Проблем с влизане в играта

Дискусията в/ъв "Технически проблеми" е започната от Oskar на 12.9.14.

Скъпи форум потребители,

Ако вие искате да се включите активно във форума и да участвате в дискусиите, или искате да започнете своя собствена тема, първо ще трябва да влезете в играта. Моля, регистрирайте се, ако нямате собствен акаунт. Ние очакваме с нетърпение следващото ви посещение във форума! Играйте тук
  1. elenadr

elenadr Стажант

Тук не ни вземат на сериозно.че има проблем.Имате ли идея къде можем да подадем сигнал,за да бъдем разбрани.

ludmila_ivanova харесва това.
  2. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Сега като се замисля и при мен онази вечер нещата се прецакаха когото отворих мидата ,предайте да проверят МОЛЯ

3. pigi102

pigi102 Изключителен талант

Поне при мен не беше от календара - него го отварям с първото влизане в играта сутрин, а играта се прецака след 22:00, така че не мисля, че причината е в мидата.

4. sabchooo

sabchooo Велик майстор

Проблемите ни идват от доставчиците , но проблема е че в малките населени места може да се разреши само от администратор да "отключи" сървърите ,а те в събота и неделя почиват и заместници нямат. Та значи потребителите на МТел , Виваком и Глобул няма да имат проблем с едно телефонно обаждане да си решат проблемите. Пишете си доставчик и населено място във форума . За мен : СКАТ - гр. Попово. Лично аз със мобилен на Виваком си влизам без проблем , но останах вече на скорост 64К и флашката не е решение за мен. Специални благодарностти на моята сестра и на някой членове на екипа, че продължават да подържат живота в моя акаунт ( те си знаят кои са ).

5. elenadr

elenadr Стажант

Доставчик - Булсатком Пловдив

6. vale_663

vale_663 Прохождащ

ID: 19962801 ID: 19967199 ne moga da vlezna v igrata

7. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Последно след десет без проблеми ,но след това когато влязох може би беше между три и четири през ноща заредих две от полетата и отворих мидата тогава играта се сдуха.И не виждам с какво ще ми помогне това но добре Плади компютърс Ловеч

8. zwezdi4ka

zwezdi4ka Board Administrator Team Farmerama BG

Проблемът може да се реши от интернет доставчика, обърнете към него, но бъдете упорити, понякога си мислят че разговарят с блондинка или с баба от село.

9. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

и през прокси не могат

krassimira харесва това.
  10. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Е вече си написах доставчика , и след като сме баби от село и тъпи блондинки защо не се обадиш като компетентно лице на играта и не вземеш да разрешиш проблема -Плади компютърс 0700 46 601- номера е безплатен

11. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

все доставчици ползващи трасета на големите на пазара МТел , Виваком и Глобул

12. zwezdi4ka

Не съм "компетентно лице от играта", а потребител на играта като вас и само споделям своя опит.

13. sm0uk3r71

sm0uk3r71 Обсебен

krassimira харесва това.
  14. gabi_pei

gabi_pei Стажант

Аз съм към Мтел и въпреки настойчивите ми опити за сега все още няма решение.
    Затова ще помоля ако е възможно някой да обере продукцията (ако вече не е буренясала) и да ми вземе мидата.
    Тъй като не е ясно кога ще се оправи проблема мисля че за сега е по-добре да не се засява нищо.
    ID: 6674071
    Лек ден!

15. maicheto_xts

maicheto_xts Стажант

Виж сега номера е безплатен и след като искаш да помогнеш и вероятно си по - компетентна от нас след като си администратор нищо не ти струва да се обадиш на безплатен номер и да разговаряш с техниците на техен език. За доставчиците си права до колкото знам за страната ни са само двама основни и на всички ни е ясно че останалите просто използват трасета ,за това трябваше човек от играта да се свърже с доставчиците и да разреши проблема а не всеки разбрал не доразбрал да рънка в чата след толкова много инфо в от играчи е нормално техниците да не ни обръщат внимание защото с тях ние споделяме некомпетентна информация и те естествено не ни обръщат внимание за това вместо да си играеш в чужди ферми мислейки че ни помагаш по добре звънни един телефон Така наистина ще помогнеш и дебело подчертавам номера е безплатен нужно е само желание да помогнеш

16. zwezdi4ka

Не съм по-компетентна от повечето от вас, специалността ми по образование и по месторабота е съвсем различна. Не съм клиент на твоя мобилен оператор, нито служител на БП , така че няма да ми обърнат никакво внимание, ако им се обадя аз, вече е пробвано.
    Не мисля да споря по въпроса, каквото можем от екипа на форума сме го направили.

17. Каспаретка

Каспаретка Board Administrator Team Farmerama BG

Оправена е фермата.

:oops::oops::oops:Ти сериозно ли?
    Ама то играенето по чуждите ферми е по наше желание,ако искаме може и да не играем.
    Неприятна е ситуацията-Да,но за това вина нямаме ние.Никой от екипа няма да звъни на доставчици.

gabi_pei харесва това.
  18. sabchooo

sabchooo Велик майстор

хахахах смеехме се някога на някого ,че ще ни копат фермите админите, а ние ще си пиеме коктейлите по шезлонгите под парещите лъчи на слънцето - е тоя ден дойдеxDxDxD. Между другото не се чепкайте с админите , те нямат никаква вина в момента и даже са доста добри да влизат по фермите за да ни копат и плевят. При разговор със служител на моя доставчик ми казаха, че до момента имат повече от 30 обаждания за проблеми на почти всички игри произлезли от БП, но ще трябва да почакаме до понеделник и че проблема е глобален и засегнати са доста потребители от цяла България.

Каспаретка и pigi102 харесват това.
  19. dida6363

dida6363 Подрастващ автор

хаиде някои да ми обере фермата ид35955571 благодаря

20. zwezdi4ka

Желание какво да посеем?