Проблем с малките награди в "Греби и не спирай"

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от 0246 на 22.7.21.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
 1. Mermaid

  Mermaid Редовен

  Кобрелия, знаех, че ще ми отговориш, но и аз влизам като теб тук през 5-6 дни да разгледам форума в почивните дни.Ето защо инфото , което събираш за проблемите в дадено събитие е безпредметно,защото то вече е отминало, когато ти намериш време да влезеш тук.Ще споделя общото мнение, че Мушнук е тази, която "спи "във форума.Направи я админ, дай й твоя " гаечен ключ ", за да се справя с текущите проблеми.Делегирай й твоите права, не само задължения, тя е лоялна повече , отколкото е необхдими дори.И проблемите ще спаднат драстично.Постарах се да бъда максимално добронамерена .
   
 2. mushnu4ka

  mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

  Mermaid, не всичко, което се прави във/за форума, се вижда. Т.е. не съди само по постовете на екипа кой кога е бил във форума. И не зная откъде тази заблуда, че Кобрелия (или друг от екипа) може на някого да "делегира права". Още ще добавя, че ти така и не си направи труда да предоставиш исканата от нас информация, т.е. донякъде се сърди на себе си.
  Винаги при проблем като начало оставяй ID и къде играеш (браузър или клиент) и с какво устройство.
  Желая приятна вечер и затварям темата.

  П.П. А с оплаквания към екипа винаги можеш да се обърнеш към съпорт. Форумът не е мястото за това.
   
  Bamze, dedoto и .TAINNA. харесват това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.