Промени в колелото на късмета

Дискусията в/ъв "Актуализации и идеи" е започната от .TAINNA. на 2.6.18.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
?

Искате ли промени в колелото и какви да бъдат?

 1. да

  100.0%
 2. не

  0 глас/а
  0.0%
 3. друго

  0 глас/а
  0.0%
 4. с коментар

  1.9%
Разрешено е неколкократното гласуване
 1. Роналдиня

  Роналдиня Кандидат за признание

  Е скоро техника няма да си купя с тази сеялка. Сутрин по един купон до де изравня.
  [​IMG]
   
  .TAINNA., ПЕПЕЛЯШКА и [[Fermerkaa]] харесват това.
 2. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  Аз пък купих от евтината и изравних всички опции със сеялката :D
  Но се появи друго. Сега имаме сандъци от небето с тор. Втори път ми се падат 1500 обикновена тор, която се губи, защото торницата ми е пълна. Къде да пусна тема по този проблем? А това наистина е проблем въпреки, че моята торница събира 2100 тор. Като видях още 1500 се зарадвах, защото днес ще садим ново растение за поредицата куести. Да ама не. Ядец. 1500 заминаха и БП потрива доволно ръце >:( Та искам БП да направи корекция за всичко, което получаваме от сандъците и от колелото, както и обикновените врътки да е с натрупване без да се губи! >:(:mad:
   
 3. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Ами то не е само с тор а и с обикновени врътки. Не съм гледала дали има тема пусни ако искаш. Единствено да не губиш към момента е да ги отваряш по малко. Лично вече не гледам кво губя и от двете защото тор рядко ползвам, а врътките не ми се пада нищо и без това xD, но това е моя начин на игра, не давам съвет другите да го правят да няма после не разбрали, че съм казала губете врътки и тор.:music:
   
  kakata13 и .TAINNA. харесват това.
 4. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  За другите сандъци и аз като теб. Гледам и ги деля на по-малки бройки. Най-сигурно ми е да извъртя всичко до 0 и тогава да опразвам сандъците. Когато стигна 50 пак опразвам и така, докато отворя всички сандъци. Само за тор не ми се е налагало да внимавам.
  Ще пусна тема, но трябва да помисля за заглавие и съдържание. Не ми иде на ум в момента. Някой ако се сеща да пуска вместо мен, ще подкрепя :)
   
 5. Каспаретка

  Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

  Лимит на врътки и тор
   
  .TAINNA. харесва това.
 6. .TAINNA.

  .TAINNA. Жива легенда

  [​IMG]

  Благодаря за подсказката :inlove::D:inlove:
  Тичам да пиша ;)