Промени в колелото на късмета

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от .TAINNA. на 2.6.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
?

Искате ли промени в колелото и какви да бъдат?

 1. да

  100.0%
 2. не

  0 глас/а
  0.0%
 3. друго

  0 глас/а
  0.0%
 4. с коментар

  1.6%
Разрешено е неколкократното гласуване
 1. Роналдиня

  Роналдиня Кандидат за признание

  Е скоро техника няма да си купя с тази сеялка. Сутрин по един купон до де изравня.
  [​IMG]
   
  .TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА и [[Fermerkaa]] харесват това.
 2. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Аз пък купих от евтината и изравних всички опции със сеялката :D
  Но се появи друго. Сега имаме сандъци от небето с тор. Втори път ми се падат 1500 обикновена тор, която се губи, защото торницата ми е пълна. Къде да пусна тема по този проблем? А това наистина е проблем въпреки, че моята торница събира 2100 тор. Като видях още 1500 се зарадвах, защото днес ще садим ново растение за поредицата куести. Да ама не. Ядец. 1500 заминаха и БП потрива доволно ръце >:( Та искам БП да направи корекция за всичко, което получаваме от сандъците и от колелото, както и обикновените врътки да е с натрупване без да се губи! >:(:mad:
   
  shiky харесва това.
 3. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Ами то не е само с тор а и с обикновени врътки. Не съм гледала дали има тема пусни ако искаш. Единствено да не губиш към момента е да ги отваряш по малко. Лично вече не гледам кво губя и от двете защото тор рядко ползвам, а врътките не ми се пада нищо и без това xD, но това е моя начин на игра, не давам съвет другите да го правят да няма после не разбрали, че съм казала губете врътки и тор.:music:
   
  kakata13 и .TAINNA. харесват това.
 4. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  За другите сандъци и аз като теб. Гледам и ги деля на по-малки бройки. Най-сигурно ми е да извъртя всичко до 0 и тогава да опразвам сандъците. Когато стигна 50 пак опразвам и така, докато отворя всички сандъци. Само за тор не ми се е налагало да внимавам.
  Ще пусна тема, но трябва да помисля за заглавие и съдържание. Не ми иде на ум в момента. Някой ако се сеща да пуска вместо мен, ще подкрепя :)
   
 5. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Лимит на врътки и тор
   
  .TAINNA. харесва това.
 6. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  [​IMG]

  Благодаря за подсказката :inlove::D:inlove:
  Тичам да пиша ;)
   
 7. koz108

  koz108 Стажант

  Здравейте! Имам въпрос и предложения относно колелото на късмета.
  Въпросът ми е Защо бройката на обикновените билети за завъртането на колелото на късмета все още са 99? Не може ли да ги направите до 1000 или неограничен брой завъртания както са парти билетите? Щом парти билетите са неограничени би трябвало и обикновените завъртания да са неограничен брой?
  2-ро предложение Не може ли да вкарате 4 опции в колелото на късмета
  1-ва опция - Да си останат 99 обикновени билети, но на веднъж да се завъртят и след определено време да ти изпише какви награди са се паднали.
  2-ра опция - Да се завъртят по 300 обикновени билета с едно натискане
  3-та опция - 500 билета
  4-та опция - 1000 билета
  Има ли някаква пречка да се направи така?
   
  Bamze харесва това.
 8. [[Fermerkaa]]

  [[Fermerkaa]] Посланик

  Предполагам най-лесно и смислено е да няма ограничение на броя обикновени врътки. Също би могло, както и при кутиите, да може да се избира колко "врътки" да се завъртат едновременно, като накрая показва какво е уцелено от колелото.
   
  shiky, pepa551, -helixme4o- и 3 други харесват това.
 9. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  За начало могат поне да сложат чавката за премахване на анимацията, като при мятането на викингската брадва.
  Иначе по спомен последно загубих над 2000 врътки при неволно отваряне на сандъци. И така няколко пъти. Вече претръпнах... Кьорав карти не играе, се самоутешавам. Откъдето дошли, там отишли - халал да са им!
   
