Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

след час друсане на овцете на 55% успях да вляза с техника обрах небесната и до там, другото цъках ръчно, щото техниката блокира:mad:сега отново са друсат овцете след поредното изхвърляне:mad:
    п.п.сега ме пусна и браното е пак за бране:cry:

.TAINNA. и DILQNADELI харесват това.
  2. kuky121

kuky121 Стажант

ехеее и аз на опашката да клекна. Иде ми да метна чуковете по сървърите >:(

Намерих му цаката временно. Поне да минавам от поле в поле. Като се завърти китката натискам ctrl два-три пъти и се отпушва за кратко

rosita67 харесва това.
  3. tupac65

tupac65 Стажант

:wuerg:
    Това е късане на нерви,пробвах-и това не помага.

4. Пума~`

Пума~` Ветеран

Ужас ! Много забива, не мога да си обера фермата.

DILQNADELI харесва това.
  5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

знаем че нямате глас там, но не може ли някой да каже извинете има глобален проблем и т.н а от 24 часа всеки се оплаква за проблема а Вас никакви Ви няма е аде стига вече.Играта загрубя много.Ето и днес от час не мога да вляза да обера а след като вляза по 20 минути за поле ми иска,играта както казах с нейните проблеми мина всякакви граници и на нерви и на търпение .Време е да се вземат драстични мерки иначе Х и без мен пак.След толкова голям проблем и то не едноминутен обещетението трябва да е равностойно на него.

Пума~` и .TAINNA. харесват това.
  6. *GRACIELA1616*

*GRACIELA1616* Младши експерт

Или не може да се влезе в играта или толкова бавно се преминава от поле в поле, че ти съсипва всички бонуси от домашните любимци. Започнах да обирам домашните любимци в 8,38 ч. а свърших с обиколката на полетата в 8,53 , и вместо да имам от стандартните ТО + 100% аз имах -50%. Помислете за някакъв бонус. Купуваме лалогулдени с идеята за по-бърз напредък, а то се получава обратното.

DILQNADELI, Пума~` и sm0uk3r71 харесват това.
  7. KAtanasova

KAtanasova Guest

Няма как да съм знаела,че проблема е глобален,като не съм влизала в играта от вчера.Не винаги когато съм на линия във форума съм на компа реално.Съжалявам за нервите изхабени от всички Ви,но както Вас ,така и ние страдаме в подобни ситуации.Не прекарваме 24 часа тук все пак.

8. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

гледай сега пък какво ми изписа а съм приключила преди 3 дена [​IMG]

Пума~` харесва това.
  9. munci1991

munci1991 Обитател

пробвай през немско

10. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Боря се като прасе с тиква да влезна, да се преместя, да излезна, да отворя форума, два часа. Неуморна съм. Борбата както казват е епична. БП да влезнат в час преди 10, че става страшно. Компенсации само в злато!!! И да си направят денонощно наблюдение на сървърите с аларми, с дежурни 24 ч., за да действат адекватно при проблеми!!!

Сега и съседите ми ги няма в списъка с подаръците! Как да ги изпратя? И рошко - не мога да си взема подаръка! Не смея да обирам. Ще чакам да видя ония хрантутници кога ще се натуткат да оправят играта. Да увеличат капацитета на сървърите, за да не падат!

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

от вчера и 5 минути са достатъчни да се види, че има проблем8)

sabchooo харесва това.
  12. Пума~`

Пума~` Ветеран

и при мен беше така

13. KAtanasova

KAtanasova Guest

Неприятно е,знам.На мен колелото ми върти вече 3 минути без да спре-свят ми се зави..Да не говоря,че с евента съм на половина.
    Така е по принцип,но и аз имам личен живот и дни в които почти не поглеждам фермата и форума.Съжалявам,че се е случило в подобен момент.

14. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

даа, и при мен е така - ужасно е, а и дневния бонус от Рошко не мога да взема - не се вижда
    дано оправят по-бързо проблема:oops:

15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

айде сега, вътре съм и е пълен блокаж мелница, разсадник,читалище ,пилета, всичко, ама съм вътре8):cry:

DILQNADELI и .TAINNA. харесват това.
  16. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

Ха ха ха ха аз пък не мога да излезна. Ела ме ритни xD Ще искаме ли златна компенсация? Да дадат по 100 злато или по лг дръвче ;)

DILQNADELI харесва това.
  17. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

бих х и дим да ме няма, след час ще пробвам пак:cry:

18. -niksan-

-niksan- Обсебен

Компенсация по 1000 звезди, техника един купон 48 часа,също удължаване на времето на евента:):):)
    С техника не мога да си обера небесната градина:cry::cry:

19. sabchooo

sabchooo Велик майстор

И през немско на едната овца и се натърти г_за , а другата хвърли водата:mad:. Да няма Мега ден на "а дано, ама на дали":sleepy:

DILQNADELI харесва това.
  20. Пума~`

Пума~` Ветеран

пак ще се направят на ударени и нищо няма да ни дадат.