, сигурно още сума ти фермери са го завършили, ама не го отразяват във форума....:).
    Стартирах с 3 полета хортензия, а бахамата, дъждовната гора и водопада с ХХЛ дървета и малко медена роса. Заедно с куеста в читалището ги докарах до 802 кашона /а има колеги, на които много повече изскочиха, щото ме мързеше ХХЛ-ите да махам и да слагам обикновени/. Без да разсявам, само с растението от читалището, използвах целия капацитет на цялата ферма, т.е. сях на малки поленца на 6-те полета и докарах бройките, а с тях се събраха и изскачащите - даже са с 51 отгоре, а за деня само 6-7 от подаръци са дошли.

пп. с 22 харита

ппп Някой беше споменал, че само който не го почне, няма да го завърши и съм абсолютно съгласна с изразеното мнение.

procter, eva-mina и tani1980 харесват това.
  14. bruk67

bruk67 Стажант

Искам да попитам-дава ми че съм получила като подарък 2 обора хром ,а има само 1 ид 24022849 Моля за проверка ! Благодаря Май е грешка !

15. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

При Айк Хорн имаш завършен само 1 подарък, т.е. 1 обор. Ако търсиш от друго място, моля да ме насочиш.

16. Amelita_

Amelita_ Младши експерт

Явно Харито си е казало думата, защото за едно от полетата само с дървета имах 36 изскачащи, а за сравнение от карамфила 52...

17. tani1980

tani1980 Полубог

Всичките 6 полета ми бяха с дървета без ъпгрейд от загадъчните и да харитата си оказаха влиянието разбира се.

Malena харесва това.
  18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Опаковах подаръчетата.
    Успех с опаковането, фермерчета!

ПП1. Не се съгласявам с мнението, че който не се е хванал, той няма да го изиграе. Мисля, че за част от играчите изскачащите няма да достигат, събитието е само 5 дни, няма много време за сеене на дълго растение за допълване на необходимата бройка изскачащи. Дано не съм права.
    ПП2. Играх на 893 малки поленца, без бонус за повече реколта и без супер-тор. От читалището взех само 15 изскачащи. Благодарение на взвода Хари К. с началното обиране и отглеждането на лалетата се събраха останалите изскачащи. Хареса ми, че разсяването можеше да се спести срещу разумно количество предадена стока.

eva-mina, procter и Malena харесват това.
  19. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

И аз подредих подаръците. Прилично събитие, за мен поне приключи бързо.

eva-mina, procter и Malena харесват това.
  20. bim177

bim177 Обитател

5 кутий имам да отворя още , надявам се да успея за тези 80 часа

eva-mina харесва това.