Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. ТИН

ТИН Обитател

А подаръците на Рошко ? Не можахме да ги вземем ? !За този ден да ни се начислят СЛУЖЕБНО !!!Да не ги забравите !!!

missdadi харесва това.
  2. БашФермер

БашФермер Генерал

е подаръците не може да не си ги взел, играта падна в 15ч и се появи в 23 и нещо, подаръка за деня е още активен близо час, няма как да не се вземе

3. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

ми само бахамата ли продукцията ми от лазаркиня вместо 9 от поле да обера сега ги обрах 4 броя :wuerg::wuerg::wuerg: 10 милиона пенита е това нахраних всичко с супер манджа зада обера и по 3 производства а сега събирам по едно бе този път не знам но трянва да измислят нещо яко

missdadi харесва това.
  4. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

5. БашФермер

БашФермер Генерал

абе квото и да дадат няма как да компенсират, аз за това с надсмешка попитах само за точките, други неща няма да споменавам.

6. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

има решение всичко позволено на ПИТ за подарък или размяна ма било то секвй ма гулденово Всичко, техника месец бонус всички опций 200 процента плевня и точки опит месец 1000 супер манджа 1000 супер тор мими тор 200 парти билета 100 милиона пенита и кранчетата разтворени на мах за всичко поне месец и от днес насетне по максимум 2 евента в месеца ето няма какво да мислят аз го сторих заради БП моля за подкрепа ако съм пропуснала нещо в изискването си

missdadi харесва това.
  7. БашФермер

БашФермер Генерал

да, да и един мармот увива шоколада в целофан :D

milkoga1, shiky и missdadi харесват това.
  8. eva-mina

eva-mina Кандидат за признание

Споко, комшу, никой няма да си играе евента, оти са ги спрели сите. Утре по икиндия пак ще се пробваме 8) Само дето тия, дето съм ги заредила в клатушкарника, ща са скъсат от ЛИбов до тогава ;)

missdadi, petra_05 и DILQNADELI харесват това.
  9. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

утивам да го вмъкна и него

missdadi харесва това.
  10. –divane-

И 5000000 лалота забрави.

Колко е хубаво да помечтаем.

Ма вие поне берета, аз ще почивам и завиждам.:cry::cry::cry:

shiky и missdadi харесват това.
  11. StOqNcHyYy23

StOqNcHyYy23 Младши експерт

и сега какво няколко дена без ферма ми просто чудесно....оправете я искам да играя!!!

shiky харесва това.
  12. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Няма какво да мечтаем стига с това ламтене само дай дай сега е време и те да дадът малко аз сама като усетя че както БП се ссъобразява с мен и с това което искам утре сама ще изявя желание да си купя а не да е по принуда това каква да е компенсацията направо им я пращай пищи това е изискването на Бай Ганю Българина не му мисли а да прибави и по 1000 лалота този път трябва малко те да разтворят кесията което за тях е нищо дори и цент НЕ Е................ Сега малко по сериозно и по темата ще се възтанови ли това което имах или не питам конкретно за бонусите мойте който имах не тези който БП ще отпусни

missdadi харесва това.
  13. zorro58

zorro58 Главен болярин

:)))))))))) те спряха игрите , а аз в пощата си току що получих писмо , с което ме приканват да играя

missdadi харесва това.
  14. –divane-

Е как да ти отговоря? Те още играта не са оправили ти за бонуси питаш.

15. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

аз питам за нашите който имахме но ще почакаме да им видим сеира

.TAINNA. и missdadi харесват това.
  16. dedoto

dedoto Адмирал

време е вече за подобаващ бону8)

2-лалогулденови
    10-супер гигантски XXL
    20- папагалски
    по 2-ве от последните селекции
    100 харита
    ..................................................:music:
    исяква друга плява в миллиониxD

.TAINNA., missdadi и eva-mina харесват това.
  17. missdadi

missdadi Стажант

Ха ха ха изпратили ми меил 16.05.2018 17:02 да играя храмовата маймуна а играта се срина доста преди това xD И съм супер акаунт xD Къде е кривия макарон да погледна? :wuerg:

.TAINNA. харесва това.
  18. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Как всичко се срина, но офертата с мелница си стои поне и нея отложете за сега

.TAINNA., -niksan- и missdadi харесват това.
  19. missdadi

missdadi Стажант

още една излезна: скоростно фермерство xD

shiky и .TAINNA. харесват това.
  20. -niksan-

-niksan- Обсебен

Щом е за пари нищо не се срива:p;)

shiky и .TAINNA. харесват това.