Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. tani1980

tani1980 Полубог

Ами днес няма проблеми, не знам може и от нета да е било.Ако обичаш все пак да почистиш кеша.Благодаря.

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Готово почистено е.Хубав ден ти желая.:)

3. The.Farm

The.Farm Болярин

Проблема продължава да стои, не мога да вляза от много дни вече. И през Експлоръра, и през Фаерфокса, така че... какво, сега да качвам Пуфина ли... само за да ми зареди и той на 55% и до там ли!? Не разбирам къде е проблема. Изчистих кеш и направо върнах дори началните настройки на Екслоръра и пак не става. Явно проблема не е от Адобе Флаш драйвера, последна версия качена и работеща... отваряща други флаш игри. ПОВТАРЯМ САМАТА ФЕРМА ТРЪГВА ДА МИ ЗАРЕЖДА, НО СТИГНЕ ЛИ ДО 55% И ДО ТАМ. В момента съм в Норвегия, wi-fi - достатъчно добър да ми зарежда всички сайтове, само без проклетата ферма! Ай сиктир... ИД 53141928

4. The.Farm

The.Farm Болярин

Чудесно, пълен игнор за помощ. Поне кажете да отправям ли към съпорт запитване, пробвах и през телефона си, който също не ми е правил проблем досега, да не би нещо да е от таблета ми. Ама, не... пак същата простотия до 55% и до там. Влязох дори с норвежки език за менюто, нищо... еми имах желание да изхарча малко парички по вас, ама ме хванаха нервите, господа продуцентчета и мениджъри кажете на програмистите си по-малко да я ровят таз' игра вече, че оптимизацията ви е ... пълен булшит

5. The.Farm

The.Farm Болярин

Е, писах на съпорт. Да видим умните глави сега какво ще кажат, сигурно нещо от сорта на... "Ами проблема не е при нас, сигурно си забранил Active X филтъра или си сложил отметка нейде... не знаем, оправяй се!".

Ей, м.. стара, кеша е изчистен, нямам отметка на Актив Х филтъра, Флаш драйвера ми е последна версия и напълно оптимизиран за флаш приложения, защото е под Уиндоус, а не под Андроид или някоя OS на Епъл - за който Adobe спря поддръжката на флаша. И сега гордите собственици на телефони, таблети и т.н. под тези две OS, трябва да правят разни ненормални хватки като качват разни анонимни браузърчета като Пуфин и т.н. с вграден собствен плеър за флаш приложения. Макар Фаерфокса все още да се държи прилично под Андроид, но и там е мъка докато подкараш флаш драйвера, не е като преди. Аман от разбирачи...

Играта тръгва да ми зарежда, но стига само до 55% и спира.. проблема според мен е при вас! И преди съм забелязал, че много се замисля като стигне до тези 55%, но винаги е успявало да ги прескочи, а сега...

6. mushnuk

mushnuk Жива легенда

The.Farm, само ще ти споделя собствения си опит с прословутите 55%.
    Първо казвам, че никога не съм играла на лаптоп, таблет, телефон, с wi-fi нет.
    Ползвам Вин7, Модзила Фаерфокс, инсталиран ми е флаша само за Модзила. За мен Интернет експлоръра е много тромав и тежък, съвсем в началото играех с него и още тогава ми правеше проблеми с преминаването от поле на поле, че отдавна го зарязах и махнах и съответния флаш.
    И при мен понякога запецва на споменатите проценти. Де от по-бавен нет, де от нещо в играта, де от позадръстен комп, не мога да определя сигурна и еднозначна причина.
    Но в такива случаи просто отивам в адресната лента на браузъра, кликвам в края на адреса и удрям един Ентер да презереди и така играта се дозарежда бързичко, успява да прескочи 55-те процента. Защо - само някакви свои си предположения имам, не съм наясно с механизмите на нета, играта и т.н.
    Успех с прескачането на пустите му 55%!

