Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Така е... беше като мравуняк преди...

2. milkoga1

milkoga1 Господар

Ето няколко отговора по въпроса който и аз повдигнах..
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Проблем-с-влизане-в-играта.10411/page-57#post-99492
    https://board-bg.farmerama.com/index.php?threads/Проблем-с-влизане-в-играта.10411/page-58#post-99726

БашФермер харесва това.
  3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А при мен въобще не тръгва да зарежда фермата. Преди около час същата ситуация се оправи с рестарт на компа.
    Някой да има идея каква може да е причината?

П.П. Ъпдейтнах флаша, дано това е било. Но не ми излизаше съобщение, че се е крашнал... Просто нищо не се случваше. Екран с фон и толкова.

Последна редакция: 20.9.17
  4. Doremi

Doremi Старши болярин

:(Имаше проблем с влизане в играта и във форума. И който имал бонуси, имал.

nefertiti и DILQNADELI харесват това.
  5. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

какви са ни сладки котаците само искам една такава панделка и за моята красавица. При мен е нямало такъв проблем но преди час забиваше яко.

Doremi харесва това.
  6. Doremi

Doremi Старши болярин

Мойто е котарак, но дъщеря му все му правеше разни такива неща. Снимката вече не я намирам и затова поне във форума си я пазя. Но твойта маца е истинска красавица.
    Дано вече се е оправила играта, щото и комбайните загиват.

DILQNADELI харесва това.
  7. nefertiti

nefertiti Активен автор

Май проблема е всеобщ и при мен нищо не беше в състояние да го оправи, близо час време така, даже и форума не ми зареди, сега влязох да видя дали нещо пише... Лошото е че имаме заредена техника и бонуси, който не се удължават...

8. _elena6_

_elena6_ Подрастващ автор

Какво става - от 12 ч. не мога да отворя фермата си, до този момент - след 35 опита, втори лаптоп включих и нито на гугал, нито на мозила. Е, браво иначе летвата Ви е висока.

pipi харесва това.
  9. Zlobara

Zlobara Активен автор

И при мен беше същия проблем. Влезнах след близо час . Явно е от лошото време .

10. elena12345670

elena12345670 Стажант

От 12 ч.не мога да отворя фермата си, техника, бонуси на вятъра.

11. .poli78.

.poli78. Активен автор

Проблем с влизането! Времето на бонусите ми изтича по вина на БП - имам Мега 100%, чатни, тичников, техика - а ЗАГАДЪЧНИЯ ОБОР "ПЛАТИНА" ,КОЙТО ДАВАТЕ, КАТО ПОДАРЪК и на който сте нарисували "фазан" - се излюпва оранжав щраусник и не ми казвайте -случаен принцип, като ще е фазан, да е фазан или нарисувайте щраусник, няма да си давам монетите за глупави загадъчни обори.

pipi и DILQNADELI харесват това.
  12. *GRACIELA1616*

*GRACIELA1616* Младши експерт

И при мен не можеше да се влиза от 12.50 до 13,30 и преди 20 минути беше същата работа

DILQNADELI харесва това.
  13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Около 12:15 започна проблемът при мен, до около 13:30 ч.
    Първоначално си мислех, че при мен е проблемът, то не беше рестарт, проверка на скоростта на нета и т.н.

14. Doremi

Doremi Старши болярин

Ееееееех.... днес колко пъти ни спират тока! Тъкмо си подготвих вицове да постна и ми развалиха настроението! Но че закъснях с графика за сеене и утре няма да мога да обера, вече е супер готино!

DILQNADELI харесва това.
  15. p4eli4ka2

p4eli4ka2 Активен автор

ИД 37605996 Моля, всичко съм изчистила и направила, но играта забива непрекъснато и се поболях от чакане, рестартиране, изключване, чистене и какво ли не!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Крайно време е да има своевременно подаване на сигнал за проблем в играта от вещите за тази цел лица. Също така и обратна връзка към играчите. Отново се изпочупиха компютрите на хората. Днес вече за кой ли път!?! Без никакво предупреждение забива и изхвърля. Не е коректно!!!

sm0uk3r71 и fermer4etoo1970 харесват това.
  17. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз във форума не можах да влезна,въпреки че играта ми вървеше....:eek:

sabchooo харесва това.
  18. sabchooo

sabchooo Велик майстор

То вече колко пъти или играта или форума са блокаж, а най-често и двете. Иначе всеки ден пари просят за това и онова. Не знам какво искат вече да си плащаме за изхабените нерви май!?!>:(

sm0uk3r71, tani1980, DILQNADELI и още 1 човек харесват това.
  19. polina_78

polina_78 Подрастващ автор

Какво става пак? Не се отваря фермата. За кой път днес?

20. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

Еееееее прекалено е вече, от час и половина не мога да вляза в играта. Аман от Бъговете им а за компенсация не може и да се помисли ,яко се базикат вече с нас и с търпението ни си играят почти всеки ден

sabchooo харесва това.