Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

2. yanina494949

yanina494949 Кандидат за признание

близоо стара загора

3. gabi_pei

gabi_pei Стажант

Мтел

4. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Записани са. Благодаря ви.

доколкото четох досега големите доставчици за България са Спектрум, Мегалан и Пауърнет .....

5. Кобрелия

Кобрелия Board Administrator Team Farmerama BG

Опитвам се да намеря из постовете дали има играчи, които играят други игри на БП и дали имат проблеми с тях. Ако някой играе други игри нека пише има ли проблем с тях или само с фермата

6. 0246

0246 Обитател

Само да вметна, че физическата мрежа в Бг е на Виваком и тук-таме - на Мтел. Другите нет-доставчици просто наемат и преотдават на крайните потребители. Така че не знам дали има смисъл да се събират имената на всички доставчици по села и паланки. Гледам тук има достатъчно сведущ народ - дали те не могат да отговорят, та да не губиш време и усилия?

sm0uk3r71 харесва това.
  7. elenadr

elenadr Стажант

Skyrama - също няма достъп

8. nadetoabromova

nadetoabromova Прохождащ

Да има ,аз играя Skyrama и Rising cities няма достъп от домашния ми компютър и в трите игри. ID 26301643 за Farmerama

9. kashchera

kashchera Прохождащ

Power Net - също няма достъп

10. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

Мтел - при все че имам на 2 адреса в Бурас интернет и той е все от Мтел - на домашния си влизам спокойно и без проблем във Фермата, а от другия от петък и до момента не мога:eek:

11. neli5555

neli5555 Подрастващ автор

да, има - влизам и играя безпроблемно DARK ORBIT в БП, а за фармерама не мога - бял екран

12. Кратунка

Кратунка Подрастващ автор

Как да получавам нет на настолен копютър от въздуха?Някои може да получават нет от въздуха и сигнали от космоса даже безобразно отношение спрямо нас

13. mushnuk

mushnuk Жива легенда

Компоненти на мрежата: преносни среди и устройства за свързване. Преносни среди: кабел, лазер, инфрачервени лъчи, безжични радио- и сателитни- / микровълнови комуникации. Устройства за свързване: повторител, хъб, мост, маршрутизатор, суич.

pigi102 харесва това.
  14. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Плади компютърс-Ловеч

15. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Браво на теб ,аз играя в европа глобално 3 и на всяко кликване се чака поне по 5 мин. стартирам кораба в най-добрия случай след половин час

16. elenadr

elenadr Стажант

ура,имам достъп,но как стана не знам

ludmila_ivanova харесва това.
  17. danislavova

danislavova Стажант

Според мен не е от доставчика на нет, защото аз до този момент влизах само от Аваст сейф зона браузър, а през Мозила, Хроме и Долфина - не. А днес, без да съм се обаждала на доставчика успях с Мозилата. За съжаление Аваст браузъра го открих чак на вторият ден от проблема с влизането и затова не можах да си изиграя куеста, а и използвах повече ресурси отколкото трябваше.
    Така, че не се оправдавайте с доставчици и.....

.water. харесва това.
  18. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

http://www.img-share.eu/f/images/215/etoxpLyyMG.png
    тъй кът гледаш дали няма проблеми

19. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Аз писах няколко пъти че в дарка е страшна мъка и много лагва а в пират сторм няма достъп както тук .Не знам дали да благодаря че вече влязох в акаунта си ,но искам да ви замоля да се обръщате повече внимание на това което пишем и да сте по-настоятелни когато отнасяте проблемите ни към БП ,тъй като някой от нас не стоят във форума по цял ден за да слагат на всяка супа меродия ,а си играят играта и най-вече не сме зловредни потребители .Успех на онези които още не могат да влязат

.water. и sm0uk3r71 харесват това.
  20. ludmila_ivanova

ludmila_ivanova Стажант

Ура! Преди малко си влязох в играта от лаптопа , че се измъчих на телефона . Надявам се , че проблема е отстранен . Пожелавам успех на всички !