Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. kaka_Galq

kaka_Galq Подрастващ автор

Може да ми се смете, но моля да ми помогнете! Ето и какви ги сътворих от неразбиране /компютърно невежество/, всичко се случва вчера /16.02/ около 22ч. Преди да си легна решавам да си погледна фермата, ако има нещо което съм пропуснала да го направя. Опитвам се да заредя, но греда не иска дава грешка, пробвах през интернет експлорер и опера да заредя - пак не става. Сетих се ,че сестра ми имаше наскоро такъв проблем , влязла във форума и прочела, че проблема е временен.Влизам и аз във форума и попадам на тема за мигриране на акаунти, и решавам , че може това да е проблема. Чета и препрочитам , и решавам да мигрирам и тук започнаха моите мъки. По какъв ли не начин се мъчих да открия този прозорец в който трябваше да напиша имейладреса от който съм се регистрирала и парола. Единствения прозорец който открих е за регистрация в портала на бигпоинт. Вече доста изнервена, въведох имейл и парола и се оказва че се регистрирам в портала а не прехвърлям досегашния си акаунт във фермерама. Влизам в пощата си и какво да видя създала съм нов акаунт , влизам и какво да видя започвам отначало, е не е истина 3 години играя и накрая всичко подяволите. Толкова се ядосах, че си викам край отказвам се от играта и си легнах.
    Сутринта докато си пия кафето решавам за последно да се пробвам да си видя играта, о чудо ще играя!
    До тук добре, ами сега какво да правя с тази регистрация и нов акаунт? Предполагам, че в един момент ще трябва да направя тази миграция и с този нов акаунт ще решат че съм мулти и ще ми забранят да играя.
    Молбата ми е какво да направя, за да го изтрия и на негово място да отиде досегашния ми акаунт? и нека обясненията да са като за индианец

2. mushnuk

mushnuk Жива легенда

3. milkoga1

milkoga1 Господар

А така,интересен казус.Съвпадението с прехвърлянето на акунти и хоп вечерта не можеш си влезеш във фермата...В първия момент и аз за това са сетих,но мислеки доста време реших,че акунта ми не е от там и явно не е това проблема,но явно има хора които са се заблудили.И като няма никаква информация за проблема,и ако не можеш да влезеш във форума за да попиташ....кво правим тогава?И нека хората които защитават своеволията на БП сега да отговорят на този казус.

тралала харесва това.
  4. mushnuk

mushnuk Жива легенда

А първо си кажи как до момента си влизала в играта? През каква страница/портал?
    Аз влизам през www.farmerama.bg и там съм и регистрирала акаунта си.
    След като прочетох това за мигрирането разбрах, че касае някакви други играчи, регистрирали се някъде другаде, че не засяга мен, другите да се оправят.

Това да имаш втора регистрация във Фармерама вече не е забранено, няма да ти забранят да играеш. Но и не си длъжна да играеш още една ферма.
    Но все пак можеш да пишеш на съпорт, да помолиш да блокират/изтрият втория акаунт. И предполагам, че не е с един и същи ник, тогава не знам какво да те посъветвам.

5. milkoga1

milkoga1 Господар

Много се учудвам на реакцията ти честно.Ако ти беше по сериозно засегната,надали едно такова цвъкнато съобщение нейде из форума би те удовлетворило...Също така ме учудва на чия страна си в момента?Отстояваш позицията на потребител/играч или на страната на БП и техните нарастващи проблеми,които обаче рефлектират върху нас.Ей затова сме на това дереже,защото вместо да се обеденим и да си търсим правата(без значение дали в играта или реалния живот),ние се дърлим един друг,а трета страна печели от спора.

тралала и mell харесват това.
  6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С никого не се дърля.
    Но на черното бяло не мога да кажа.
    Но вярвай ми, че днес след като установих, че има сериозен проблем, съм намерила начин да разбера дали "нагоре" се зная. Оттам насетне освен да се въоръжа с търпение, друго не можех да направя.

7. kaka_Galq

kaka_Galq Подрастващ автор

И аз съм се регистрирала по този начин, значи няма нужда да мигрирам! Това е добре, олекна ми.
    Малко съм боса с термините: какво е съпорт и къде да го намеря и да му пиша?

