Проблем с колелото на късмета

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от -georgi88- на 21.3.19.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Здравейте току що въртях колелото и ми се падна плюс 1 бонус реколта-само че не се активира-гледах за бустер-не видях такъв-може ли да проверите проблема ID48359642 Благодаря предварително

2. xari_myri

xari_myri Ветеран

може да е било бонус за дървета или обори

3. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Здравей,

Бонусът е за производства.

4. -georgi88-

Нямах представа че е за производства-мислех че дава плюс 1 от растениятя:music:Сега вече ще знам-блатодаря за отговора-приятен ден:)ПП-венага сложих враните-действа плюс 1 бижуто.Колко часа действа бонуса

Последна редакция: 21.3.19
  5. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

За нищо :) Всички икони на бонусите +1 растения, дървета, обори, производства са еднакви на колелото. Трябва да погледнеш специално в лентата с бонусите, за да разбереш какво е.

6. -georgi88-

Не разбрах за колко часа действа?ПП-вече видях-4ч и 7 м-обаче нямам супер храна-жалко за бонуса.Може да затваряте темата:)

Последна редакция: 21.3.19
  7. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Погледни в лентата с бонусите, над слотовете - там се виждат всички активни бонуси с оставащото им време.

8. -georgi88-

Мерси-значи не си прочела горния пост:)Даже писах че може да затваряте темата:)Приятен ден

9. mushnu4ka

Прочетох го. Но всичко се вижда в лентата. (Възможно е да трябва рефреш/релогване, за да го виждаш.)
    За 6 ч. е въпросният бонус.
    https://board-bg.farmerama.com/inde...-късмета-специални-предмети.1761/#post-107039

10. -georgi88-

Същия е-Пише-повече продукция в постройките направени в работилницата-беше9ч като го нацелих на колелото-ама нещо вреамето не ми се връзва-ще пробвам да се логнананово и ще пиша

11. mushnu4ka

Ей така се вижда:
    Само ако имаш и разни други бонуси - трябва да превърташ от стрелкичките докато го намериш къде в лентата се спотайва.

П.П. Добавил си нещо в поста си, когато и аз съм писала предния път. Затова не бях видяла, че си го намерил.

12. -georgi88-

същото е-даже в момента пише-3.35ч-не мога да изпратя снимка

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

бил е 6 часа

14. mushnu4ka

Значи всичко е точно - малко преди 9:30 си го нацелил, оттогава са минали около 2,5 часа, т.е. 6-2,5=3,5 часа.
    Заключвам темата.
    Усмихнат ден!

Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.