Проблем с капки вода

Discussion in 'Технически проблеми' started by -melani14-, Sep 20, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -melani14-

-melani14- Подрастващ автор

Здравейте, цял ден обирам дървета, обори и разстения и за всичките тези часове са ми паднали само 7 капки вода / това си е жива подигравка/ повече с подобни игри на падащи предмети няма да участвам, съжалявам, но по този начин ще губите и играчи/фермери/ сигурна съм, че има и други с подобни оплаквания.....

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Привет,
    Капките вода се падат само от дървета и то само от горската поляна и дъждовната гора.
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Гъбената-ферма.23028/#post-205595
    Приятна вечер!

3. -melani14-

Знам, нали го пише в условието на играта, но аз нямам 5 дървета само, нали и от приятели идват, а имам и 2 вълшебни дървета

4. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

сложи в горска поляна и дъждовна гора само обикновени дървета, натори ги да им намалиш времето и ще събереш капките. Слагай дървета с най-много точки, за да има по-голям ефект.
    Относно "подигравка" и заплаха, че ще изгубят много играчи, тези песни сме ги слушали и пяли, и пак сме тук, играем и се смеем ;) Друг път питай в началото и ще ти помогнем :)

Last edited: Sep 20, 2022
  5. mushnu4ka

Никъде не е посочено, че от всяко дърво на всяко обиране ще се пада 1 капка.
    И бих те посъветвала да увеличиш процентите на купите в руната Жива легента до максимума, това ще увеличи шанса за изскачащи в твоя акаунт.
    Сигурна съм, че ако беше напълнила двете полета с дървета, резултатът щеше да е много-много по-добър. Тайнствените стръкчета също могат да се ползват, стават за много по-кратко време.

Точките нямат никакво значение. Значение има времето за узряване на дърветата.

Bamze and .TAINNA. like this.
  6. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Не знаех, но вече ще знам. Благодаря Муши :inlove::D

mushnu4ka likes this.
  7. mushnu4ka

Джакарандите са с най-дълъг растеж, след тях пустинната роза.
    А от тези, които могат да се купят за МП - дърво вкусна монстера.

.TAINNA. likes this.
  8. -melani14-

Благодаря за инфото и бих попитала, къде се намира тази руна Жива легенда и по какъв начин се увеличават процентите.

9. mushnu4ka

https://board-bg.farmerama.com/threads/Горска-поляна-и-дърво-на-уменията.2416/#post-36094

С две думи - изпълняваш съответните задачи в читалището в куестите Изложение и Животновъди и спечелените ъпгрейди за купите ги "качваш", т.е. предаваш в руната на дървото на уменията. Въпросната руна се намира почти на върха, най-близкото до него триъгълниче. Имаш 1 ъпгрейд в менюто, можеш веднага да го "качиш".

П.П. Освен това купата Злато "Първенец на труда" при теб се намира на пустото поле в горния десен ъгъл. Прибери я в менюто и предай и нея във въпросната руна. Т.е. би било добре да го направиш, за да имаш повече изскачащи.

Last edited: Sep 20, 2022
Thread Status:
Not open for further replies.