Проблем с влизане в играта

Discussion in 'Технически проблеми' started by Oskar, Sep 12, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

2. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

близоо стара загора

3. gabi_pei

gabi_pei Стажант

Мтел

4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Записани са. Благодаря ви.

доколкото четох досега големите доставчици за България са Спектрум, Мегалан и Пауърнет .....

5. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Опитвам се да намеря из постовете дали има играчи, които играят други игри на БП и дали имат проблеми с тях. Ако някой играе други игри нека пише има ли проблем с тях или само с фермата

6. 0246

0246 Обитател

Само да вметна, че физическата мрежа в Бг е на Виваком и тук-таме - на Мтел. Другите нет-доставчици просто наемат и преотдават на крайните потребители. Така че не знам дали има смисъл да се събират имената на всички доставчици по села и паланки. Гледам тук има достатъчно сведущ народ - дали те не могат да отговорят, та да не губиш време и усилия?

sm0uk3r71 likes this.
  7. elenadr

elenadr Стажант

Skyrama - също няма достъп

8. nadetoabromova

nadetoabromova Прохождащ

Да има ,аз играя Skyrama и Rising cities няма достъп от домашния ми компютър и в трите игри. ID 26301643 за Farmerama

9. kashchera

kashchera Прохождащ

Power Net - също няма достъп

10. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

Мтел - при все че имам на 2 адреса в Бурас интернет и той е все от Мтел - на домашния си влизам спокойно и без проблем във Фермата, а от другия от петък и до момента не мога:eek:

11. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

да, има - влизам и играя безпроблемно DARK ORBIT в БП, а за фармерама не мога - бял екран

12. Кратунка

Кратунка Подрастващ автор

Как да получавам нет на настолен копютър от въздуха?Някои може да получават нет от въздуха и сигнали от космоса даже безобразно отношение спрямо нас

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Компоненти на мрежата: преносни среди и устройства за свързване. Преносни среди: кабел, лазер, инфрачервени лъчи, безжични радио- и сателитни- / микровълнови комуникации. Устройства за свързване: повторител, хъб, мост, маршрутизатор, суич.

pigi102 likes this.
  14. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Плади компютърс-Ловеч

15. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Браво на теб ,аз играя в европа глобално 3 и на всяко кликване се чака поне по 5 мин. стартирам кораба в най-добрия случай след половин час

16. elenadr

elenadr Стажант

ура,имам достъп,но как стана не знам

ludmila_ivanova likes this.
  17. danislavova

danislavova Стажант

Според мен не е от доставчика на нет, защото аз до този момент влизах само от Аваст сейф зона браузър, а през Мозила, Хроме и Долфина - не. А днес, без да съм се обаждала на доставчика успях с Мозилата. За съжаление Аваст браузъра го открих чак на вторият ден от проблема с влизането и затова не можах да си изиграя куеста, а и използвах повече ресурси отколкото трябваше.
    Така, че не се оправдавайте с доставчици и.....

.water. likes this.
  18. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

http://www.img-share.eu/f/images/215/etoxpLyyMG.png
    тъй кът гледаш дали няма проблеми

19. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Аз писах няколко пъти че в дарка е страшна мъка и много лагва а в пират сторм няма достъп както тук .Не знам дали да благодаря че вече влязох в акаунта си ,но искам да ви замоля да се обръщате повече внимание на това което пишем и да сте по-настоятелни когато отнасяте проблемите ни към БП ,тъй като някой от нас не стоят във форума по цял ден за да слагат на всяка супа меродия ,а си играят играта и най-вече не сме зловредни потребители .Успех на онези които още не могат да влязат

.water. and sm0uk3r71 like this.
  20. ludmila_ivanova

ludmila_ivanova Стажант

Ура! Преди малко си влязох в играта от лаптопа , че се измъчих на телефона . Надявам се , че проблема е отстранен . Пожелавам успех на всички !