Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. Doremi

Doremi Старши болярин

Не знам за играта, обаче форумът днес почти беше неприкосновен. Колкото пъти пробвам да вляза, не ще и не ще.
    Извинявай, че те питам, обаче не разбирам защо казваш модзила, не е ли мозила... Не е забележка, за себе си искам да знам как е правилно. Щото така ми звучи като годзила.
    :)

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Абе мозила е, явно съм свикнала с погрешната транскрипция и си карам тъй по инерция :oops:.
    И да - и при мен от около обяд насам по-често го няма форумът.

Doremi харесва това.
  3. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Може ли някой да ни осведоми какво става че не може да се влиза в форума.Доста често зачестиха проблемите!?

4. wilma11

wilma11 Подрастващ автор

От снощи от 22 часа до 11 часа днес въобще не можах да влезна в играта, защо отново е пак с проблеми. Не можах да влезна и във форума. Ако има проблеми при БП предлагам вместо да щурмуват събитията по две по три и повече на куп и да се застъпват, малко да намалят темпото и да си отстранят проблемите. Вече ми омръзна с вечните проблеми с влизането, до сега можеше поне във форума да се влиза, но вече и там е невъзможно да се влезе. Това е безумие.

-georgi88-, milena7004, .water. и още 1 човек харесват това.
  5. zorro58

zorro58 Главен болярин

защото са си отново за един голям бонус

-georgi88- и tani1980 харесват това.
  6. wilma11

wilma11 Подрастващ автор

Само бонусите компенсират не всичко. Все пак всеки си прави някакви сметки за времето. А компенсация за времето откъде? Може да ни компенсират достатъчно поне според мен, ако влючат и лалогулдени. И не на последно място да се замислят да пуснат и киното - има не само реклами,, а и игри.

.water., DILQNADELI и tani1980 харесват това.
  7. -niksan-

-niksan- Обсебен

Играта забива в фермата,само полетата на острова където бързо се обират.

8. zorro58

zorro58 Главен болярин

ха , помечтай си още малко

9. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

Изчисти ли всичко при теб? Ако искаш остави ид да изчистя кеша и при нас.

10. -niksan-

-niksan- Обсебен

Снощи бях на друг лаптоп,сега като се прибрах всичко е на ред, на моя лаптоп.
    Повредата е била в другия телевизорxDxD

11. ico86

ico86 Младши експерт

има проблем с някои от сървърите. аз успях да вляза в играта, но съседката ми не може, затова ви пиша аз.

12. missdadi

missdadi Стажант

и аз трудно влизам. изписва тайм аут. след 2-3 опита някак успявам

п.п.Утре е петък. Напоследък все в петък, събота и неделя стават сривовеАко може екипът ни да предаде нагоре, че пак имаме проблем с играта

Ооооо Пак излиза
    504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time.

Последна редакция: 26.10.17
  13. ico86

ico86 Младши експерт

и на съседката излиза същия надпис

14. –divane-

Знаят си, не е само с играта, трябвало днес да го оправят.

15. missdadi

missdadi Стажант

Играта и форума отново влачат. С мъка зареждат. Сървърите са пред падане.

16. megi660066

megi660066 Младши експерт

има ли някакъв общ проблем с влизането в играта при мен започва да набира процентите при влизането стига до 55% и така застива или само примен е така ид 2992302

17. –divane-

Виждам че вече си влизала. Нямаме регистриран проблем от тази нощ.

18. The.Farm

The.Farm Болярин

Писна ми на... 55 процента и ме изхвърля автоматично. Заредя пак, стигне 55 и пак Logout. Кажете им на тези от Алемания един път за винаги да го оправят този проблем ве. Могат да цоцат парички, ама пари за по добри сървъри няма, за да не крашват като стане претоварване. Е, как ще е в мен проблема като тръгва да ми зарежда и ме изхвърля автоматично на прословутите 55%. Когато е бавен нета седи и цикли само на 55, но в този случай не е така, никога до сега не ме изхвърляло автоматично толкова на често. 1,2,3,4,5 пъти и т.н. Да му писне на човек. Няма ли да обявите че има проблем. Или проблема е в моя телевизор.

Последна редакция: 17.11.17
  19. БашФермер

БашФермер Генерал

при мен играта се държи прилично, явно проблем е по сървъри, а не глобален.

20. p_janeta

p_janeta Старейшина

Предполагам, че проблемът не е само при мен. Играта зарежда до 55%, виси известно време там и след това ме изхвърля. Фермата, от която пиша , се зарежда нормално. Следователно, проблемът не е при мен ...
    ID 55160715