Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. nefertiti

nefertiti Активен автор

Знам какво да правя, моля... Когато повторно се върна на лианата и имам за зареждане бонуси, защото са готови, не мога да ги заредя докато не рестартирам играта тогава ги зареждам, но когато съм влизала един път на лианата втори път разбира се след време като вляза и имам готови за зареждане бонуси не мога да ги заредя за това иде дума...

2. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Моля те когато имаш такива проблемни бонуси, да ни пишеш като оставиш ИД и напишеш точния ред, за да можем да го проверим.

3. LadySissy

LadySissy Подрастващ автор

има ли проблем с влизането в играта. не зарежда. само при мен ли е така?! едва успях да се промъкна....

4. Привет, при мен е леко по-бавна играта, но си е ОК. Пробва ли стандартните неща - друг браузър, да затвориш излишните неща и т.н.?

5. harizanov1974

harizanov1974 Прохождащ

И аз го имах този проблем но се оправи

6. златнослънце

златнослънце Прохождащ

16755526
    Проблема е толкова голям,че след всяко предаване на продукти в новия куест, играта замръзва, излизам от акаунта, предавам юта например , отново замръзва,излизам от акаунта, влизам, предавам шапки, отново екрана замръзва и пак и пак отново.............
    Не мога да преминавам от поле в поле повече от месец , но сега с куеста е прекалено
    Как ще ми помогнете в случая ?

7. r.f.v

r.f.v Прохождащ

Не мога да си обработвам фермата,не мога да влизам и по другите полета ID39386893

8. w.s.x

w.s.x Прохождащ

Имам проблем с влизането в играта ID38401849

9. s.z.d

s.z.d Прохождащ

Моля проверете не мога да влизам и обирам полетата си ID43591905

10. zwezdi4ka

Проблем с акаунтите не открих. Моля да почистиш кеша или да пробваш с друг браузър.

11. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

През хром и експолер, на 3 различни компа, през телефона, с чистене на де що има, след всяко действие ми се налага да излизам изцяло от играта и да се логвам отново. Забива, не позволява дори преминаването от поле в поле. Е може ли лог - он и лог - оф, да са нормални за да играе човек. Със 300 зора си отглеждам фермичките. Моля, предайте, че има проблем. Забива, дори без да са активирани домашните любимци, още като минеш през Рошко и се запътиш към колелото трябва да излезеш, защото и бутон F5 не помага вече.
    И, ако имате възможност, влезте да почистите, каквото можете, ще Ви бъда безкрайно благодарна.
    Успешна и усмихната сряда...

12. malechka-palechka

malechka-palechka Прохождащ

ID 3766179 - Тук даже и при Рошко не ме пуска.

13. Привет, почистено е. И на теб усмихнат ден!

Привет, Рошко е обран. И тук е почистено каквото е възможно. Приятен ден!

14. FrozenKiss

FrozenKiss Познавач

Аз имам проблем с мелницата, сама си е спряла, а сутринта й пуснах 8 супер храни да мели. Не иска да се пусне по никакъв начин и от никакъв браузър
    ID: 13776070

15. eveto7171

eveto7171 Прохождащ

не мога да вляза в играта от един час моля за проверка id 45074604

16. eveto71

eveto71 Прохождащ

не мога да вляза в играта моля проверете id 45074247

17. zwezdi4ka

Опитай сега и пиши има ли разлика.

18. eveto7171

eveto7171 Прохождащ

не става

19. zwezdi4ka

При нас е изчистен кеша на акаунтите, моля да изчистиш и при теб на браузъра, да рестартираш или да опиташ с друг браузър.

20. tutifruti9

tutifruti9 Пазител

Има проблем с играта, в 20 ферми не мога да играя... Това с вчерашното почистване, което направихте не помогна. Моля за съдействие. Играта замръзва при всяко преминаване от поле в поле ми се налага да се разлогвам. Бутона с картата не функционира.

-галатея- харесва това.