Проблем с влизане в играта

Discussion in 'Технически проблеми' started by Oskar, Sep 12, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. vanq_80

vanq_80 Прохождащ

някои друг има ли проблем да влезе в играта
    като натисна вход ми излиза само бял екран и неиска да ми зарежда повече

2. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Пробва ли стандартните чистене на кеш на браузар и флаш, ъбдейт на 2-те и смяна на браузара?

3. -niksan-

-niksan- Обсебен

Къде е пълнолунието?

4. DILQNADELI

DILQNADELI Господар

:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:
    през деня ли го търсиш и ти като мен?

5. cveti20020

cveti20020 Прохождащ

Игрта ми не се зарежда. Излиза само фона.Моля за проверка ID45054309

6. –divane-

Пробва ли стандартните чистене на кеш на браузар и флаш, ъбдейт на 2-те и смяна на браузара? Освен това някои браузари искат потвърждение за ползване на флаш от известно време - горе в ляво на адресната лента, където има катинарче.

7. Dionys

Dionys Кандидат за признание

Нещо се огелпват нещата! Полетата си стоят незасяти, което е неприятно, прехода през полетата се характеризира с едно дълго и неприятно въртене на листенца. Май има проблем, който е свързан с точка различна от моя комп. Кеш изчистен! Прави го с 3 различни браузера. За съжаление. Е, това е . Надявам се утре сутрин нещата да са различни?!

8. milkoga1

milkoga1 Господар

Току що ма изхвърли отвсякъде и от всички браузери??????

9. .water.

.water. Обсебен

Повече от ужасна е играта .Снощи направо се отказах да обирам директно Х тази сутрин започнах в 8.10 и благополучно завърших в 8.30 с техника 1000000000000 рефреша .

10. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

айде ремонт:cry:

11. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

9:15, 11.04.2018

Снощи засях, сутринта полето празно, незасято, а в лява лента излезнали 201 неизпълнени куеста от читалището :))) Влезнах да ги видя - наред са си. Оправиха се. Засях. Опитах да изиграя последните 2 супи, уви няма мърдане. Кеш, рефреш, други браузъри, тръгна макар и лагаво играта. Тъкмо да похарча последните монети и ме изхвърли все едно бих Х. Повече не ме пусна от никъде.

https://www.farmerama.com/
    504 Gateway Time-out
    The server didn't respond in time.

http://bg.bigpoint.com/
    503 Service Unavailable
    No server is available to handle this request.

10.00
    КРАТКА ПАУЗА!
    ПРИВЕТ, ФЕРМЕР!

Молим да ни извиниш, но в момента работим усилено във фермата! Убий малко време като гледаш краткото клипче!
    Скоро ще бъдем отново онлайн!

10:23 играта тръгна.

През това време екипът не каза нито дума, а аз не можех да влезна във форума, понеже входът е от играта. Чак сега има нещо писано:
    –divane-, преди 18 мин а играта вече работи

12. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

А мен ме изхвърли докато предавах в фермерския магазин-отидоха една камара плодчета на вятъра-просто не е честно.Плодовете ги няма и никаква сума не е начислена

13. –divane-

Ид?

14. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.

Играта пак умря. При рефреш ми даде това: †

Върнах в браузъра 1 назад. Допусна ме до стартовата страница и влезнах отново.

15. -georgi88-

ID48359642 дано е възможно да се провери

16. –divane-

124 Плод от сладък кестен, 30 Бъз, 316 Плод на скоруша, 100 Липа, 132 Арилус, това съм върнала.

17. -georgi88-

Блягодаря за помоща диване:)

18. suzy-mar

suzy-mar Стажант

19. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Пак ремонти...
    :mad:

20. НощенБяс

НощенБяс Редовен