  .TAINNA., Bamze и dedoto харесват това.
 10. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Могат да се въведат много неща,всичко ще бъде платено.Има опция едно завъртане което веднага да става ,струва 2лг на обикновена врътка,на парти струва 4 лг. Бихте ли дали за 300 завъртания 600 лг,за 500 завъртания 1000лг,дори да има опция малко и да ти намалят цената,за 300 завъртания 400лг,за 500 завъртания 600 лг,не бих дал пари за да въртя моментално врътките. Лично мнение.
  По добре да си изгарят като нямам време да въртя.
   
  shiky, червената_шапчица и dedoto харесват това.
 11. [[Fermerkaa]]

  [[Fermerkaa]] Посланик

  Не мисля, че в предложението на колегата/колежката става дума за плащане.
   
  .TAINNA. и Bamze харесват това.
 12. Bamze

  Bamze Комисар

  Подкрепям идеята бройката обикновени билети да стане 1 000 или неограничена и да има начин да се изключва анимацията на въртенето, както и да може да се избира колко билета да завъртиш наведнъж.
  Дано не си остане само мечта ... xD
   
 13. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Тя може да предлага,но не мисля че това ще бъде без пари ако го въведат.
   
  ..koni.. харесва това.
 14. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  здравейте, с риск да ви разочаровам, доколкото помня имаше предложение /от други форуми/ за махане на анимацията, но тя е отхвърлена, както и за автоматично завъртане на колелото няколко бройки наведнъж - 25, 50, 75.... ПО-точно отговорът беше, че не е планирано в близко бъдеще, но ще го имат предвид за по-нататък....:(
   
  -niksan-, .TAINNA., dedoto и още 1 човек харесват това.
 15. koz108

  koz108 Стажант

  Да, определено ме разочарова по независещи от теб причини, защото не зная дали някой от Вас си е направил труда да си засече за колко време се въртят 100 билета - грубо 20 минути, а сега сами можете да сметнете за 2000 билета колко време ще ви отнеме. Просто времето, за което ще ги извъртим тези билети е пълно безумие, а какво да кажа за 10 000 билета, защото има фермери, които ги имат и тези билети и нарочно не ги въртят само, защото времето, което ще загубят за въртенето не си заслужава сега вече се надявам , че ме разбрахте? И това нещо много отдавна трябваше да бъде направено, а Вие ми казвате, не само, че няма да бъде направено, а е ОТХВЪРЛЕНО! Направо не мога да повярвам!
   
  shiky харесва това.
 16. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Никой няма по 2000 или 10 000 билета.Обикновените врътки се получават като отваряш сандъци.Ако ги отвориш всичките ще ги загубиш,аз например отварям по малко бройки,следа колко врътки се натрупват.Всеки сандък от който може да се падне врътка гори в ляво ти показва колко обикновени имаш.
  Има по належащи промени,да оправят колелото да се върти нормално,ту напред ту назад се върти и не знаеш какво ще ти се падне до последния момент.
   
  shiky харесва това.
 17. fermer4etoo1970

  fermer4etoo1970 Адмирал

  Ако човек е много нетърпелив, от бутона "Спечелени награди" се вижда веднага какво печелиш, още преди да е завършила анимацията. За това по-нагоре писах, че анимациите са излишни, а то се оказва, че явно са нужни като слънцето, въздуха и водата и без тях играта ще погине xD
   
 18. -niksan-

  -niksan- Обсебен

  Може да въведат когато въртим парти врътки,да има сандък пиколо като награда.
   
  shiky, dedoto, .TAINNA. и още 1 човек харесват това.
 19. dedoto

  dedoto Адмирал

  Хубава идея ;)ама първо да вземат да махнат спаначените тортички и другите глупости че не му се вижда смисъла от така наречения джакпот :wuerg:
   
 20. alman70-

  alman70- Прохождащ

  За съобразяване с нивото съм с две ръце , но няма ли възможност да се въртят по 10 наведнъж ,или поне 5, и да се показва като списък наградите? Ако повтарям нечие предложение , моля за извинение!
   
  .TAINNA. харесва това.