Проблем с влизане в играта

Discussion in 'Технически проблеми' started by Oskar, Sep 12, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. новата

новата Стажант

При мен също-ID: 18432497

2. kalina_malina

kalina_malina Стажант

здравейте непрекъснато ме изхвърля от играта.

3. ZORBA13

ZORBA13 Напреднал

И браузерите го закъсаха.:(

4. .банчева.

.банчева. Младши експерт

Няма ли да я оправите тази игра.....

5. mushnu4ka

mushnu4ka S-Moderator Team Farmerama BG

Към всички имащи проблем - пишете какъв браузър ползвате, добре е и версията на браузъра, пишете дали сте опитали с друг браузър и дали и с него е същото.
    Опитайте и съвета Бисквитка-ММ:
    https://board-bg.farmerama.com/threads/Някой-има-ли-такъв-проблем.19449/
    (в полето на играта с десен бутон на мишката, после избирате Настройки (Settings) и махате отметката за ускорението (hardware acceleration))

П.П. За сутринта, около обяд и ранния следобед нямам лични наблюдения, но от към 16 ч. до момента нямам проблем с играта.

Last edited: Mar 10, 2020
    dedoto and -niksan- like this.
  6. bubolina8

bubolina8 Комисар

От един час не мога да вляза в играта .Постоянно ме изхвърля влизам с Google Chrome.

Last edited: Mar 10, 2020
  7. xari_myri

xari_myri Ветеран

пробвай със браузъра опера-до сега със него не съм имал проблеми със играта

kakata13 and bubolina8 like this.
  8. ddss79

ddss79 Стажант

Колко браузъра трябва да инсталираме за да може да се играе нормално? >:( време тече, помощна техника тече... това е цял ден!>:(

9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

С хрома има проблем от 1 седмица, за други все още нямаме информация.

10. ddss79

ddss79 Стажант

при мен проблема се появи сутринта, и с хром и с файърфокс
    малко ме съмнява проблема да е в браузъра

11. bilq76

bilq76 Познавач

явно проблема е само в хром, вчера всичко беше ок но днес е кошмар, през пуфин и експлорер всичко е наред другите браузъри не съм ги пробвала, не съм ги инсталирала най доброто решение на този етап за всички е да не играем през хром / пестене на нерви/
    п.п. боже това прозвуча , като не излизайте, не посещавайте масови мероприятия............:oops:нямах това в предвид:D

12. peppipet

peppipet Прохождащ

:sleepy:няма оправия с тая ферма...изхвърля ме през минута-две.

13. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

Налага се да спра да играя, защото оправия няма! През две секунди играта ме изхвърля. Това минава всички безобразия!!!!!!! Това е положението, няма оправия!

ИД 37605996 Проблемът е във Вас, защото откакто публикувах проблема, че ми липсва "великият взрив", играта започна да ме изхвърля. До този момент нямах никакви проблеми. Отново погледнах в инвентара си и "великият взрив" въобще не е при мен. Нали пуснах съобщение, че не ми е начислен?! Къде е? Добре е, че завърших Великият взрив, та да не се нервирам. Моля, намерете и ми начислете "изненада с пинята". Това, че няма да играя повече, не означава че не трябва да ми бъде начислен. Отново казвам: проблемът е при Вас, защото преди да вляза, за да пусна съобщение нямах никакви проблеми и така предварително, ама много преди края на играта, аз успях да я завърша. Моля, отстранете проблема с изхвърлянето от играта. При вас е!

Last edited by moderator: Mar 11, 2020
  14. bubolina8

bubolina8 Комисар

Трябваше да се удължи евента заради тези проблеми>:(

15. fermer4etoo1970

fermer4etoo1970 Адмирал

Напишете chrome://settings/help в полето за въвеждане на интернет адрес в горната част на браузъра. Ще се покаже нов екран, на който е изписана информация за браузъра, както и неговата версия. Тук ще има и възможност за проверка за наличие на нова версия, която да се изтегли и инсталира автоматично.

.TAINNA. likes this.
  16. dobrinka1953

dobrinka1953 Подрастващ автор

Най-после нормално да влезна и да не ме изхвърли.Браво на вас.Една седмица беше кошмар.

17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Днес следобят има пусната поправка, надяваме се вече всичко да е нормално.

Както много пъти сме казвали, когато подаваш сигнал, дори и да ти отговорим няма да го видиш, за това се пуска нова тема или се пише във вече съществуваща за даден проблем. Стъпката с награда Изненада с пинята не е завършена.

Last edited: Mar 11, 2020
    .TAINNA. likes this.
  18. dobi71

dobi71 Прохождащ

При мен всичко е наред. Благодаря!

19. amira

amira Обитател

Играта проработи. :)

20. gigi_421

gigi_421 Експерт

Здравейте! Имам проблем с влизането в " Дъждовната гора", по- точно не мога да влезна. Моля помогнете ми, ID: 54822871! Благодаря!