Известие Промени в Общите условия (ОУ)

Дискусията в/ъв "Основни правила" е започната от ARTHEMIS на 1.3.22.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. ARTHEMIS

  ARTHEMIS Global Team Leader Team Farmerama BG Team Farmerama BG

  Уважаеми играчи,

  На 28 февруари 2022 г. Bigpoint направи някои промени в Общите условия (ОУ).
  По-долу обясняваме какви са те.

  Въпрос: Тази промяна ще засегне ли всички играчи?

  Отговор: Промяната ще засегне всички играчи, с изключение на играчите, пребиваващи в САЩ или Бразилия, тъй като те са обект на различна версия на нашите Общи условия. Те остават незасегнати от промените и следователно от тях няма да бъде поискано да се съгласят отново с Общите условия.

  Въпрос: Какви са промените в ОУ?

  Отговор: Промяна в подновяванията на договора за абонаменти.
  Промените прилагат немския закон за справедливи потребителски договори. Абонаментите, сключени на или след 1 март 2022 г., вече автоматично ще се подновяват за неопределено време след края на първоначалния срок и могат да бъдат прекратени с едномесечно предизвестие (или по-кратък срок на предизвестие за абонаменти с по-кратък първоначален срок, когато е приложимо).

  Въпрос: Какво ще се случи със съществуващия ми абонамент?

  Отговор: Нищо няма да се промени за всички абонаменти, сключени преди 1 март 2022 г. Както и преди, тези договори автоматично ще бъдат удължени до срока на първоначалния период.

  Въпрос: Трябва ли да се съглася отново с Общите условия?

  Отговор: Да, трябва да поискаме от вас да се съгласите изрично с актуализираните Общи условия.
  Следователно от 28 февруари 2022 г. в играта ще се показва прозорец с новите ОУ и ще трябва да се съгласите с тях, за да можете да продължите да играете нашите игри.

  Въпрос: Какво ще се случи, ако не се съглася с Общите условия?

  Отговор: Можете да не приемате новите ОУ от датата на влизането им в сила, но това ще означава, че вече няма да можете да използвате нашите игри.

  Вашият екип на Bigpoint
   
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.