Промяна на изгледа на броя МП/мъхнати пенита/

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от lilian_97 на 27.9.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. lilian_97

lilian_97 Прохождащ

Здравейте,
    не ми харесва промяната в изписването на МП.Считам ,че предишното изписване на всички цифри - до последната цифра е много по - забавно и коректно.
    Така може да се следи как се променя техният брой.
    Моля да се върне предишния изглед на броя МП.

sm0uk3r71, -niksan- и [[Fermerkaa]] харесват това.
  2. ТИН

ТИН Обитател

Съгласна съм с теб!Върнете предишният изглед на броя МП,моля!

3. GARUBO

GARUBO Прохождащ

махнете я тази глупост !!!
    имате 34.2 мил. колко имам 34.200000 или 34.299999
    играя от 3 компа и само на единия като задаржа мишката показва сумата много е дразнещо !!!!!!!!!!!! :(

4. стефи_27

стефи_27 Подрастващ автор

в първия момент помислех че са ме ограбил като видях МП :cry::cry::cry::cry::cry:

joujoujouj харесва това.
  5. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

Уважаеми администратори моля предайте където трябва да се върне старото отчитане на М.П. имам някаква сума която не помръдва,НЕ МИ ХАРЕСВА това НОВОВЪВЕДЕНИЕ,с уважение ваш фермер КИКИ

6. pineapple87

pineapple87 Майстор

Промяната с визуализацията на мъхнатите пенита е отвратителна. Дано ни послушат и върнат стария начин на изгледа.

7. ралицаник

ралицаник Кандидат за признание

Надявах се тази сутрин да има корекция,но МП пак се изписват по този много неудобен и даже дразнещ начин! Хайде по-живо действате!

8. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Сумите ще бъдат коригирани да се виждат по стария начин при една от следващите синхронизации на играта. Този съкратен изглед ще имат само, ако съдържат повече от 9 знака.

pineapple87 харесва това.
  9. pineapple87

pineapple87 Майстор

Надявам се, че това ще стане скоро, че направо ме дразни текущото състояние.

10. joujoujouj

joujoujouj Полубог

Ами...добре - (компромисно) нека е и този вариант, но поне ти бъди ми гарант!
    Разбрах, не ще ми помогне Каспаретка по-наляво да преместят тая (млн.) вметка :cry:

11. pineapple87

pineapple87 Майстор

Благодаря за направената корекция.