Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. БашФермер

БашФермер Генерал

Абе кво става с тая игра непробиваема е, не ме пуска да вляза и това си е. >:(>:(>:(

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Работят

3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Имам три акаунта, които работеха до преди седмица през биг поинт портала. Откакто махнаха бутона за вход, не мога да влизам. Знам си потреб.име и парола, но и в четирите не мога да влезна. Опитах със забравена парола и със забравен юзър, но не получавам мейли. Пощите са ми активни. Как да пиша до съпорт?

п.п. Намерих, писах до съпорт от единия акаунт и получих мейл. Сега ще пиша и от другите

Последна редакция: 12.10.18
  4. –divane-

Да.

5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Писах извън акаунт, от бутона долу в дясно

п.п. Мейлите за обратна връзка са получени и в четирите пощи. Мисля, че не са в черен списък, а има друг проблем.
    И още един въпрос. Имам 4 акаунта, на които пощите са закрити поради невлизане в тях. Как се процедира с тях? И те бяха закачени в общия ми bigpoint.com акаунт и съм влизала до последно. Това може да се провери. Не знаех, че ще ми потрябват вътрешните ИД на акаунтите и не ги записах. Дано това не е проблем.

Последна редакция: 12.10.18
  6. –divane-

Пак на съпорт, от там има документи които ще ти искат, ако ги предоставиш може да се смени пощата.

.TAINNA. харесва това.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

не знам какво работят, но когато кралицата дойде определено играта не бавеше така и нямаше такива проблеми, но за нея има проблем, а сега няма....просто си работят, ние се ядосваме. що ли?

kakata13, .TAINNA., dedoto и още 1 човек харесват това.
  8. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря :)

9. -niksan-

-niksan- Обсебен

Играта е много мудна обираш сандъка и след като оправиш и полетата излизаш и влизаш наново ,някой неща не са обрани :(
    Мисля че днеска преди новата задача пак ще имаме проблеми с започването и :(
    Трудно зарежда :(
    защо трябва хиляди неща да се пускат?
    Сандъци да отваряш, монети да взимаш ,да търсиш с тях сандъци :(

sm0uk3r71, .TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

играта е носят ма мамо, влачат ма:cry:

.TAINNA. харесва това.
  11. 0246

0246 Обитател

Тая сутрин дори не я влачеха ми направо я упуснаха. Това явно е някаква особена форма на олигофрения - всеки път като наредят по няколко събития играта забива или пропада, всички реват, но разбира се - това не е повод да се преосмисли стратегията, а просто повод да се напускат още повече едновременни събития. Погледнете календара само как изглежда - като старовремски гащи. Да ти се отще да търсиш, каквото там си тръгнал да търсиш.

12. xari_myri

xari_myri Ветеран

Някой имали проблем със pufun браузъра. При мен цял ден играта не върви нито на таблета нито на телефона

13. -dd76-

-dd76- Редовен

При мен е така комши-25 мин. не мога да обера три полета>:(От вчера е така

14. xari_myri

xari_myri Ветеран

Значи не е само при мен. Днес е неделя и немисе вярва някой да го оправи този проблем:mad:

15. megi660066

megi660066 Младши експерт

имам проблем с играта не мога да влезна екранът замира още веднага след като натисна влез само при мен ли е така излиза и съобщение натисни десен бутон за да активираш флаш плеъра като натисна десния бутон нищо не се променя, при мен ли е проблемът само

Последна редакция: 13.11.18
  16. –divane-

Кой браузар ползваш?

17. megi6600661

megi6600661 Стажант

хром , след рестарт успях да влезна благодаря приятна игра

18. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Проблемите започнаха. Искам да влезна в играта и ...
    504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.

sm0uk3r71 харесва това.
  19. –divane-

Вече е предадено.

.TAINNA. харесва това.
  20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря :)