Проблем с дневните подаръци

Дискусията в/ъв "Архив на Помощ" е започната от gevre4e на 1.12.16.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. gevre4e

gevre4e Стажант

Здравейте имах 13 последователни влизания в играта и днес трябваше да ми даде 5 парти билета , но ми прескочи този подарък и ме прахвърли направо в началото на първите подаръци които са 5 обикновени билета !!! Не само че не ми даде парти билетите но не ми отключи катинар от съндъка ! Аз няма да използвам обикновените врътки , докато не погледнете какво се е случило ! Истината е че , цяла седмица чаках за тези парти врътки и най - накрая играта ги прескочи !!! Моля за някакъв адекватен отговор ?

2. gevre4e

gevre4e Стажант

Забравих да напиша :Играч: gevre4e ID: 33522148

3. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

За месец ноември има пропуск при събирането на дневните подаръци за дните:
    01 ноември, 9 ноември, 12 ноември, 17 ноември. Това означава, че последните 4 подаръка са останали неотворени - 10 дървесна тор, 5 билета за Ренцо, 3 парти билета и 20 супер тор.
    На 25 ноември е отключен третия катинар и предмета е начислен - Невероятната Ингрид. Намира се на Острова на съкровищата.
    На 1-ви календара започва отначало с нови награди.

4. gevre4e

gevre4e Стажант

благодаря за отговора

5. megi6600661

megi6600661 Стажант

имам проблем с отварянето на допълнителната кутия предходните всички са отворени но бонус кутията стои затворена моля за помощ ид 42471090

6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

здравей, третия ти чорап не е отворен....

7. megi6600661

megi6600661 Стажант

благодаря

8. Zlobara

Zlobara Активен автор

Всички ежедневни подаръци на ренцо са остворени, но удивителният знак продължава да стои :oops:коя ли е причината?

9. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Здравей,
    пробва ли с повторно влизане в играта?Ако и след това е там може ли да оставиш ИД.

10. Zlobara

Zlobara Активен автор

Не съм пробвала сега ще изпробвам да видим какво ще стане:)

11. Zlobara

Zlobara Активен автор

Няма го всичко е ок :)