Проблем с пазара

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от reaktivnia на 13.11.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. reaktivnia

reaktivnia Прохождащ

Имам 40 камили и не мога да ги продам-все ми казва че нямам достатъчна наличност.Моля админите да предложат на БЪГ ПОИНТ ако трябва да спрат играта за колкото време е нужно и да се обърнат към някой кадърен да им оправи бакиите.Така или иначе всеки има проблем с достъпа поне да е за добро.

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    в плевнята виждам 20 камили за това ти изписва,че нямаш достатъчно наличност.

3. reaktivnia

reaktivnia Прохождащ

Здравейте,проблема се реши като влязох и излязох няколко пъти.Тогава се появиха всички камили.Много е неприятни от тия всички бъгове.

4. dil1606

dil1606 Стажант

Здравейте, четох някъде из форума, че стоките на пазара ако стоят повече от 7 дни и не се продадът се връщат, това явно е нова аз за първи път чувам, въпросът ми е какво се случна с торта, аз имах много на пазара и гледам, че сега го няма, а и няма как да се върне в плевнята, защото максемума е 300...

5. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    за съжаление ако през това време торището ти е пълно тези бройки се губят(това е само при торта).Можеш преди да се върнат в плевнята да изтеглиш предложението когато ти е празно торището и да я ползваш или пак да пуснеш на пазара.

6. betii

betii Стажант

Здравейте, вчера спечелих танственият строител 2 обора от кукувичките и след обяд ги обрах паднаха ми се 2 обора на къртици,прибрах ги в инвентара и сега ги няма.Много моля да проверите. ид 35762934 Благодаря предварително.

7. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

В посочения акаунт не откривам да е завършена стъпка с награда Тайнствен обор. Моля да ни посочиш по-точно коя задача на кой куест е според теб.

8. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Този куест е игран последно на 27 септември. Вчера (в 08:28 ч) в него си предал само в задача 3 сребро - 1 Зайчеуха кукувица

9. velislav

velislav Стажант

Става въпрос за кукувичия прираст 6 задача

10. betii

betii Стажант

Благодаря, извинявам се за притиснението