Промяна в слотовете за бонуси

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от .TAINNA. на 31.10.17.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
?

Съгласни ли сте с така предлложените промени в слотовете за бонуси?

 1. Да

  97.5%
 2. Не

  1.3%
 3. Предлагам друго - напишете своите предложения

  2.5%
Разрешено е неколкократното гласуване
 1. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  С въвеждането на рецепти за пълнолунието слотовете за бонуси станаха съвсем недостатъчни и е невъзможно да използваме по-голяма част от бонусите. В сегашния вариант, поради липса на достатъчен брой слотове, се използват и се произвеждат ограничен брой продукти за бонуси. Поради невъзможност да се използват едновременно, повечето произведени продукти от занаятите са в склада и няма голямо търсене на пазара. Ако се направи промяна, ще има стимул да се произвеждат повече и различни продукти в занаятите. Ще има стимул за използването на всичко произведено в знаятите. Ще има стимул и за пазара. Затова предлагам:

  1. Слотове Диамант да станат 3, Златните слотове да станат 6, а Сребърните слотове да са 9

  2. Обособяване на слотове на такива за основните полета, за бахама и за пълнолунните полета. Този вариант обаче да не премахва действието на бонусите от основните полета върху бахама и пълнолунни полета.

  Ако имате други предложения за подобряване на играта по отношение на слотовете, моля пишете и гласувайте. Ако някъде аз греша, поправете ме, но да поискаме промяна на слотовете. Знам, че преди доста време този въпрос беше повдиган, но нищо не се получи. Сега се надявам с общи усилия да извикаме силно, та дано ни чуят този път :)
   
  tanyamery, ПЕПЕЛЯШКА, -niksan- и 6 други харесват това.
 2. БашФермер

  БашФермер Генерал

  определено има нужда да се направи нещо. не може да се въвеждат десетки нови рецепти, а на практика те да са ненужни заради липсата на слот. няма никакъв интерес към новите рецепти, няма и да има докато нещо не се промени. според мен само 1 диамантен слот да се прибави стига, има достатъчно златни и сребърни. но при наличието на 1 диамантен с толкова рецепти за него е тъпо.
   
  ПЕПЕЛЯШКА, [[Fermerkaa]], Doremi и 4 други харесват това.
 3. sm0uk3r71

  sm0uk3r71 Обсебен

  абе поне по още 1 от вид да турят е добре:)
   
  ПЕПЕЛЯШКА, [[Fermerkaa]], Doremi и 3 други харесват това.
 4. .water.

  .water. Адмирал

  Да поне по един да прибавят пак е нещо напълниха ни от къщурките с разни мармалади за пълнолунието ,а не могат да се използват.
   
  ПЕПЕЛЯШКА, -niksan- и .TAINNA. харесват това.
 5. joujoujouj

  joujoujouj Полубог

  Е, ние да си поискаме повече, пък белким дадат колкото им се откъснат от сърце ;)
   
  ПЕПЕЛЯШКА, Dionys, [[Fermerkaa]] и 2 други харесват това.
 6. BUTTERFLAYS

  BUTTERFLAYS Пазител

  Още когато въведоха слотовете обещаха възможност за взимане на втори диамантен слот , тогава доколкото си спомням един от вариантите беше със звезди от дървото на мъдростта ама ей го на още не са си изпълнили обещанието - останахме само залъгни, че някой ден ейго видиш ли... та ако има нещо което трябва да се иска то това е неизпълненото обещание - втори диамантен слот.
   
  ПЕПЕЛЯШКА, Doremi, Пума~` и 4 други харесват това.
 7. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  за теб един диамантен стига, ама за мен не :D да си поискаме повече, та дано някъде по средата се срещнем с БП xD
   
  nivata1 и ПЕПЕЛЯШКА харесват това.
 8. –divane-

  –divane- Team Leader Team Farmerama BG

  + 3 диамантени и не ми се мисли колко ще станат бройките за евент :wuerg::wuerg::wuerg:
   
  -silvieva-, ПЕПЕЛЯШКА, Dionys и 6 други харесват това.
 9. .water.

