Проблем с планове на менажерии

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от SKATAVKATA на 6.3.23.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. SKATAVKATA

  SKATAVKATA Майстор

  В горска поляна имам три менажерии. Едната е отворена до край. Другите две трябва да им отворя последните два слота. Но ми искат строителни планове. През + отивам да ги правя, но няма къде. Плановете трябва да са в куест Менажерия I, а такъв при мен липсва. Търсих в читалището в неизпълнени и в изпълнени, но не намирам. Моля екипа за малко помощ.
  ID: 54736714
   
 2. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Здравей, куестът Менажерията е изпълнен докрай, Менажерията ΙΙ не е започнат, както и Менажерията ΙΙΙ, Менажерията ΙV и Менажерията V. Оттам ще си набавиш нужните планове, за всички тези куестове плановете са еднакви, няма значение кой куест ще изпълниш.
   
  Последна редакция: 6.3.23
  SKATAVKATA харесва това.
 3. SKATAVKATA

  SKATAVKATA Майстор

  голяямо благодаря :) Търсих като пишех Менажерия, вместо Менажерията. Не знам защо така написано не ми показа куестовете. Сега написах Менажерията и се появиха. Ако може там горе да проверят какъв е проблема. Изпълних двата куеста. Остана ми само четвъртия, но него по-натам ще правя.
  Благодаря :)
   
 4. Кобрелия

  Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

  Не знам какво се появява при теб, аз пробвах при мен и пишейки само "мена" ми извади всички куестове, съдържащи тази дума.:)
  За да получиш планове не е нужно да изпълняваш и куестовете подред, а само по-лесните задачи са достатъчни, колкото да събереш нужните планове. Това, в случай, че се затрудняваш с изпълнението на някои задачи, особено последните.
  За нищо, радвам се че всичко е наред, успешна игра!
  Затварям темата като приключена!
   
  .TAINNA. харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.