Проблем с играта

Discussion in 'Архив на Помощ' started by pns68, Sep 30, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. pns68

pns68 Прохождащ

Когато влизам във пазара автоматично ме логаутва от играта, мелницата не винаги се отваря.

2. Привет, пробва ли с друг браузър? Изчисти ли си кеша на браузъра/флаша? Какъв е резултатът?
    И за да направи админ проверка е необходимо да оставиш ID.

3. pns68

pns68 Прохождащ

През два браузъра: Opera и Google Chrome. Сега ще пробвам..

4. dudi1970

dudi1970 Стажант

Имам едно просто запитване към сините.....как така от самосебе си ми се променят настройките в акаунта ми??? По принцип настройката беше с влизането да ми се появява картата,а днес при влизане директно ми зареди основното поле.Моля за проверка...

5. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Възможно е да се разместят зададените настройки, когато се "пипа" по играта. При мен зареди картата, въпреки, че се предполагаше да се отвори поле /вадейки си извод от въртящите слънчогледи.../. Можеш да си ги настроиш отново от опциите...

6. dudi1970

dudi1970 Стажант

Бях ги настроила вече и затова ти се е заредила картата,но ми беше странно защо се получава така.Благодаря ти все пак за отговора....да се надяваме,че няма много дълго да "пипат" :)

7. Oskar

Oskar Подрастващ автор

Защо не мога да преминавам от поле в поле, а трябва при всяко забиване да напускам акаунта и пак да влизам в играта ?
    Това се случва постоянно, а днес дори страницата с новините не се отваря, ако тя се отвори, бъди листата забива и пак напускам акаунта и тн....Да няма някакъв нов момент при грижи за фермата , за който аз не знам ?Използвам три браузъра за уточнение ,и без флаш и подобни....
    ид 80728391

8. zorro58

zorro58 Главен болярин

защо нямам графа при разни за стар метал и може ли една седмица да обирам всеки ден секвои две полета и да не даде един стар метал , моля за проверка -ид 17564748, на 95 то ниво съм, на бахама също съм на плодородни полета с лимонена трева или зелен чай

9. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

При обиране на реколта не си получавал стари метали. За момента е много по вероятно да получиш такъв от голям сандък инструменти или от съсед, отколкото при обиране. За съжаление шанса им за получаване от реколта е малък, което не е грешка в играта.

10. zorro58

zorro58 Главен болярин

а как се получава от съсед

11. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

В подаръците от/за съседи има сандък с инструменти, от там също е вероятно да получиш стар метал.

12. zorro58

zorro58 Главен болярин

ок, благодаря

13. saharina57

saharina57 Подрастващ автор

Защо ги няма старите метали? Нали и при обиране на полета и обори трябва да падат?

flora35 likes this.
  14. vili_slava9

vili_slava9 Прохождащ

бонус кода валиден ли е още, според мен е до 01.00 ч на 23 .10
    изписва ми , че не може да се намери?

ид 49619110

15. Привет, има ги, но се падат много рядко.

Здравей, за съжаление 01.00 ч на 23.10 вече отмина (преди около 7 и половина часа).

16. vili_slava9

vili_slava9 Прохождащ

xDxDxDБлагодаря за събуждането, явно съм назад с 24 часа.
    Усмихнат ден!

17. Моля, и на теб усмихнат!

18. pras4oeood

pras4oeood Стажант

Здравейте,нещо не мога да открия магазина на Джак.Там,където намирах преди табелата за магазина сега я няма.Моля за помощ.:) !

19. Здравей, вижда се само в пълнолунен режим, над табелата с надпис "Карта" се намира.

20. ka-linka

ka-linka Посланик

нямам надписи и картинки в читалището и на растенията, които засявам, със сеенето се ориентирам по времето, ама в читалището как да предавам според вас