Проблем с планове на менажерии

Discussion in 'Общи проблеми' started by SKATAVKATA, Mar 6, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

В горска поляна имам три менажерии. Едната е отворена до край. Другите две трябва да им отворя последните два слота. Но ми искат строителни планове. През + отивам да ги правя, но няма къде. Плановете трябва да са в куест Менажерия I, а такъв при мен липсва. Търсих в читалището в неизпълнени и в изпълнени, но не намирам. Моля екипа за малко помощ.
    ID: 54736714

2. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, куестът Менажерията е изпълнен докрай, Менажерията ΙΙ не е започнат, както и Менажерията ΙΙΙ, Менажерията ΙV и Менажерията V. Оттам ще си набавиш нужните планове, за всички тези куестове плановете са еднакви, няма значение кой куест ще изпълниш.

Last edited: Mar 6, 2023
    SKATAVKATA likes this.
  3. SKATAVKATA

SKATAVKATA Велик майстор

голяямо благодаря :) Търсих като пишех Менажерия, вместо Менажерията. Не знам защо така написано не ми показа куестовете. Сега написах Менажерията и се появиха. Ако може там горе да проверят какъв е проблема. Изпълних двата куеста. Остана ми само четвъртия, но него по-натам ще правя.
    Благодаря :)

4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Не знам какво се появява при теб, аз пробвах при мен и пишейки само "мена" ми извади всички куестове, съдържащи тази дума.:)
    За да получиш планове не е нужно да изпълняваш и куестовете подред, а само по-лесните задачи са достатъчни, колкото да събереш нужните планове. Това, в случай, че се затрудняваш с изпълнението на някои задачи, особено последните.
    За нищо, радвам се че всичко е наред, успешна игра!
    Затварям темата като приключена!

.TAINNA. likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.