Промени в занаята Алхимик

Дискусията в/ъв "Архив на всичко останало" е започната от mushnuk на 15.2.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. mushnuk

mushnuk Жива легенда

o_Oo_Oo_O

Дано утрешната информация е по-грамотна от това "съобщение". Че май чичко Гугъл се е затруднил с превода.

2. The.Farm

The.Farm Болярин

Все още не съм отворил този занаят и не съм наясно, това за хубаво ли е... за лошо ли!? В ущърб на играчите ли ще е или не

3. tani1980

tani1980 Полубог

По-добре че не си го отворил, за да си хабиш звездите за него. Нищо ценно и хубаво не си загубил от това.Този занаят си е гола вода от където и да го погледнеш в този си вид, както е в момента.

4. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Та кое не разбра.Толкова имаме подадено като информация която можем да Ви дадем.

5. desi232

desi232 Посланик

и аз не съм го отваряла,до сега само негативи чета за него и не мисля да го отварям

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

В момента едно хубаво нещо има при Алхимика - че не са необходими слотове. Друг е въпросът, че поне за мен сегашните бонуси, които дава Алхимиха, не влизат в употреба. А сега предстои точно премахването на джуджетата и тяхното трансформиране 1:1 в продукти, за които ще са необходими слотове. Ей тук вече идва интересното - какви слотове ще им заложат. И дали ще има някакви нови, употребяеми рецепти.
    Иначе преди доста време си направих труда да развия занаята Алхимик до 4 ниво, за всеки случай, с надежда един ден да е използваем.

7. Annabelx

Annabelx Велик майстор

Отдавна съм го изоставила.
    Ще видим дали си струва да го продължа.

8. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

В новините ми излиза че бонусите остават същите само джуджетата са премахнати, но щели да се появят на друго място във фермата.:eek: Какво ли са намислили?

9. desi232

desi232 Посланик

какви са тези джуджета

10. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

11. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Ще са необходими сребърни слотове - това е добре.
    А за другото си бях права 8).

12. lekence

lekence Активен автор

Ммммммм да..........ясно!!!
    %....%....%%%%%......... в тях е проблема за ниския(никакъв) интерес към занаята,драги ми програмисте!!!!!!!
    Над него поработи.......
    Джуджета,рецепти...бля-бля..........
    4%.....6%.......xD !!!!!!

-helixme4o- харесва това.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Е, програмистът програмира каквото му възложат. Че апелите за по-добри бонуси към друг трябва да се отправят, мисля.

14. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Въпроси:
    1) Каква е 4-тата рецепта във всяко едно ниво на занаята Алхимик? (Видях информция за три рецепти във всяко едно ниво.)

2) А какво ще се случи с междините продукти, с които разполагаме?
    3) Джудже-хронист в какво ще се трансформира - в Свитък ли? Или в продуктите, досега необходими за производството на Свитък и Друдже-занаятчия?

Последна редакция: 16.2.16
  15. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Поне всички слотове са сребърни и няма да се наложи да избираме само един между всичките продукти. На сребърен слот ползвам само кекс от моркови и така ми седят останалите три свободни. Със сигурност вече имам причина да развия занаята, :)

16. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Стига да не участваха в рецептите Палети, Трюфели, Щраусови яйца...
    Но все пак обмислям какво и дали си заслужава усилията.

BUTTERFLAYS харесва това.
  17. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Да ще ги видим на пазара ще е според предлагането и търсенето.

18. mushnuk

mushnuk Жива легенда

По чуждите форуми говорят за производство преди промените на неомагьосани джуджета - след промените щяло да им върне суровините, а да им останат натрупаните от това производство точки.

xDxDxD

Но и отчитат риска от гаф при трансформирането и загуба на суровини, че ще се подсигуряват с доказателствени скрийншотове на състоянието.

xDxDxD

Също така за нещата, които се произведат преди промяната, и след това се трансформират в занаятчийски продукти (напр. Писане, Вълшебна тинктура и т.н.), т.е. които не са джуджета, след промяната в четвъртък ще са необходими повече суровини за производството им.

xDxDxD

Последна редакция: 16.2.16
  19. BUTTERFLAYS

BUTTERFLAYS Пазител

Ами да почваме с алхимията тогава и да завършим със снимка.:p

п.п. суровините не само ще са повече а и ще са по- скъпи.

20. -Youstink-

-Youstink- Подрастващ автор

Радвам се, че когато имах 150 звездички активирах Спа мениджър...

-helixme4o- харесва това.