Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. The.Farm

The.Farm Болярин

През Експлорера започна да ми показва това. [​IMG]

Предполагам че е грешка или друго по неприятно от браузъра ми, а не от сървъра ви, понеже от Microsoft Edge (новия браузър на Microsoft) влязох без проблем. Но досега не ми е правило такъв проблем през Експлорера. Изтрих кеша и продължава да го прави, рефрешнах играта и успях да вляза, но продължава да ми го показва при логване. Въпрос най вероятно нямате профилактика нали щом не сте обявили или програмна грешка във сървъра.

Последна редакция: 20.8.17
    DILQNADELI харесва това.
  2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Хром дава същaта грешка. И през Модзила е трудно, логнеш се, след малко се загубва играта...

3. .water.

.water. Обсебен

Няма влизане в играта какво се случва?Отваря страницата и до там същото и при мен Фарм през експлорера и хрома.Не знам дали е от това ,но прочистих Хрома и успях да вляза кеш бисквитки солетки всичко.

Последна редакция: 20.8.17
    DILQNADELI харесва това.
  4. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

играта отново е пред разпад:cry:

DILQNADELI харесва това.
  5. uncleRex

uncleRex Кандидат за признание

и през 3 те браузера не може да се логниш

DILQNADELI харесва това.
  6. Doremi

Doremi Старши болярин

Трябва да може да се влиза с парола директно във форума. Как да се се съобщи проблем, като не може да се логнеш ! Имаше такава тема преди.

.water., The.Farm, DILQNADELI и още 1 човек харесват това.
  7. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

И при мен бе така, но само в основната ме пусна и то не веднъж ето сега съм в нея влязох без проблем

8. Doremi

Doremi Старши болярин

В някакъв миг и аз влязох, колкото да се шмугна във форума. Ама то нищо не може да се прави. Тръгнах да бера уж. И не може. С рефреш вече не зарежда.

9. KAtanasova

KAtanasova Guest

А пробвахте ли други сайтове,или само при фермата ви дава проблем?На мен не ми зареждаше абасолютно нито един сайт и след рестарт на рутера и компа нещата се оправиха.

10. Doremi

Doremi Старши болярин

Никакъв проблем с други сайтове.
    Сега сякаш малко се пооправи, макар и бавно, но да видим до кога, за всеки случай няма да излизам от форума.

11. KAtanasova

KAtanasova Guest

Имало е проблем който вече отстранен.

.water. и Doremi харесват това.
  12. milkoga1

milkoga1 Господар

Имаше да,и се вдигна врява и видиш ли как всички обясняваха как не може да се случи,как били на отделни платформи играта и форума,как можело да се случи кражби на акунти и какво ли още не.И всичко си мина и замина и забрави,до следващия разпад съответно....

georgiev и Doremi харесват това.
  13. irinasokolova52

irinasokolova52 Прохождащ

проблем с влизането в играта ID 54625244, проверете

14. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

А малко по конкретно? Зарежда до определен процент и изхвърля, не зарежда, дава съобщение за грешка, бял екран?

15. kukumicin

kukumicin Подрастващ автор

на мен все ми излиза надписа за кратката пауза и така верче час и половина

16. kukumicin

kukumicin Подрастващ автор

на мен все ми седи надписа за кратката пауза и така час и половина

17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

18. БашФермер

БашФермер Генерал

еййй, ама много добре сте си го измислили, евала. няма игра - не можеш да се логнеш във форума и да пишеш. идеално. има проблем, но няма право на глас :D

milkoga1 харесва това.
  19. tani1980

tani1980 Полубог

То това от кое време го дъвчем с Милко, ама няма надежда да се променят нещата...

milkoga1 харесва това.
  20. БашФермер

БашФермер Генерал

ами нормално, евно време като паднеше играта помниш кво ставаше тук няма игра - има голям проблем, сега са си го измислили няма игра - няма проблем :D