Промени в колелото на късмета

Discussion in 'Актуализации и идеи' started by .TAINNA., Jun 2, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Искате ли промени в колелото и какви да бъдат?

1. да

100.0%
  2. не

0 vote(s)
    0.0%
  3. друго

0 vote(s)
    0.0%
  4. с коментар

1.5%
Multiple votes are allowed.
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

И тук да кажа, до въвеждането на Unity нищо съществено няма да се въвежда или променя в играта. Целия ресурс в момента е там. След това .........

.TAINNA. likes this.
  2. -niksan-

-niksan- Обсебен

Май ще има проблем после . лаптопи ,таблет и телефони може ,да не може да се влиза с тях в играта?
    Ако се вижда да има такъв проблем защо не бъдем предварително осведомени ?

3. .water.

.water. Обсебен

Как пък не ще го направят без лимит няма да стане никога.Че кой ще купува после парти билети на промоция всеки ще трупа за следващото цъкале от колелото и ще връткат само за плевня и бонус ТО.А така по-добре да въртят от колкото да губят.

koteto9 and .TAINNA. like this.
  4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Не сме информирани за подобно нещо. А и силно се съмнявам, все пак доста голяма част от потребителите не са закотвени за настолния а ползват все повече таблет/телефон.

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Да ама и доста голяма част от потребителите са хора на възраст с очила и диоптри и им е трудно с телефон и таблет. Те са тези, които са закотвени за настолния. Да не ги пренебрегват в БП ;)

6. mimi123123456

mimi123123456 Главен болярин

То е ясно, че няма да е без ограничиния. А не може ли да се натрупват, а лимита да бъде 100 завъртания на ден

7. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ние искаме махане на лимита, а Мимето иска лимит 100 на ден :D Мименце, писах в друга тема, но ще кажа и тук: Вчера 4 пъти стигах 99 и 4 пъти въртях до 0, за да не изгубя врътки и пак някъде 50-60 отидоха на вятъра. Сандъци много, цъкалки с врътки много, от къде ли не се събират и не им смогвам. Аз искам да няма лимит на врътките за колелото. Въртенето вчера ми отне час и нещо и пак останаха неотворени сандъци.
    Повдигам въпроса и за сеялката. От колелото и от сандъците събрах пак вчера над 200 часа сеялка, а другите опции са ми на 0. Налага се да вадя купони, но с тях върви и сеялка и така съм на загуба. Искам на колелото да излизат равностойно и балансирано всички опции на техниката или да се махне от там.
    Шефе, ние да си поплачем на твоето рамо, пък ще почакаме за свободен ресурс :D

8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Аз имам:cry::cry: 1200 часа сеялка

.TAINNA. likes this.
  9. kakata13

kakata13 Старши болярин

3522 часа сеялка

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

чак ме е срам да рева за моите 200 часа сеялка. На фона на -niksan-, kakata13 и много други играчи направо трябва да се радвам :D

Излиза, че проблем Сеялка е масов o_O

Last edited: Apr 22, 2019
  11. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Хм мале при мен сеялка 1797 o_O:oops:

12. milkoga1

milkoga1 Господар

Явно само при мен има нещо нередно, щото аз пък с комбайна съм двойно по вече от останалите опции...:p

13. dedoto

dedoto Адмирал

откъде бе бат Милко като комбаин почти от никъде не се пада:eek:xD

14. -niksan-

-niksan- Обсебен

Значи си с връзкиxDxD

15. milkoga1

milkoga1 Господар

Идея нямам...явно се е понатрупвала оттук-оттам...

16. -niksan-

-niksan- Обсебен

С монети от магазина купуваш ли комбайн?

ПЕПЕЛЯШКА and .TAINNA. like this.
  17. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

аз купувам само, когато има намалена техника, но изравнявам времената на всички опции. Имам и доста купони за време, като сегашното, когато техниката е свършила, освен сеялката

18. milkoga1

milkoga1 Господар

Не, не ми е необходима защото вземам месечен абонамент. Но той е за всички опции. Най вероятно това се е натрупало от преди....

19. kakata13

kakata13 Старши болярин

И аз съм с месечен абонамент ама имам само сеялка.Бая ракия е отишла за рушветxDxDxD

20. dedoto1

dedoto1 Редовен

xDxDxD ракията е само с патент8)xDxDxD