Промени в занаята Алхимик

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnuk на 15.2.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ico86

ico86 Младши експерт

чудя се какво значи бонус "увеличение 4% на други посеви", кои са тези други?

2. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

растенията които сеем се делят на видове зърнени,цветя и други

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

И категория зеленчуци има.

Надникни тук (клик), за да видиш кое растение в коя категория попада.

4. НИНА

НИНА Младши експерт

а значи ли че този бонус важи за посевите в куестове?

5. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Посевите от събитията са в отделна група "растения от събитие". На тях действат само общи бонуси.

6. ПЕПЕЛЯШКА

ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

Да си кажа честно, отворих всички занаяти, алхимика го бях зарязала, но сега го храня да достигни 5 ниво, като другите и почти не произвеждам нищо, мисля си, че е по-евтино да го купя от пазара(мое мнение).

-helixme4o- харесва това.
  7. *mMm*

*mMm* Кандидат за признание

Вчера забелязах, че има растения на Бахама - след кафе, които не са описани в кой раздел попадат и съответно дали има продукти от алхимика за тях.

8. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

9. *mMm*

Имам активирана руна "Ниво 2 за 10% повече точки при алхимика" от дървото на мъдростта. Току що използвах 10 свитъка и вместо 2200 точки ми отчете само 2000.

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Получаваш 10% повече при производството на някой от продуктите и при изпозлването на до 5 продукта дневно за усъвършенстване (бутончето на горния ред вдясно). При "изпапкването" на продукт получаваш само точките, които дава, без увеличение.

11. *mMm*

При алхимика няма продукт за зърнени на Бахама.

12. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Във спа центъра от миксера има.

13. *mMm*

Току що виждам, че на всички елексири пише, че действат само на пусто поле. Това е от сега коригирано и какво означава?

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

На някои пише, че действат на "ферма". Но какво се разбира под "ферма"???

Моля някой от екипа да ни обясни за какво става въпрос.

П.П. Май било бъг.

Последна редакция: 8.3.16
  15. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    важи си за всички полета на ферма или остров,зависи за какво е продукта от занаятите.Не е бъг,грешка в надписите които ще бъдат коригирани.Не е само за БГ.

16. *mMm*

Благодаря за отговора. Дано да е така, защото иначе няма смисъл от това занятие с алхимика.