Известие Пускане на Unity/WebGL

Дискусията в/ъв "Официални известия" е започната от mushnu4ka на 2.12.20.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
 1. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Уважаеми фермери,

  Имаме вълнуващи новини!

  На 2 декември 2020 г. в 15:00 ч. Unity/WebGL клинетът ще бъде пуснат за постоянно.

  [​IMG]

  Важният технически тест предостави полезна информация, която ни помогна не само за определяне на окончателната дата на пускане, но и за планиране на пускането на алтернативното решение, което ще бъде клиент за изтегляне. Неговото пускане се планира за следващата седмица. Това ще помогне на всички, които се сблъскаха с проблеми с Unity/WebGL.
  Първоначалните тестове с нашите модератори преминаха добре и както обикновено ще ви уведомим веднага, щом имаме новини. Останете на линия!

  Моля, бъдете сигурни, че ще направим всичко по силите си, за да предоставим добро изживяване на всеки играч, но също така имайте предвид, че играта чрез Flash няма да бъде възможна в дългосрочен план. За игра чрез Unity/WebGL са важни и други изисквания, освен хардуерните. И така, отново искаме да отбележим: Браузърът Internet Explorer не е поддържан браузър не само от Farmerama, но и като цяло! Моля, използвайте друг браузър, това също ще ви помогне да играете чрез Unity/WebGL. Ако вече използвате друг браузър, от решаващо значение е винаги да използвате най-новата версия на браузъра.

  Повече информация ще откриете тук: Farmerama версия чрез Unity

  Благодарим отново за вашата подкрепа - особено по време на Open Beta фазата и техническия тест, който направихме. Вашата подкрепа помогна изключително много и ние сме благодарни за вашата лоялност и разбиране!

  С пускането на Unity/WebGL правим първата важна стъпка в бъдещето. Ще го повтаряме многократно: основната ни цел е заедно да отпразнуваме още много рождени дни, великденски, коледни и новогодишни празници.

  Но какво означава практическото пускане на Unity/WebGL Client в момента?

  Клиентът Unity/WebGL ще бъде достъпен чрез познатия бутон „Към Unity “, Flash засега е основният клиент, което означава, че ако влезете във Farmerama, ще имате достъп до Flash. Отново напомняме: Flash ще бъде достъпен само за още няколко седмици. И както споменахме: скоро ще представим клиент за изтегляне, който ще бъде следващата голяма стъпка.

  И накрая отново искаме да благодарим на всички модератори. Те са просто невероятни и повярвайте ни: те се застъпват за вас. Тяхната подкрепа е важна и тяхната обратна връзка и неуморните усилия ни помагат изключително много в процесите на вземане на решения. Благодарим! Оценяваме всички от вас и вие представлявате Farmerama и общността по най-добрия възможен начин.

  Не можем да дочакаме следващите години и с нетърпение очакваме бъдещето на Farmerama с вас.

  Вашият екип на Farmerama​
   
  sm0uk3r71, Mitka1952, gigi_421 и 5 други харесват това.
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Уважаеми фермери,

  Пускането на Unity/WebGL вече се случи и сме много щастливи от този факт.
  Предстои още много работа, но сме уверени, че вървим в правилната посока.

  Един малък подарък:
  Ако използвате бонус-кода RELEASE, ще получите 3 Парти билет, 20 Супер тор и 3 Ябълково-морковено чатни.
  Кодът е валиден отсега нататък, заявява се веднъж за потребителски акаунт и е валиден до 00:59 ч. на 05.12.2020 г.

  Вашият екип на FARMERAMA​
   
  milena7004 и .TAINNA. харесват това.