Проблем с играта

Discussion in 'Архив на Помощ' started by pns68, Sep 30, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. -.kiki12345.69-

-.kiki12345.69- Обитател

Много,много не разбирам но чета за изчезнали неща та така и аз да се оплача имах 3дръвчета нар а сега са 2 моля някой да провери ID 47100985

2. dandreeva

dandreeva Стажант

сутринта стартирах 1 задача на нови комикс евент 6 и сега отварям да обера поредните растения и какво да видя първата задача приключена имах около 18 хиляди точки моля за проверка ID: 14818217

3. mali783

mali783 Стажант

А пък на мен въобще не ми се отваря събитието,нито от площада,нито от новините..ид10245457

4. dani541

dani541 Стажант

сутринта стартирах 1 задача на нови комикс евент 6 и сега отварям да обера поредните растения и какво да видя все едно не съм почнала задачата а имах около 20 хиляди точки ,
    моля за проверка ID: 14818196 и на мен не ми се отваря събитието

5. daniandd

daniandd Кандидат за признание

звездичке къде си
    да не са те пуснали отпуск:sleepy:

6. dandreeva

dandreeva Стажант

ще ми отговори ли някой админ , какво да правя бонусите си текат комбайна също :(

nefertiti likes this.
  7. tsveti74

tsveti74 Стажант

не заслужаваме ли бонус за нервите и търпението ни?

nefertiti likes this.
  8. dandreeva

dandreeva Стажант

то няма кой да ми отговори , вие за бонус ми говорите
    :(

nefertiti likes this.
  9. Здравейте, проблемът е известен и се работи по отстраняването му. Като имаме повече информация ще ви я съобщим.
    Моля за малко търпение.

П.П. Излишно е да пишете по няколко пъти за едно и също нещо, това няма да ускори решаването на проблема.

10. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей, на този го изчистих.

11. zwezdi4ka

И при теб изчистих.

12. zwezdi4ka

Преди доста време в "Подарък и търговия" има разменено в системата дърво Нар:
    30.05.2014, 19:40:51 ч.
    Предложено: дърво Нар
    Получено: обор за бобри класик ++

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

благодаря.лека вечер:)

14. zwezdi4ka

Виждам, че проблемът вече е отстранен.

15. zwezdi4ka

Виждам, че евента вече се отваря , ако все още има някакъв проблем, моля да пишете отново.

16. огненцвят

огненцвят Прохождащ

На обяд актуалното събитие беше недостъпно за игра, таймера беше изчезнал и сега влизам и какво да видя ? Той се появил !!! Само че аз се отказах в обедния час да сея повече от новите растения ! И сега какво се случва ? Прахосах време и ресурси за нищо ! Защо съобшението за удължаването на събитието идва едва днес ? След като вече направо се отказахме да го играем ! Да не споменавам качеството на играта . За да направя обиране на фермата , трябва да вляза и изляза поне десет пъти от акаунта ? Как изобщо се играе в тази ситуация? За гирляндите да не говоря .... мисията се оказа направо невъзможна !

nefertiti likes this.
  17. coki170

coki170 Прохождащ

а какво става с мармалади, перки и други екстри заминали залудо 8)

nefertiti and -галатея- like this.
  18. dandreeva

dandreeva Стажант

оправили сте таймера но как ще ме компенсирате с времето , комбайна и чатнито и другите активирани бонуси

-галатея- likes this.
  19. g19n30

g19n30 Стажант

Здравейте, преди време имах проблем с комбайна, като насеех и излезех от дадено поле след влизане отново то си седеше празно. Писах тук не можахте да решите проблема и ме посъветвахте да пиша на съпорт. Е писах и проблема беше отстранен, но до вчера ! Сутринта при влизането ми в играта основното поле беше празно, ОК нищо един път не е беля, но сега влизам и то пак е празно !! Моля за помощ. g19n30ID: 51181884

20. zwezdi4ka

Здравей, опитай да не излизаш веднага след засяване от играта, а когато го правиш да използваш бутона за изход. Вероятно в момента играта е малко по-натоварена и по-бавна и може това да е една от причините да не се запазват веднага извършваните действия. При изчистихме кеша на самия акаунт, надявам се това също да помогне.