Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Пробва ли стандартните чистене на кеш и смана на браузара? При мен зареди нормално.

2. ruminarumenova

ruminarumenova Прохождащ

какво става има проблем не мога да вляза

3. ruminarumenova

ruminarumenova Прохождащ

и при мен е така здравей фермер усилено работим гледай клип

4. –divane-

5. zorro58

zorro58 Главен болярин

Здравейте, фермери!

Последната информация от колегите е:

Играта би трябвало да е достъпна за по-голямата част от играчите.
    Част от акаунтите ще видят съобщение, че все още има проблем с тях и е нужно още време за отстраняването му и няма да могат да влязат в играта.
    Всички текущи евенти ще бъдат деактивирани, очакваме допълнителна информация, какво ще се случи с тях.

Екипа на Фармерама

а всички пуснати бонуси как ще ги възстановят, лесно е да се деактивират...........а комбайните ?

6. –divane-

Няма как да отговоря преди да оправят нещата. Със сигурност ще има компенсация, но в момента по-вожното е да се оправи играта за всички.

7. zorro58

zorro58 Главен болярин

няма как някой да може да влиза от 4 браузера пробвам...........няма допуск, от различни айпита ...........

8. –divane-

Да още не е пусната, би трябвало да стане тази вечер, но .....

9. korkovatapicha4

korkovatapicha4 Прохождащ

Че то има ли незасегнати играчи? Ами не се спряха събитие след събитие по 2 по 3 наведнъж бълва от оферти стръкове обори нови и нови беше въпрос на време да се случи това.

denislav4o216 харесва това.
  10. denislav4o216

denislav4o216 Кандидат за признание

Най-накрая! Видяхте ли сега??? НА ВИ НОВИ И НОВИ ДЪРВЕТА, ОБОРИ, РАСТЕНИЯ И ИЗМИСЛИЦИ!!ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ПУСКАТЕ ПО 3-4 СЪБИТИЯ НА ВЕДНЪЖ И ДА ПЪЛНИТЕ ИГРАТА С РАЗЛИЧНИ ГЛУПОСТИ!!!!! НЯКВИ НЕВЪЗМОЖНИ БРОЙКИ ЗА МЕЛНИЦИ И НЕ ЗНАМ СИ КАКВО. МИ ТО ИГРАЧ НА 20-ТО НИВО НИТО ЕДНО СЪБИТИЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СКОЛАСА! АЗ СЪМ НА 94-ТО НИВО И ЕДВАМ СЕ СПРАВЯМ, КАМОЛИ НЯКОЙ ПО-НИСКО....СРАМОТА СТЕ!!! ЛЕКА ВЕЧЕР! >:(>:(>:(>:(

eva-mina, .water. и лудакрава1 харесват това.
  11. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Добър вечер и от мен след почти 9 часа успях да вляза и аз в играта.Ще карам направо сега след като имах 2 х 100 процента плевня и утиде навятъра какво правим нахраних и с супер манджа всички животни и в менажерията зада ги обера преди да свърши бонусите ми това значи че и от там загубих и храна и вместо по 3 производства сега ще обера по едно заредих и техника утиде и тя 12 часова имам заредени 105 бебета ако ги обера няма да има катинар а повече и храна нямам какво ще е решението П.С сега пускам и друг купон да си възтановя фермата в предишният и вид аман писна ми какъвто и бонус да дадете сега трябва да е дваж по голям от този на загубите ни

Последна редакция: 16.5.18
    БашФермер и лудакрава1 харесват това.
  12. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Влязох обрах това което бях разсяла и китката от евента ми изчезна :mad::mad::mad::mad::mad:Кво прайм в случая че ми писна на старата ми шапка вече:mad::mad::mad::mad::mad:

pepa551, .water. и DILQNADELI харесват това.
  13. БашФермер

БашФермер Генерал

ехеееее събрахме се, цял ден чета и не мога да пиша щото няма игра- няма и форум...идеално :D
    играта гъбяса тотално, не ми се ще да говоря за загуби щото тъмън малко ми е минало да не вдигам кръвно и да ги карам по домова книга, само ще кажа ще некадърността и алчността водят до тук.

и все пак каквато и компенсация да дадете не можете да ми наваксате загубите от днес, един букет и малко тор няма да ми върне това, което изгубих. карай, майната му, не е болка за умиралка загубата, но подигравката с народа е отвратителна. тази игра отдавна се превърна в машина за пари, затова са хилядите събития за още и още кошници, да ма с тия пари да си вземат поне двама - трима професионалиста.

dedoto, milena7004, лудакрава1 и още 1 човек харесват това.
  14. БашФермер

БашФермер Генерал

не видя ли официалното всички събития се отменят за няколко дни до второ нареждане

лудакрава1 харесва това.
  15. petaar1

petaar1 Младши експерт

колеги не ги корете просто е такова им е нивото не могат повече

16. БашФермер

БашФермер Генерал

и понеже цял ден не писах сега да си наваксам с постовете :D :D :D :D

клетвите на караконджо верно ги хванаха, тоя им разказа играта :D :D :D

shiky, fermer4etoo1970, dedoto и 4 други харесват това.
  17. StOqNcHyYy23

StOqNcHyYy23 Младши експерт

и ко ся тъй като съм премиум няма да мога да играя евента.....

missdadi харесва това.
  18. лудакрава1

лудакрава1 Генерал

Ми не ....отивам да си лягам , че е късно да си наливам .Утре ще чета безкрайните бисери и умности .От мен лека

missdadi и DILQNADELI харесват това.
  19. zorro58

zorro58 Главен болярин

има една дума -МАЗАЛО.........повече не е нужно

20. БашФермер

БашФермер Генерал

много ми е интересно каква ще е тая компенсация дето ще ми възстанови изгубените близо 150 милиона бахама точки....кво ли трябва да ми дадат :D

missdadi харесва това.