The.Farm харесва това.
  7. The.Farm

The.Farm Болярин

Няма как да минеш без флаш драйвер за тази игра, защото самата игра е под Флаш, а не примерно под Java. Малко хора гледам тук разбират що е то флаш (не визирам теб, Муши) - https://bg.wikipedia.org/wiki/Adobe_Flash Има не само флаш игри, но и флаш приложения като прост рекламен банер например създаден чрез програмата Адобе флаш и т.н. Флаш (ActionScript) е език за програмиране, и правата му сега ги държи Adobe. Самия Фаерфокс като нищо повече от браузър също ТРЯБВА да използва флаш драйвер на "Адобе" ако иска да подкарва флаш приложения, повярвай ми така е. Но разликата е че преди беше по лесно. Сега след като Адобе реши да спре поддръжката на Флаш под Андроид и на Епъл операционите системи всичко се у..ра. НО АЗ СЪМ ПОД УИНБОУЗЗЗ 10, по дяволите и като така имам пълна оптимизация на флаша. Искаш флаш игри влез тук http://www.vgames.bg/igra/rebusi-i-pyzeli-igri/19637/shocking-puzzle тази лично аз съм я създал, само чрез Корела и Адобе Флаша. Типично проста флаш игра, стартира се като кликнеш в окото. Така след цялата тази тирада исках да кажа м..ка му, под Уин10 съм, Флаша ми е бомба, проблема, хм.. май е другаде (това със презареждането не помага при мен)
    Няма какво повече да говорим. Проблема май не е в моят телевизор, нит' в твоя. Проблема май е дет' се вика в антената на комшията (БП), хохохо...

Последна редакция: 8.12.16
  8. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Фермерчета, имате ли днес проблем с логването в играта, с по-тромавата игра като цяло?
    Гледах си скоростта на нета, изглежда ми добре. Чистих и кефа на флаша, пак същото.

маринката74 харесва това.
  9. tani1980

tani1980 Полубог

Муши, не е само при теб. Забелязах го и по-рано днес, а също и с изпращането на подаръци на пилетата. >:(

10. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Да, точно в Училището за фермери днес ми беше кошмарно.

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и при мен е същото

12. mushnuk

mushnuk Жива легенда

С училището за фермери определено има проблем. Не ми отчита точки за изпратени подаръче/съобщение. След изпращане на едно от нещата трябва да се презареди играта, за да може да се прати следващото. Прозорецът с подаръци често или е съвсем празен, или излизат нещата за пращане, но с неактивни бутони. Всяко едно презареждане на играта е мъчително дълго.
    :mad::mad::mad:

П.П. Проверете, моля, всичките ми пилета какво са получили (подарък и съобщение съм изпратила на 4 от тях, на петото не са ми активни бутоните под ябълката, водата и т.н.). И за какво са начислени точки в долната лентичка, при мен навсякъде по 5 точици начисли, вместо 10.

Последна редакция: 2.1.17
  13. pepa551

pepa551 Анализатор

При мене е кошмар-комбайна без докосване засажда каквото му хареса

14. Liusi71

Liusi71 Прохождащ

Здравейте, имам проблем с влизането в играта. Полетата ми са чисто зелени/бели. Няма нищо на тях - гола трева. Изчистих кеша и бисквитките, пробвах и от друг браузер - но няма резултат ID 46957155

15. nik76112

nik76112 Напреднал

Аз влизам, но като вляза, вместо да се забявлявам, се вбесявам:mad:, играем на стой не мърдай, лошото е, че като замръзни, тръгва, когато си иска.
    Май трябва основен ремонт на тази игра.

16. petaar1

petaar1 Младши експерт

Играч: petaar1ID: 53659291
    Имам проблем с ъбдейта на гъските

17. –divane-

–divane- Team Leader Team Farmerama BG

А малко по-подробно какъв е?

18. petaar1

petaar1 Младши експерт

колегите помогнаха
    дирекно поставих оранжавия

19. isa_66

isa_66 Подрастващ автор

не мога да си вляза в играта постоянно ме изхвърля какво става?

20. .TAINNA.

.TAINNA. Жива легенда

>:(Имам проблем с влизането в играта от всички браузъри ИД 14069390.