  .water. Адмирал

  Те така или иначе ще стават повече,но поне още един диамантен и един златен.За какво са ми нови рецепти като не могат да се използват.Килерите задръстени от мармалади мухъл хванаха вече ни могат да се продават ни да се сложат на слот.Като предлагат нещо да намерят и начин да е полезно,а не дай само да задръстваме с дървета обори и рецепти.
   
  ПЕПЕЛЯШКА, -niksan-, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
 10. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Aма така е, така е. Разбира се. Да дадът, да дадът, да не си чешат коремите.
  Ако не по три, което е прекалено нахално, поне по 1 диамантен и 2 сребърни и златни да дадат. Тогава ще има търсене и ще паднат прокелтите цени. Какво е това над 200 000 за 1 брой чатни.
  Значи може да се комбинират не особено полезните невинност и щолен, а не може да комбинрам тиквен мармалад с ананасови сладки, или ананасови с чатни, или да добавим и плашилата - по 7 броя от тревичка и по 5 плода без да хабя мими тор.
  Да не говорим, че в момента трябват станици и за албума. Искам още страници, искам още страници. Уууу, На бунт! Да не играем докато не получим нови страници. Уууу!!!
   
  Последна редакция: 6.11.17
  -silvieva- и .TAINNA. харесват това.
 11. BUTTERFLAYS

  BUTTERFLAYS Пазител

  Цената на чатнито няма да падне , напротив..... Когато има търсене цената се покачва...Що са ти тия нови страници? o_O

  [​IMG]

  Виждаш ли стрелката по средата оградена с червеното кръгче ..... цъкни там.
   
 12. KARAKONJO

  KARAKONJO Адмирал

  Аз съм с голям монитор на висока резолюцуя. При мен стикерите оптстрани са мижави и миниатюрни. Като кликна виждам добре и в детайли само тея, които са в албума.
   
 13. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  гледаме в перспектива ;) един диамантен за основните полета, един за острова и един за пълнолунните рецепти. Удари едно серсемско нагоре и ще дадат xD за бройките няма да се дърпаме :p:D Ако може обаче и златните слотове маалко да пипнат та да има по 2 за трите места. Малко нахално от моя страна, обаче искам и това е xD
   
  -silvieva-, ПЕПЕЛЯШКА, -niksan- и 2 други харесват това.
 14. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Да вдигна малко темата. Дали са ни чули? Някой знае ли дали се виждат нови слотове на хоризонта? o_O Или сме някъде в кривия макарон? xD
   
 15. tanyamery

  tanyamery Посланик

  Този макарон ще се поизправи, че май и ще го хапнем !Боса съм със снимките, но някъде из чуждоезичните форуми видях визуализация точно на тази идея за повече слотове. И при това сигурно ще е скоро, толкова много промени има в последно време - играта се доразвива непрекъснато !
   
  ПЕПЕЛЯШКА, -niksan- и .TAINNA. харесват това.
 16. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Крайно време е да има ,ям ЯМЧ после трия,ям Райски гирлянд пак трия,ям Ананасови сладки пак трия,пак ЯМЧ ям защото дошло време да обирам пълнолунното поле, така само влизаш в големи загуби с един диамантен слот:cry:
   
  ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
 17. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Дали работят по нашия въпрос? Вади бинокъла да видиш :D

  Всички сме така и чакаме развитие. Само дето гласувалите са малко. Затова не ни чуват. Да минем ли със сателитките? xD
   
  ПЕПЕЛЯШКА и -niksan- харесват това.
 18. Doremi

  Doremi Старши болярин

  Как не съм видяла темата... Разбира се, за.
   
  ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.
 19. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Ето ни в момент с три събития наведнъж: Съкровището на кралицата на костите (пълнолунни полета), Мистериозен лабиринт (Основно, пусто поле и горска поляна) и Кралицата на карнавала (бахама полетата). Въпросът ми е отново за диамантените и златните слотове. Така ли ще останат? Време е за промяна. Не случайно споменах, че трябват още два диамантени и 4 златни слота, за да се играе добре.
   
  ПЕПЕЛЯШКА, kakata13 и tanyamery харесват това.
 20. tanyamery

  tanyamery Посланик

  Ха дано, дано! Аз не бързам толкова, ама подарък за Коледа, да е например, не е ли страхотно?
   
  ПЕПЕЛЯШКА и .TAINNA. харесват това.