Проблем с преместване на предмети

Discussion in 'Общи проблеми' started by баткотонакаката, Sep 16, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Не мога да премествам повече от един предмет. За всяко преместване трябва да активирам отново бутона за преместване. Това е от много време, но все отлагам да помоля за помощ. Може да е някакъв бъг. Ако може екипът за провери :)

.TAINNA. likes this.
  2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    А на какво устройство и по какъв начин играеш (клиент или браузър и какъв)?
    Тествах на моето устройство (настолен компютър) и не се сблъсках с такъв проблем нито при игра в браузър, нито при игра в клиента.
    Приятен ден!

3. извинявай, играя в клиента, но сега влизах и edge. Настолен компютър. Не мога да местя. На острова имам загадъчни обори и няколко дървета. При първо местене на оборите, сякаш се отпуши. Но с дърветата пак имам проблем. Понякога като задържа мишката върху дървото, поленцето, цъкалката, обора, тя залепва за предмета и местя, но е еднократно. Не е от компа, не е от мишката. Чистих кеш в браузър и в компа. Преди доста време имах проблем с една малка ферма. Тогава писах до съпорт и ми оправиха проблема с чистене на кеш при тях. Може ли сега да опитаме нещо такова? Може ли да се изчисти кеш на акаунта от теб Муши и ако пак не стане да се предаде нагоре? Не ми се занимава пак с превод, да не ангажирам пак друг човек.
    Другия ми акаунт kakata13 няма такъв проблем.
    ID: 55530337

.TAINNA. likes this.
  4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей, това със "залепва" не го разбирам. Не зная какво имаш предвид. Виждаш ли иконата за местене горе в средата на рамката? Тази икона:
    Ще предам да изичистят кеша на акаунта, но нямам представа кога ще се случи.

Приятен следобед!

5. Благодаря. Искам само да погледнеш:

Иконата за местене се губи веднага след първото преместване. После много трудно местя. На моята снимка виж как се показва иконата след задържане на мишката върху ограденото дърво и прибрана икона. След преместване обаче се скри. Местих дървета. След всяко местене иконата се скрива. Ако по някакъв начин успея да "хвана" дървото с мишката. тогава се спуска иконата, а след преместването отново се скрива. Голяма мъка е. Цъкам на лопатата в лентата и на знака за преместване, но местя само един предмет. Дано съм обяснил разбрано.
    Ще почакам да се реши проблема. Другата ми ферма няма такъв проблем. Играя 1:1

.TAINNA. and Bamze like this.
  6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, пробвай като изключиш модуса от настройките награфиките /бутона с филмовия елемент/, както е показано:

7. Получи се, а много време се мъчих като грешник. Благодаря :inlove: :)

Кобрелия and Bamze like this.
  8. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Добра новина, значи темата е изчерпана и удрям ключа! Всичко добро желая!:)

Thread Status:
Not open for further replies.