8. milkoga1

milkoga1 Господар

Аз съм съгласен с теб,ама и ти се съгласи че 80-90% от играчите нямат този "друг"начин да се информират,нали?

тралала и mell харесват това.
  9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Погледни отдолу под рамката на играта, там предпоследното вдясно е Съпорт. Като цъкнеш върху него ще ти отвори прозорец, в който да изпратиш съобщение към Съпорт.
    А Съпорт - това е нещо като служба за поддръжка на играта. Съобщаваш им с писмо (съобщение) проблем, те правят каквото могат за разрешаването му.
    След като им пишеш, че ще отговорят на и-мейла, на който е регистрирана фермата ти.

П.П. А за термините - никой не се е родил научен и никога не е късно да се научи нещо ново. Пък и нали с питане се стигало до Цариград.
    :)

Ми и вчера имаше информация за проблема, днес също в някой момент се появи. Който му се е четяло - се е информирал. Така мисля. Ако щете с камъни ме замеряйте.
    ;):)

10. tani1980

tani1980 Полубог

Милко, не ни остава друго освен да развием телепатични и ясновидски способности. xD

mell харесва това.
  11. -niksan-

-niksan- Обсебен

Каква компенсация ще получа като днеска 10 минути преди да обера и да засея сървара се развали.:cry::cry::cry::cry:в 12 часа на обяд

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Добре де, като се появи проблем с играта винаги първо питам някой друг играч (напр. по скайп, телефон...) дали и той има проблем с играта. Останалото е просто въпрос на контакти с доста други играчи. Какво толкова странно?
    Отделно когато има форум пообикалям в странско да видя къде какво пише, където мога да разбера. И обикновено и споделям наученото, ако има нужда, ако не е вече оповестено.

aylakz и milkoga1 харесват това.
  13. tani1980

tani1980 Полубог

Съгласна съм с теб, но не всеки има възможност и контактите, които споменаваш за да се добере до нужната информация, а и нали за това си има форум все пак с раздел Официални известия, Технически известия...А относно скитанията ти в странство огромно БЛАГОДАРЯ за информацията, която споделяш с нас, останалите играчи.Винаги си била в помощ и полза на останалите, като отделяш от свободното си време за това.
    Все пак в спора се ражда истината...

aylakz и milkoga1 харесват това.
  14. ico86

ico86 Младши експерт

проблемите с влизането продължават.

15. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Моля те изчисти кеша рестартирай и се опитай сега да се логнеш сега.Ако пак не става какво ти изписва?

ПП:Виждам,че с лека разлика е засято основното поле от пусто и горска.

Последна редакция: 17.2.17
    Kid_Rock харесва това.
  16. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

На този етап не може да стане.За нас е лесно,но всъщност не е толкова просто.А предния и този форум са две съвсем отделни платформи и нямат никаква връзка помежду си.Стария е заличен отдавна.Още в самото начало преди да се преместим е обсъждано ,а и не веднъж споменавано.

Kid_Rock харесва това.
  17. milkoga1

milkoga1 Господар

Абе...по принцип невъзможни неща няма,има такива които могат да станат лесно и такива които могат да станат трудно.Стария форум си е заминал вече,няма какво да го мислим.И този софтуер,на друга фирма,която поддържа форума,също може да бъде променен,разбира се при добро желание.И тъй като най вероятно тази фирма си има договор с БП,и тъй като въвеждането на на отделно логване във форума би довело до по големи финансови претенции към БП....ето къде е проблема....във финикийските знаци.

тралала харесва това.
  18. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

абе , какво пак са бута:mad:5 минути няма влизане ни в игра , ни у форум и сочи не открит dns адрес :cry:пак по айпи ли ще на сколасат :mad:и после ще е крив пак дистрибутора8)

тралала и Луд_Фен харесват това.
  19. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Само желание не е достатъчно, намесват се и задължения, както си описал в последствие.
    На този етап промяна не може да бъде налагана, така, че темата е изчерпана!:)

20. Dobeva

Dobeva Подрастващ автор