Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

и лунното го затъмниха то изобщо не може да се играе. Уж обрах, а на излизане се видя, че не съм. Сега не мога да се върна :cry:

Да ти пратя бройки имам излишни, ама с експреса ли, по куриер ли :p

DILQNADELI харесва това.
  2. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Егати и базика от 2 часа няма влизане в скапаната ви игра, защо не вземат ония ламтурници от БП да пуснат още 10тина евента та може да се оправи тогава скапаният им сървър

.TAINNA. харесва това.
  3. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

пу пу май при мен се оправи след неколкократно изритване. Още трябва да пипнат. Техниката забива и всичко правих ръчно. Нищо, че я имам >:(

4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Има проблем с част от сърварите, работи се, но до кога не се знае.

.TAINNA. харесва това.
  5. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Благодаря диваненце, пооправих криво-ляво, ще чакам до довечера ;)

6. .water.

.water. Обсебен

Кошмар отвратителна е играта няма влизане от никъде китките изостават техниката заминава разните мармалади дето си ял да не говорим ама на кой ли му дреме ние ще поплюем те ще се направят ,че дъжд вали и всичко ще отмине.

Силвия, .TAINNA. и miromihovmim харесват това.
  7. joujoujouj

joujoujouj Полубог

По куриера, или пък с експреса...не ще стане май без моята намеса...
    На мозилата успях та обрах и засях :)

После крути мерки взех (+1 от късмет с колелото, най-сетне!! ; +3 от МТ; +1от бустера за 600 ФМ; СТ) и се надявам на успех!

.TAINNA. харесва това.
  8. -niksan-

-niksan- Обсебен

Като гледам съм целунат от съдбата.
    Без проблем влезнах през телефона ,сега през лаптопа ще обирам последна реколта за задачата, изигравм последните 3 игри:)

.TAINNA. харесва това.
  9. .poli78.

.poli78. Активен автор

Някой от админите има ли проблем с влизането във фермите си, че да пише или каже на БП, да си оправи ръкоделието, т.е. "Фармерама". От 13.00 ч. днес срещам трудности.

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

играта върви и песен пее колелото въртим и награди печелим :D

-niksan- харесва това.
  11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

При мен вече лети ;) Остави ИД за всеки случай да проверят

12. miromihov

miromihov Стажант

защо не мога да вляза през бигпоинт . влез ако можеш - ник - miromihovmim с парола 690702 успех

13. wilma11

wilma11 Подрастващ автор

Защо не мога да вляза през Бигпойнт. Пише да влезна през Farmerama-пробвах но не ме пусна от там. Това така ли ще бъде в бъдеще, или е проблем от сървърите? - Играч: wilma861 ID: 50714647. Моля , за отговор.

14. mell

mell Редовен

Влизам в играта през Бигпойнт. От днес ми изписва,да премина за влизане към страницата на Фармерама "www.Farmerama.com" -пробвах но от там не мога да влезна. Какво да правя?

15. –divane-

Какво ти изписва когато искаш да влезеш през фармерама?

16. mell

mell Редовен

изписва ми следният текст:
    "Моля, влезте от Farmerama.com

Скъпи Bigpoint геймъри! Тази страница към портала ще бъде сменена и вече няма да можете да влизате от тук. Моля, актуализирайте отбелязаните страници в браузъра си и влезте от следния линк към играта: www.Farmerama.com"
    и има линк към www.Farmerama.com, пробвам да влезна от www.Farmerama.com, а не от Бигпойнт, но не става - пише ми, че няма такъв акаунт и парола.

17. –divane-

Ще те помоля да пишеш на съпорт, като предоставиш и подробна информация за акаунта - никнейм, ид, имей с които е регистриран.

18. mell

mell Редовен

Писах на съпорт още вчера - ето отговорът им " Здравей ,
    Благодарим ви за запитването. Моля да се опитате да направите следното:
    1. От сайта на играта чрез опцията забравена парола без да изписвате ник и парола се опитайте да изискате на пощата, на която е макаунта ви линк за замяна на паролата си.
    2. След като получите линка моля да замените данните си за логване в акаунта и да потвърдите измененията.
    3. От сайта на играта се опитайте с новата парола да се логнете в акаунта си.
    Нищо обаче не се получава- пробвах поне 20 пъти. Направо не знам докога ще мога да играя.Имам 2 акаунта от които влизам през Бигпоинт и в 2 -та ми изписва това съобщение. През други 2 акаунта от които влизам през страницата на Фармерама нямам такъв надпис и проблем с влизането.
    Така как да процедирам?

19. –divane-

Току що пробвах с акаунт регистриран през портала, след като затвориш съобщението можеш да влезеш в играта и да я смениш и от там. Освен това ме пуска и през страницата на Фармерама с този ник и парола, възможно е някъде да бъркаш при въвеждането на паролата.
    Както е написла колежката, на адрес https://www.farmerama.bg/ цъкаш на забравена парола, в новия прозорец които ще ти се отвори не попълваш нищо, по средата в дясно има зелен надпис забравих потребителското си име, цъкваш на него. Там вече попълваш имейл адреса си. Проверено е току що и работи.
    Обърни внимание, че ще получиш писмо единствено ако на този имейл има регистриран акаунт, провери папка спам, ако не се получават имейли, пиши отново на съпорт, за да проверим дали имейла ти не е в черен списък, със забрана за писма от нас.

.TAINNA. и wilma11 харесват това.
  20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Без проблем си влизам в акаунта през портала на биг пойнт