Проблем с ъпгрейдване на менажерии

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от snejad на 3.1.26.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. snejad

snejad Прохождащ

Здравейте,
    закупих две менажерии, съответно в основната ферма и дъждовната гора, но не ми се позволява ъпгрейд. Като натисна плюсчето на строителния план, ме изпраща при изпълнените куестове и толкоз.
    Какво да направя? Не съм превишила бройката - 5 на поставените обори.

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, а защо натискаш въпросното плюсче? То служи да си набавиш строителни планове, ако нямаш. Трябва да натиснеш бутона Ъпгрейт, ако имаш необходимите строителни планове. Ако ги нямаш, изпълни куест изцяло или частично, за да се сдобиеш с тях. Потърси такъв куест в читалището (има търсачка). Менажерията, Менажерията II, III, IV и V за фермата и Бахама-менажерията, Бахама-менажерията II, III, IV и V за Бахамарама. Приятна игра!

П.П.
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Менажерия-Манифактура-Разсадник-Музей.13792/

3. snejad

snejad Прохождащ

Здравейте, натискам вземи още слотове и ме изпраща при ъпгрейдите. Там, тъй като нямам строителни планове, натискам плюса и ме пренася при изпълнените куестове. Оказва се, че съм изпълнила всички - Менажерията, Менажерията ||,|||, |V и V и Бахама-менажериите по същия начин. ID 55406852. Приятна вечер!

4. mushnu4ka

Привет, не са изпълнени всичките. Т.е. имаш откъде да вземеш строителни планове. И няма разлика между строителните планове за менажерия за фермата, за Бахамарама и за пълнолунния свят. Спокойна нощ!

П.П.

5. snejad

snejad Прохождащ

Благодаря много!

mushnu4ka харесва това.
  6. mushnu4ka

Моля, заключвам темата като приключена. Спокойна вечер!

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.