Проблем с продукцията

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от 4okolino на 29.3.24.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. 4okolino

  4okolino Младши експерт

  Тъкмо обрах яйченото растение , бонбонения мак още не беше готов и играта ме изхвърли.Като влязох бях на кота нула.Все едно сега тепърва ще започвам.ID 44757863.Благодаря!
   
 2. DILQNADELI

  DILQNADELI Обсебен

  Презареди ли? Може да е бъг.
   
 3. 4okolino

  4okolino Младши експерт

  Не,сега ще зареда
   
 4. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Здравей,
  На специалното поле имаш посети по 15 бр. от двата вида растение, които си получил от играта - 10 бр. тази сутрин и след това 5 бр. вечерта. 10-те са посети в 19:21 ч., след това си получил 5-те и си ги посял в 19:24 ч. До момента днес все още нищо не е брано на специалното поле. Съжалявам, но никакви растения не се губят.
  Приятна вечер!
   
 5. ПЕПЕЛЯШКА

  ПЕПЕЛЯШКА Обсебен

  селекцията не е достъпна
   
 6. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Здравей, не разбирам какво имаш предвид. Уточни с повечко думи, моля, т.е. опиши по-подробно какво се опитваш да направиш, къде, какво не се получава. Хубав ден!
   
 7. p1955

  p1955 Младши експерт

  От известно време ми се случва да обера някое поле и след рестарт да си е същото.Снощи засадих с растението от евента и изключих компютъра. Тази сутрин нямаше нищо засадено.Засадих и поставих вода. Трябваше ми около десетина пъти да обновя за да се постави вода на всички полета.ИД 7799329, ИД 7922668
   
  Последна редакция: 15.4.24
 8. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Здравей,
  Неприятно е да намериш незасадени полета, да. Това се случва когато информацията от твоето устройство, че са засадени, не стига до сървъра. Т.е. зависи от комбинацията параметри на устройството, с което играеш, параметри на интернета, който ползваш и моментното състояние на самата игра.
  Мога само да те посъветвам след като засееш да преминеш на друго поле, после да се върнеш на току-що засятото, за да се убедиш, че в действителност е засято. Също така ще те посъветвам (ако не го правиш) да излизаш от играта от нейния "Х", а не от "Х" примерно на браузъра или клиента. А и ако играеш в браузър, да не бързаш да го затвориш, след като си излязла от играта, да го оставиш отворен още примерно минутка-две, за да успеят да се предадат към сървъра всички необходими данни.
  Съжалявам, но с друго не мога да помогна.
  Приятна вечер!
   
 9. p1955

  p1955 Младши експерт

  Благодаря за съветите. От толкова години играя, но сега ми се появи този проблем.Приятна вечер.
   
  mushnu4ka харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.