Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. elica08

elica08 Стажант

За съжаление не получих никакво писмо и още не мога да вляза и да си променя паролата

2. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Я се логни сега в играта и опитай отново .

3. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Няма събитие - няма таймер. (Всъщност за някои още тече Животът е пикник, но за приключилите го изчезва от таймера.)
    :)

nefertiti харесва това.
  4. Dila1111

Dila1111 Обитател

Ааааааааааааааа, пак се започна ! Не може да се играе от забиване, тръгваш да извършваш някакво действие екрана потъмнява и до там, излизай и влизай на ново ! Да е честито новото събитие ! Аз лично искам компенсация, за това че в момента ми тече техника, а не може да се играе !

оооооо, то и бутоните започнаха да отказват...Дали ще се покаже някой админ, за да обясни как не му е работа, но все пак, така да се появи и да види къде е проблема, че нещо събитие започна все пак !

5. elica08

elica08 Стажант

Все още не мога да си потвърдя имейла, не получавам писмо от фармерамата и следователно не мога да си променя паролата

6. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

увери се, че имейла, на който е регистрирана фермата ти е правилния, също така можеш да провериш и в спам пощата за писмо, ако евентуално си сложила домейна или мейл-адреса на Фармерама в спам-а. Когато регистрира фермата сложи ли отметка за получаване на информация за играта?
    7777777777777.jpg

7. elica08

elica08 Стажант

най-после получих писмо, потвърдих имейла си, но не ме допуска да си сменя паролата ID: 27946333

8. ruslana1969

ruslana1969 Стажант

имам проблем с влизането в играта!само при мен ли е така.

9. mushnuk

mushnuk Жива легенда

През последния час два пъти играта ме изритва. Има ли и друг със същия проблем?
    :mad::mad::mad:

10. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

За момента има проблеми със зареждането на играта, на места забива, на места липсва бутона за настоящия евент с храма на вратите, работи се по проблема.

mushnuk харесва това.
  11. stesami

stesami Стажант

след спирането за подръжка на играта има проблем със зареждането на играта моля да проверите къде е проблема аз рестартирах компа нищо пиша и играя в другите сайтове без проблем ПОМОГНЕТЕ.id 1994476

12. zwezdi4ka

Моля сега опитай отново.

13. stesami

stesami Стажант

благодаря за помоща сега всичко е наред хубав ден

14. lilitooo

lilitooo Стажант

Здравеите!Имам проблем с влизането в играта!Пише ми-Couldnt load plug-in.Браузъра ми е Опера и до сега не съм имала проблеми!!!

15. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

ами пише ти , че приставката не може да зареди, проблема е при теб

16. zwezdi4ka

Докато откриеш причината можеш да ползваш друг браузър, няма да имаш този проблем.

17. lilitooo

lilitooo Стажант

Благодаря!Качих друг браузър и нещата се оправиха!!!

18. betii

betii Стажант

Зравейте, от няколко дни не мога да влизам в играта смених няколко браузера, преди малко пак полувин час не ме пуска да вляза, пише ,че имам прокси сървър или нещо подоно и ми пише инвалид от седмица имам тези проблеми моля да проверите! ид 35762934

19. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

това не може да се провери отстрани, т.е. от нас, това трябва да го провериш ти на твоя компютър.

20. -georgi88-

-georgi88- Главен болярин

Здравейте тази сутрин като влизах във фермата-за добро утро ме посрещна съобщение-Току що ви бяха начислени-за някакви животни ставаше въпрос-запомних само-огнен бик,мъхнати пени и други.Не запомних всичко,защото съобщението изчезна много бързо.Проверих но не видях нищо подобно.Моля проверете какво точно е станало-оставям ID487359642