Проблем с изпращане на подарък при ПиТ

Дискусията в/ъв "Общи проблеми" е започната от Bamze на 3.5.25 в 10:45.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.
  1. Bamze

Bamze Главен болярин

Здравейте,
    имам проблем с изпращането на подарък при ПиТ. Опитвам се да изпратя две работилници / всяка по отделно/ - Магазин за пътнически чанти и Работилница за лепило, като подарък на приятел, имам този приятел в Списъка с приятели, успявам да го избера, като стигна до това да избера производството то липсва. В инвентара си имам 11 броя Магазини за пътнически чанти и 8 броя Работилници за лепило. Не разбирам какво не правя като хората. За деня съм изпратила 7 безплатни подаръка редовни и 2 подаръка през П и Т. Имам и лицензи достатъчни за изпращане на подарък през П и Т.
    Моля за помощ. Благодаря предварително за нея!

2. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Здравей,
    А дали въпросния приятел има необходимото ниво, за да използва тези две работилници? Съответно 75 и 71. Не виждам друга причина да не можеш да го направиш.
    Приятна игра!

Bamze харесва това.
  3. Bamze

Bamze Главен болярин

Това ще да е причината, няма тези нива. Не знаех за това изискване. Благодаря за отговора, научих нещо ново! ;)

4. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Моля. Приятна вечер желая и заключвам темата като изчерпана.

Bamze харесва това.
Статус на темата:
Не е отворено за бъдещи отговори.