Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. DILQNADELI

DILQNADELI Обсебен

И аз успях но да не се радваме рано е да се каже дали няма да се повтори проблема сега е моментът да искаме поне някъкво ообещетение за загубените 3 часа

..koni.., esz102, Doremi и 2 други харесват това.
  2. elliss_bg

elliss_bg Ветеран

Вече започваме да се замисляме с половинката да спрем да играем, защото напоследък зачестиха проблемите при влизането в играта и други подобни неразбории. Откакто играта беше купена от братята китайци, нещата взеха да се скапват / честно казано се въздържах да напиша точната думичка/ . Играем от 5-6 години отначало беше удоволствие и имаше тръпка да чакаме всяко ново събитие, сега я няма .....безкрайно РАЗОЧАРОВАНИ СМЕ! Вместо да се развличаме си късаме нервите с неразбориите .....:mad::wuerg:

buba.georgieva, esz102, Doremi и 5 други харесват това.
  3. Doremi

Doremi Старши болярин

Случайно влязох, може би това беше последен опит. Късно започнах евента, снощи тръгнах да разсявам, днес към 20 ч. опитах да вляза и досега, 00 ч. 13 мин. - нищо. Във форума не може да се влезе, понеже през играта е вратата. По принцип не се ядосвам за виртуалната измишльотина, обаче днес беше възмутително!!!! Дори не можеш да се оплачеш. Никакви компенсации няма да ми върнат настроението. Играта си заминава явно. Когато нещо искат да ни орежат, твърде делово влизат и с хладно любезничене ни съобщават неприятни новини. Не говоря за обичайните модове и админи. А когато наистина е необходимо да влязат и да кажат това се случва, съжаляваме, отивайте поне да поспите, а не да висите, никой не се явява да ни любезничи , дори и хладно. И изобщо не ми е за скапания евент, вече все ми е тая, но тук става въпрос за човешко отношение. Благодаря за вниманието, съжалявам за острия ми тон, но наистина беше отвратително!

..koni.., aylakz, buba.georgieva и 2 други харесват това.
  4. denimiro

denimiro Стажант

комбайна ми замина сега трябва да има компенсация

..koni.., shiky и buba.georgieva харесват това.
  5. amira

amira Обитател

Права си - играта явно си заминава. Жалко. От 2010 я играя. Напоследък се улавям, че играя машинално - на принципа на навика. И си права, че мижавите им компенсации не вършат работа. Техника, изскачащи и т.н. могат и да компенсират, но убиването на желанието няма как.

Последна редакция: 17.2.17
    ..koni.. харесва това.
  6. ludotolen4e

ludotolen4e Активен автор

Добра нощ! От това, което е написано нищо не разбирам! От 18.30 часа до 02.00 часа през нощта не можах да вляза във фермата.
    Не разбирам къде и кога трябва да си напишем имейл адреса, след като вече го имате? Не може ли автоматично да ни прехвърлите, там където трябва, защото нищо не разбирам от написания текст? Благодаря предварително и ще чакам отговор. Да знаете, че много трудно се играе и няма да можем да изпълним нещата. Много жалко, защото обичам тази игра.

..koni.. и buba.georgieva харесват това.
  7. ludotolen4e

ludotolen4e Активен автор

Повторно пиша, защото съм озадачена: ако целта е да не играем тази игра, кажете ни, за да не се дразним и ядосваме напразно. Пишете, за да спрем да играем.

shiky и buba.georgieva харесват това.
  8. НИНА

НИНА Младши експерт

направо предлагам какъв да е следващия бонус: най малко по 1500 растения и по 100 от изкачащите, защото не можах да си обера полетата преди лягане(сигурно не само аз). Даже може да ги начислите автоматично , за да не ги пропусне някой. А ако има и трактор всички ще са доволни.

nivata1, ..koni.. и shiky харесват това.
  9. ico86

ico86 Младши експерт

и аз не можах да вляза снощи да обера. Съгласен съм с Нина. Напоследък много станаха гафовете.

shiky харесва това.
  10. _elena6_

_elena6_ Подрастващ автор

Само при мен ли е това забавяне при отваряне на фермата и от поле в поле, чакаш, а съм с помощ. техника. Моля вижте ме. ID 34055999.

11. kalimaj11

kalimaj11 Стажант

каква ще е компенсацията за плевясалите ферми и за губения подарък от Рошко

..koni.. харесва това.
  12. lati24

lati24 Младши експерт

искаме си компенсация имах комбайн и ямч

13. lati24

lati24 Младши експерт

много грешки взеха да стават поне да бяха ни предупредили

14. baiete

baiete Болярин

Ей писна ми от тези проблеми . Почнаха и по време на куестовете купоните си горят напразно а и пропускаме обирания а бройките се летят нагоре . Да помислят за добра компенсация :mad:

15. Hipo

Hipo Стажант

И аз ще се присъединя за компенсациите- до 23,30 снощи не можах да вляза и после ми писна. Комбайна и ЯМЧ заминаха. Питам дали идеята на собствениците е да ни откажат всички от играта-.-. За сега няма нищо, дори едно извинение, а гледам че и времето на евента дори не са удължили>:(

16. HULIGAN71

HULIGAN71 Подрастващ автор

да има компенсация

17. dorka.68

dorka.68 Стажант

И аз съм за!

18. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Здравейте. Ще бъде обсъдена темата и за компенсация, нека да изчакаме и предполагам ще бъде нещо по-полезно от бонус за точки опит. Всички администратори сме предали вашите оплаквания и загуби.

19. johnnie75

johnnie75 Обитател

Все пак това е само една игра. Аз си джиткам ей така за кеф и не ми пука особено.:D

-Jerar- и xari_myri харесват това.
  20. tani1980

tani1980 Полубог

Това си е направо гавра!Таман успееш да влезеш, пуснеш си бонусите и те изритват.На нищо не прилича!:mad::mad::mad: