Промени при анакондите

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от tanyamery на 2.1.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tanyamery

tanyamery Адмирал

1) Промяната в храната си е факт, щеше да е по-добре, ако бяха намалили бройката и на зайчетата. Но все пак най-големият плюс е чувствителното намаляване на времето за производство!

2) Разположих и на трите полета кокошки с жълто подобрение, активирах"валентинска саксия" и "яйчен пунш", като станаха готови обрах неоновата пеперуда (+ 3бр.от обори) и за три часа се сдобих с над 700 кокошчици.......... ура! С екстрите времето за готовност на кокошките пада до 49 мин. при мен, а при други играчи времето сигурно е и още по-малко.

Последно редактирано от модератора: 2.1.19
    .TAINNA. харесва това.
  2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Постовете са преместени тук, където спокойно можете да разговаряте по тази тема.
    Ще помоля да отваряте нови теми на подходящо за това място, а не да пишете напр. в дискусия за друго събитие.
    Усмихнат ден, фермерчета!

.TAINNA. и -niksan- харесват това.
  3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Знаех си аз,че ще е променят,сега цената на храната за анакондите ще падне . Кокошките и на тях ще падне цената им,кой продал продал на висока цена.

.TAINNA. харесва това.
  4. [[Fermerkaa]]

[[Fermerkaa]] Посланик

Въпросче - как +3 бр от обор? Не е ли +1 бройка? o_O

milena7004 харесва това.
  5. _hris_

_hris_ Стажант

А визията на старите терариуми така ли ще остане ? Променете я !

6. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Другата седмица.

.TAINNA. харесва това.
  7. _hris_

_hris_ Стажант

Благодаря за бързият отговор .

8. tanyamery

tanyamery Адмирал

Признавам си, че поста ми е подвеждащ, поувлякла съм се - бонуса на пеперудата е +1 бр. Но в съчетание с +100 % от колелото на късмета става 1+1+1.

[[Fermerkaa]], .TAINNA. и mushnu4ka харесват това.
  9. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Напреди анакондите май не рупаха зарзават. Това ново ли е?
    При мен класика ++ на слонарниците си е със старата визия.
    Мисляче и анакондите ще си останат.
    Не бих искал заради едната визия - ако класик + отговаря на жълто а ++ на оранжево да ми дигат времето на растеж.

10. –divane-

Променени са съставките и времето на храната. Само обикновените обори се сменят.

11. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

А ясно. Благодаря за разяснението.

12. tanyamery

tanyamery Адмирал

ID : 35237585 Моля за проверка - 11 бр. обикновенни анаконди не са ми обменени, защото не мога да си сложа жълтите подобрения върху тях. Моля за съдействие.

13. kinder4e

kinder4e Guest

Здравей :)
    Визията на анакондите ще се обнови другата седмица, със следващата актуализация на играта. За сега, ако искаш да сложиш подобрение, трябва да си закупиш нов обор или да изчакаш.
    Хубав ден!

tanyamery харесва това.
  14. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Ще трябва ли да се отваря нещо с бананчета, както беше със слоновете - имаш слон, ама ако не си отворил статуята за селектиране не можеш да селектираш и да участваш в събитието?
    Или ще са достъпни за всички по време на събитието, и после който и когато си иска си отваря статуйката селекция на анаконди и ниво на някоя селектирана анаконда?

15. –divane-

Ще трябва да ги отвориш, за да можеш да селектираш, както винаги.

16. KARAKONJO

KARAKONJO Адмирал

Мерси. Сега поне има дошолно колиюестшо банани.